Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan


Minä

Ei... En ota itseäni liian vakavasti vaikka siltä välillä saattaa vaikuttaakin. Mikserin forumin puolella kannattaa muistaa, että vastuu siirtyy lukijalle hyvin vikkelästi myös minun kohdallani. Internetissä lähdekritiikki on tärkeää.

Jos joku jäi ihmettelemään niin ei ollut tarkoituskaan kertoa itsestäni juuri mitään. :)


Jännä

Jännä on muutostilassa (edelleen). Tällä hetkellä tämän hetken jännä on katsottavissa täältä (klikkaa linkkiä). Jännä on jokin kuva jonka haluan jostain syystä sinulle esitellä. Joskus se on ehkä jännä ja toisinaan taas ei, mutta olkoon otsakkeena silti jännä. Kuva vaihtuu silloin kun minua huvittaa se vaihtaa. Jotkin kuvat ovat uusia ja toiset lojuneet arkistoissani pitkäänkin.

Kuvat on otettu vaihtelevilla välineillä. Kamerat saattavat vaihdella onnettomasta kännykkäkamerasta järjestelmäkameraan (jopa filmivehkeisiin). Mitä nyt on sattunut käteen osumaan.

Vanhat jännäkuvat menevät jännäarkistoon. Arkiston ulkoasu on karu mutta funktionaalinen.

Koska jännä on edelleen muutostilassa ja ollut päivittymättä jo jonkin aikaa, niin tsekkaappa vaikka flickr jos haluat nähdä lisää.

Last.fm

Last.fm on ollut käytössäni jo jonkin aikaa. Scrobleri on käytössä useimmilla koneilla millä musiikkia kuuntelen. Kuuntelen musiikkia kuitenkin muillakin välineillä kuin tietokoneilla, joten listaukset kertovat vain osan totuudesta. Lisäksi saatan laittaa scroblerin pois päältä joissain tilanteissa. Alla kuitenkin viimeisimmät kuunnellut last.fm:n mukaan.

Elektrojaenis's Profile Page


Footer... Tässä on kuva jolla ei ole sisällöllistä merkitystä.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: