Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 18 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Free Falling 20.01.2021

REBELROCK - Free Falling
ISO KIITOS SULLE PALAUTTEESTA!!! Anteeksi tosi paljon että meni 9 vuotta ennenkuin huomasin palautteesi kun en ole juurikaan tsekkaillut biisieni reaktioita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Sign of Victory 16.03.2013

REBELROCK - Sign of Victory
No VITTU itelles !! :D Ei vaan jumalauta mään mahtavaa saada tuollaista palautetta. Kiva kun.. äh vittu "kiva"? MIKÄ SANA SEKIN ON??? Perkele MAHTAVAA kun diggaat biisistä ja vaikka mä olenkin jo 41 multa on vielä tulossa lisää shittiä eli en jätä sua enkä muitakaan rauhaan. Täällä mIkserissä on osaltaan täyttä paskaporukkaa jotka on oikein jengiytyneet mua vastaan ja haastavat riitaa. Mä en tiedä miten mä oon saanu herätettyä moisten paskapääluusereiden mielenkiinnon mutta vissiin niitä vituttaa kun mun musa on hyvää ;) No joo, tää tästä ja nää näistä mut pidellään yhteyksiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Free Falling 28.12.2012

REBELROCK - Free Falling
Kiitos oi suuri kiitos palautteesta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1MA - Ready to Rock - 1MA feat. Viviana - Enkeli 16.11.2012

1MA - Ready to Rock - 1MA feat. Viviana - Enkeli
"FLouvaus menee offbiittiin jne". Skeidaa! Biisi on ihan mahtava ja tätä oli mukavaa tehdä. Viviana laulaa hienosti myös. Hitonko väliä sillä on jos ei ole Whitney Houston tai Mariah Carey?? En aina tajua kaikkee palautetta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1MA - Ready to Rock - 1MA feat. Viviana - Enkeli 16.11.2012

1MA - Ready to Rock - 1MA feat. Viviana - Enkeli
Voi HELVETTI et on KAUNIS BIISI!!!!!!! \m/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1MA - Ready to Rock - 1MA feat. TommyDee - Kahlittuna tänne 16.11.2012

1MA - Ready to Rock - 1MA feat. TommyDee - Kahlittuna tänne
Malaga on edelleen sun paras biisi, mut tässä on myös ihan oma fiiliksensä. Oli mukava tehdä duunia sun kanssa! \m/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - The Dawn 22.07.2012

REBELROCK - The Dawn
Kiitos 0.00 kommentistasi. Tuo L0wBRY-mikälie homon kommentti oli mitä vähän oli. Oikeastaan suhtaudun soundeihin ihan sillä tavalla että - vaikken itseäni Beatlesiin vertaakaan - niin mitä VITTU niillä on väliä?? Mua vituttaa aina kaikista soundeista lätiseminen - kuunnelkaa biisiä. Ja mun biiseissä on MUN OMA soundi, ei kenenkään hifi-jaakon, mitä en koskaan haluais. Kiitos kuitenkin kommentistasi - se oli rakentava - mutta en soundiani lähde muuttamaan sen vuoksi sillä kelpasi tai ei, tää on MIND-A-STRAY.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhenetär - Sumuvuoren Ruhtinas (2011) 05.04.2012

Terhenetär - Sumuvuoren Ruhtinas (2011)
Hiton kaunis melodia alussa. Ja toistuu kertsissäkin - just näin!! Kaunis ja jotenkin surullinen biisi. No niin, kunnon rässikomppi keskiosassa :) Nyt mä odotan että tuo kertsi toistuu tän keskivaiheen jälkeen. Siis tää middlepart on tosi hyvä, en mä sitä tarkoita. Mut toivottavasti tunnelma ikäänkuin palautetaan siihen kauniiseen melodiaan vielä. No niin !! Sieltähän se tuli! Tää on parempi biisi vielä kuin tuo eka. Hiton hyvä tää vitossoinnusta duuriin tuossa lopussakin mikä tuli alumpana myös. Itsekin käytän joissakin biiseissäni samaa juttua. Esim. Sad Life Philosophy. Biisin rakenteet on hyviä eli kyl säveltää osaat. Miksaus on pikkuisen tunkkainen, mutta voi olla että oma makuni onkin turhan loudness-painotteinen :) Tätä olis kyl kiva miksata. Mieti jos haluisit miksauttaa mulla biisejäsi. Kyl nää toimii. \m/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhenetär - Ikirouta (2011) 04.04.2012

Terhenetär - Ikirouta (2011)
Täähän kuulostaa hyvältä. Hieman Opeth-maista otetta mistä tykkään paljon. Hyviä sointu/sävel-kulkuja ja -ideoita. Hyvin rytmitetty laulut. Iskee. Miksauskin on ihan ookoo, vaikka se onkin mielestäni yleensä sivuseikka - kunhan ei perseelleen ole miksattu. Tätä olis kyl kiva päästä miksaamaan. Stereokuvaa laajentaisin reilustikin joka toisi uudenlaista ulottuvuutta soundiin. Mutta pääasia että biisi on hyvä - se on kuitenkin pääasia. Noi viulut tällaisessa musiikissa on jees juttu. Sopii hyvin fiilikseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Valley of Misery 26.02.2012

REBELROCK - Valley of Misery
KIITOS Zombie Wolfille palautteesta! Nyt tää on perrrrfecto !!

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Tinja, Tinja 23.11.2011

REBELROCK - Tinja, Tinja
Biisi jonka tein ryyppäämiseni takia menettämälleni elämäni rakkaudelle, Tinjalle, syntymäpäivälahjaksi vuonna 2008. God I love her still... RESPECT, Tinja \m/

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - STEAMTRAIN 23.11.2011

REBELROCK - STEAMTRAIN
NYT uudelleen miksattu ja masteroitu entistä tykimpi versio! Halkaiskaa tällä kallonne \m/

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1MA - Ready to Rock - 1MA feat. Viviana - Enkeli 23.11.2011

1MA - Ready to Rock - 1MA feat. Viviana - Enkeli
Todella kaunis biisi ja erinomainen kertosäe! (hehe, kuka lie tehnyt?). Miksaus ja masterointi onnistui hyvin. Tätä kelpaa kuunnella vaikka itse sanonkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1MA - Ready to Rock - 1MA feat. Katya - Malaga 21.11.2011

1MA - Ready to Rock - 1MA feat. Katya - Malaga
veryBestille: Biittiin on lisätty jo bassoa miksausvaiheessa sekä niitä on Ozonen masterointisoftan enhancerilla vielä masteroinnissakin korostettu. En osaa sanoa. Mutta palautetta miksauksesta olis kiva saada. Siis ihan silleen kunnon teknistä kieltä, eikä vaan et "noi on jotenki oudot ja tuo on sitä ja tätä" :) No en tarkoita että sellasta ois kukaan sanonutkaan, mut miksauksesta jos ja kun antaa palautetta niin siinä pitää olla asiansa tietävä palautteen antaja että siitä on miksaajalle hyötyä. Muistan kun mun ex-muija - joka oli tyhmä kuin saapas - vertas kaksia stereovahvareita keskenään ja se ei osannu sanoo mitään muuta ku et "tost toisessssst kuuluu jotenki sillai hyvin toi, emmä tiiä". Sit hirveen kyselytunnin jälkeen selkis et toisessa vahvarissa oli diskantti aika kovalla. ARGH!!!! "kuuluu sillee jotenki hyvin"... Voi vittu et hermo meni :D No mut pistäkää vaan palautetta tulemaan. Respect!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1MA - Ready to Rock - 1MA feat. Katya - Malaga 18.11.2011

1MA - Ready to Rock - 1MA feat. Katya - Malaga
Loistava fiilis tässä biisissä. En ole tän genren asiantuntija mutta helvettiäkö kukaan on asiantuntija sen suhteen mikä kuulostaa ittestä hyvältä ja mikä ei. \m/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Valley of Misery (original version from 1997) 18.11.2011

REBELROCK - Valley of Misery (original version from 1997)
Voi hitto... ISO KIITOS tuosta palautteesta! Nyt lähden hyvillä mielin nukkumaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Valley of Misery (original version from 1997) 13.11.2011

REBELROCK - Valley of Misery (original version from 1997)
OK :) Ole hyvä jos sain tarjota Dejavu-kokemuksen :) Mut siis eihän tuossa ole mitään Metallicalta ryöstettyä sävelkulkua. Onhan se tietyllä tavalla samantyylistä kuin joku Metallican kevyempi biisi, mutta otan vertaukset lähinnä kohteliaisuutena :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Valley of Misery (original version from 1997) 24.07.2009

REBELROCK - Valley of Misery (original version from 1997)
Biisistä on myös video YouTubessa osoitteessa: http://www.youtube.com.... Käykäähän katsomassa. Sijoittui sijalle 5 Garage Countdownin taannoisessa videoäänestyksessä. Biisi on juuri julkaistulta debyyttialbumilta UltiMaterial, joka on kokonaisuudessaam kuunneltavissa websivulta: www.mind-a-stray.com.