Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Terse kaikille immeisille jotka ovat vaivautuneet/erehdyksissä saapuneet katsomaan profiiliani. Sanon nyt näin heti alkuun että käyhän katsomassa projektejani, ja mieluusti myös kuuntelemassa. jos päätit tehdä näin niin varoitan suoraan äänenlaadun puutteesta; äänityslaatu ei ole mitään parasta mutta kyllä selvää pitäisi saada ihan helpostikkin.


MAINOSTAJILLE TIEDOTUS:


minulle saa mainostaa, mutta jos olet mainostamassa räppiä/teknoa/poppia tai jotain mitä lauletaan suomeksi niin sitten voit unohtaa koko asian, koska en aio kuunnella niitä biisejä, koska en ole sen "musiikkialueen" ihmisiä. jos jotain minulle kannattaa mainostaa niin se on progressiivista metallia, koska se on 110% minun mieleen.


no niin, jatketaan. minä itse soitan Koskettimia(vai miksi niitä haluaa kutsuakkaan) Beneath Underissa, mutta soittelen myös Yksin omassa projektissani, joka tarkoittaa että soitan jokaista soitinta siinä projektissa. itse osaan soittaa kitaraa, bassaoa, rumpuja ja koskettimia, mutta en yhtään sen enempää mitä minun projektini sisältää. laulaa(enkä öristä, joka on myös laulamista (kunhan mainitsin)) en osaa, joten projektissani kuullaan laulun tilalta efekti-örinää, koska sen harmonisinta mitä saan suusta ulos tulemaan. jos olet jaksanut todella lukea tänne asti, minä kiitän sinua mielenkiinnosta, ja nyt vaan kuuntelemaan niitä projekteja...

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: