A-rapun kolumnisti

ahven | 12.11.2003 | Rock
5:32

Surkeita ääniä siltojen alta. Kolumnistiko se siellä ääntelehtii?

säv./san. V. Levaniemi

9.14   3836 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
kinda_twisted 12.05.2005
Hyvin toimiva ralli. Olen kuullut tämän viimeksi n. puoli vuotta sitten, ja muistin vielä säkeistön teeman ja etnohäröilyt. Se on _paljon_ kappaleelta. Melko hyvät sounditkin on. Erityisesti rummut, hyvin äänitetty.
0   +1 +2
 
9
JauwizD 07.01.2005
Ihan ekaksi tosiaan tuli mieleen Donkkarit... ihan pelkästään melodioiden ja sanoitusten osalta, ja sehän on pelkästään positiivinen asia. Laulu ajaa asiansa, eikä missään nimessä ole mitään huonoa, ja sopii hyvin biisiin. Kertosäe taas on kappaleen parasta antia. Kaikinpuolin menevä ja hyvä biisi. :)
0   +1 +2
 
Last K. 12.11.2004
Hienon kuuloinen intro ja kitara vaihtaa hyvin komppiin, taustalla hieno hälinä ja rumpufilleistä ja kompeista tykkäsin tosi paljon. Melodia oli myös hieno ja kitara kuvio toimi. Todella hienon kuuloinen biisi. Jatkakaa samaan malliin...kiitos...
0   +1 +2
 
Snoze 12.11.2004
Hiemaan tulee mieleen joku etninen meininki.. odotan kokoajan koska joku rupee hoilaan värttinä äänellä, mut sitten lähtikin ihan hieno melodia. Mukavan kuulosta musiikkia. Kyllä. Toisaalta tämä olisi ehkä mun mielestä ollut parempi instrumentaalina :D
0   +1 +2
 
8
Sir Elwood 12.11.2004
Hyvää suomalaista rokkia, don huonot tästä tuli väkisinkin mieleen, mutta ei ainakaan minua haittaa. Vähän pitkä biisi vaan... jotain olis voinut tiivistää.
0   +1 +2
 
9
sadomatti 12.11.2004
Asiallisia melodioita. Kun kuuntelen kevyempää musiikkia (verrattuna tavalliseen musiikkiini) arvostan melankolisia melodioita. Miksaus kuullosti tasapainoiselta, laulaja asialliselta ja kappale sangen ammattimaiselta tuotokselta, joten en voi olla antamatta hyvää numeroa... P.S. Keskivaiheen "moshauskohta :)" sopi biisiin loistavasti!
0   +1 +2
 
8
NeverSayYes 12.11.2004
Toi intro oli aika hämärä mutta sen jälkeen tuli hieno kitarakuvio hienolla saundilla mukaan. Laulaja ajoittain loistaa ja ajoittain ärsyttää. Kaiken kaikkiaan kitarat oli todella hyvän kuuloset ja tulihan sinne vähän särömättöäkin mukaan mikä on aina plussaa. Kunnianhimoinen teos, eipä jääny yhtään osaa mieleen mutta eipä haitannut, tylsää ei ollu missään vaiheessa.

Eipä tullut mieleen yhtään bändiä johon vertaisin, se on hyvä se, mukava kuulla jotain aivan erilaista välillä, ei tämä nyt mitenkään hirmuisesti kolahtanut, tosin tää oli sen olonen biisi että tää varmaan "kasvaa" aika paljon kun useemmin kuuntelee. Mukavaa erilaista ja erikoista rokkia, hyvä, jatkakaa valitsemallanne tiellä!
0   +1 +2
 
doku 11.11.2004
alku oli jännä melkein odotti että kohta se sieltä yht äkkii hyppää kauheella mätöllä, mutta yllätyin positiivisesti..sieltä alkoikin mukavan sulava kitara riffi..

suomirokiksi aika perinteistä..mutta menevää..ei mitään niin negatiivista..
mukava lauluääni ja sen käyttö on monipuolista..
soittotaitoa löytyy ja sitä oivasti hyödynnetään..
kokonaisuudessaa tämähän on hyvä kappale..

jotain uutta odotan kuitenkin..
0   +1 +2
 
10
elica 11.11.2004
Tämä veti kyllä melkein sanattomaksi... Helvetin hienot kitarat hyvillä saundeilla! Tämä pitää kyllä ladata myöhempiäkin kuunteluja varten. Kuten tuossa joku jo sanoikin niin Maija Vilkkumaa tulee kyllä sävellyksellisesti mieleen. Jes, tulihan se kitarasoolokin sieltä ja vielä mahtava olikin. Laulajalla kyllä hyvä persoonallinen tyyli häröilyä minkä kerkiää joku tuo tähän biisiin paljon plussaa. Mutta vielä kerran kitarat ovat tämän biisin parasta antia! Loistava!
0   +1 +2
 
9
Davil 11.11.2004
Alusta tulee mieleen Doors. Skitta musta miksattu ehkä vähän liian kovalle ainakin kun kuuntelen kuulokkeilla. Laulajan äänessä positiivista vittumaisuutta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat