Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 88 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fourpointsix - Soulburn 29.02.2008

Fourpointsix - Soulburn
Biisi starttaa äärettömän rouheasti ja riffi venkoilee sinne tänne ihanan monimuotoisena. Soitto on niin terävää, että odottelee jo kunnon studiomixejä kunhan soppari (toivottavasti kohta) on handussa. Bassoa olisi kaivannut ehkä hieman selkeämmin, muttei kaada missään nimessä biisiä. Itse olen pikku hiljaa alkanut kääntyä yltiömelodisuutta vastaan ja välillä taustalla synasoundilta vaikuttava "helmeily" vain häiritsee kunnon louhintaa. Tällaista ilmavuutta on käytetty jo liikaakin. Toinen risu menee laulajalle. Säkeistöissä tuo kiljuva karjunta ei toimi oikein millään ja möreämpi ärhentely toimisi mielestäni oivemmin, mikä myös löytyy laulajan kaliiberista kuuluu välillä löytyvän tässäkin kappaleessa. Puhtaat vokaalit taas häiritsevät henkilökohtaisista syistä, toisille varmasti uppoaa paremmin. Mutta kun soitto pelaa, kappale on rakenteeltaan ja toimivuudeltaan täyttä rautaa, ei tästä voi olla tyksimättä. Pienet kauneusvirheet eivät romuta koko nautintoa. Minä todella pidän musiikistanne ja innolla odotan uutta materiaalia, keikkoja ja sitä, että teidät pian signattaisiin johonkin levylafkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - On olemassa (demo) 29.12.2007

Aurinkokenno - On olemassa (demo)
Tämä on täyttä Absoluuttista Nollapistettä. Kertosäkeen poljento on verrattavissa ko. bändin "Ennen virhettä"-zipaleeseen. Tästä kappaleesta olisi niin mukava pitää, mutta jonkinlainen pinnallisuus ja laimeus paistaa ikävästi läpi. Potentiaalia olisi hurjasti, mutta sitä ei ole saatu valjastettua ainakaan tähän biisiin. Tarttumapintaa ei oikein ole, vaan kappale valuu ohitse melkeinpä mitäänsanomattomana. Yksittäisiä kohtia sekä bassonkuritusta lukuunottamatta jää biisi keskinkertaiseksi tekeleeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Sivustakatsoja (demo) 29.12.2007

Aurinkokenno - Sivustakatsoja (demo)
Näppärän rullaava intro saa innostumaan kappaleesta. Soitannossa on kaikuja vanhasta Absoluuttisesta Nollapisteestä, siis todella. C-osan bassottelu oli mainion kuuloista. Mutta muuten biisi jää hieman latteaksi torsoksi potentiaalistaan huolimatta.. Turha pidetteleväisyys vaivaa biisiä lähes koko kestonsa ajan. Edistystä toki tapahtunut, ja tästä on hyvä jatkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Satellight 29.05.2007

Somnam - Satellight
Pohjasample saa aikaan positiivista odotusta kappaleen kasvusta, mutta kuuntelija joutuu nopeasti pettymään. Kappale ei sisällä oikein minkäänlaista variaatiota ja saa aikaan lievän puutumisen, johtuen juurikin kappaleen monotonisuudesta ja pituudesta. Jokin, edes yksi, koukku olisi voinut rikkoa, kappaleen muuten turhankin harmonista muotoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Lasse in the wonderland 30.05.2007

Electrical Shaman - Lasse in the wonderland
Progessa kuuluu mielestäni olla jotain aidosti kiinnostavaa, jopa innovatiivisia muotoja, jotta biisi soisi olemassaololleen oikeutuksen. Varianssi tietyssä määrin olisi myös mielestäni oikeutettua. Näin ei ikävä kyllä kappaleessasi käy. Biisissä turvaudutaan turhan yksinkertaisiin ja auttamatta tylsiin kuvioihin, joita toistetaan aivan liian pitkiä pätkiä. Oikeasti mielenkiintoiset soitin- ja sävelkuviot sotketaan ja pilataan itseään tylsyttävällä masturbaatiolla, johon olisi kaivannut edes vähäistä rytminmuutosta. 07.45 alkava vaihe pelastaa tosin jo paljon, mutta pohjaväreen pysyessä samana, minun on vain pahoiteltava pettymystäni. Ehkä jo seuraavalla kerralla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattle Machine - Give It a Rest 30.05.2007

Rattle Machine - Give It a Rest
Kappale starttaa muhevasti ja skittariffi jauhaa miellyttävästi läpi biisin jääden päähän hakkaamaan. Kappale on hyvin suoraviivainen, mikä ei millään muotoa ole tässä kappaleessa paha asia. Ehkä hieman aiemmin tallattuja kinttupolkuja kuljetaan, mutta tämä yksityiskohta ei nouse häiritseväksi tekijäksi. Laulajan ääni on jännä, mikä antaa sopivaa persoonallisuutta yhtyeen äänelle, varsinkin lopun "give it a rest"-lausahdukset ovat todella miellyttävän kuuloiset. Keskinkertaista hivenen parempaa rockailua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Matkalla 30.05.2007

Muistikuva - Matkalla
Mukavaa popitteluahan tämä on, silloin tällöin minullekin maistuu. Tämä kappale on ehkä hieman persoonaton: jotain Tervomaan ja Vilkkumaan väliltä. Laulajan ääni ei pahemmin häiritse, muttei ikävä kyllä nouse kovin persoonalliseksikaan. Soitto rullaa mallikkaasti, varsinkin rumpalille iso käsi. Kyllä tästäkin varmaan joku pitää, ja vielä ihan Keijona. Niin, ja tuo "hei hei-hei" on aika kornin kuuloinen rallatus, ei pahalla..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 30.05.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Biisi hämyilee niin, ettei tahdo avautua edes kymmenenkään kuuntelukerran jälkeen. Kerroksia ja erilaisia soundimaailmoja löytyy kuin Einarin moottoripyörästä, mutta jotenkin ei onnistu avautumaan. Utuista ja veikeää samaan aikaan, ja rallattelu nostattaa hymyn kasvoille. Hankalaa, hankalaa, en tiedä nyt onko tämä kissa vai koira vai kala..? Mukavasti kappale rullaa ja mielellään tätä kuuntelee, olisiko se sitten rumpalissa, joka tuntuu paukuttelevan väärässä rytmissä? En tiedä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele psykoosi - Ethnic 28.05.2007

psykoosi - Ethnic
Uneliasta leijuntaa, joka tapeeksi varioituna ei saa aikaan tylsistymistä. Esim. 01.07 alkava rummutus tuo alkuun taas uuden ulottuvuuden. Pohjaväre pysyy samana, mutta siihen välillä tuodut uudet varieteetit pitävät biisiä sopivasti elossa luhistumiselta. Olisiko biisi kuitenkin liian lyhyt? Taustamusiikiksi liian lyhyt, jona yleensä ambienttia kuuntelen.. En tiedä.. loppuun olisi voinut feidauksen sijaan kokeilla jotain muuta lopetusta.. Mallikasta leijuntaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Kahdeksantoista 01.02.2007

Aurinkokenno - Kahdeksantoista
Basso ja rummut. Tämä kokoonpano on tärkeimpiä rakenteita musiikissa ja mikä hienointa, basistin ja rumpalin soitto toimii törkeän hyvin bändissänne. Basistin soitto on tyylikästä kamaa ja rummuista ja perkussioista olen musiikissanne aina pitänyt. Harmi, että laulajan ääni ei täysin tue bändin urbaania musisointia. Heikko ääni (tai onneton miksaus) ja lievä laulutaidttomuus häiritsee liikaa. Rohkeasi ääntä ilmoille tai mikkiä lähemmäksi, ei täällä lynkata. Sanoitus ei nouse parhaimmalle tasolle tuotannossanne, lievä naivius nousee liikaa pintaan. Silti, tätäkin kamaa kyllä kuuntelee. Kiitoksia ainakin rytmiryhmälle!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jani Koskinen - Hei, me lennetään 03.01.2007

Jani Koskinen - Hei, me lennetään
No niin, nyt laulajan ääni on miksattu vihdoinkin selkeäksi. Mandoliini sopii hienosti tähän kappaleeseen ja kitara soi mukavan karheasti taustalla. "Bassottomuus" haittaa hieman liikaa kuuntelunautintoa, mutta menee. Sävellyksenä noin yleisestikin hieman mitäänsanomaton, mutta sanoitus on jälleen hyvää kamaa. Laulaja voisi ottaa vieläkin hieman rohkeammin, mikäli tähän pystyyn. Kohtalaisen onnistunut biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 03.01.2007

Silent Dream - Drown
Alku lähtee miellyttävästi käyntiin viulun säestyksellä. Alku on kaikinpuolin oikein miellyttävä ekan minuutin osalta. Kertsit ovat jopa hieman munattomia ja taustalla välillä piipittävä "konesoundi" on melko rasittava. Soitto pelaa yhteen mainiosti, ja laulajalla on genressään mallikas ääni. Viulusoolo on koko kappaleen kruunu ja lievässä korniudessaan hiton mallikas. Kappaleen loppu on tyylikäs ja nostattaa kappaleen arvoa. Hieman karheutta ja karskiutta mukaan niin kappaleesta olisin voinut pitää enemmänkin. Nyt menee vähän sinne "ihan kiva"-osastolle. Tulevaisuus näyttäisi kuitenkin hyvältä, sillä porukalla on kunnon eväät pitemmällekin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 28.05.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Päällisin puolin kappaleessa ei ole mitään ongelmaa. Soitto kulkee kuin pulkka päin puuta, ja laulajan kurkku rohisee kuin psykopaatin veitsen jäljeltä, mutta.. Oikeastaan vasta 02.24 alkava välikohta herättää kappaleen eloon. Kappale ei kaikessa oivallisuudessaan herätä kuulijassa oikein mitään, jokin jekku tai koukku olisi tarvittu että biisi nousisi esiin massasta. Soitto kyllä jo pelaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 03.01.2007

Silent Dream - Darkness Fades Away
Alku on iskevyydessään pysähdyttävää settiä ja laulajan ääni on tajuttoman hyvin balanssissa musiikin kanssa. Kappale latistuu hieman ensimmäisen minuutin jälkeen, mutta sitten 2.06 jälkeen laulajan pysäyttävän "karjaisun" jälkeen lähtee niin upea fiilistelyvaihe, että karvat nousevat pystyyn. Tätä seuraava bassosoolo saa hymyilyttämään taidokkuudellaan. Viimeinen minuutti etenee mielestäni hieman päättömästi. Välillä nykivä sävel saa pään vatkaamaan, mutta sitten soundi vaihtuu äkkiä synatunnelmoinniksi ja vielä aivan loppu rummunpaukutukset. Ei aivan toimi. Kokonaisuudessaan hieman hatara kappale, mutta yksittäiset päällikkökohdat pelastavat paljon (erityisesti 2.06-2.48 on törkeän upea). Lisäksi laulajan ääni on toella miellyttävää kuunneltavaa ja kun pojat osaavat soittaa näin hyvin, ollaan paljon plussan puolella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Mitä kuuluu, neiti Aika? 20.11.2006

Aurinkokenno - Mitä kuuluu, neiti Aika?
Törkeän hyvin iskevä rytmitys ja riittävän rouhea soundi takaavat kappaleen vastustamattoman iskostumisen mieleen pitkäksi aikaa. Vielä jos laulu olisi kuuluvampi ja laulajan taidot himpun verran paremmat niin Voila! Mutta älyttömän menevä biisi on kyseessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 28.05.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Alku ei herätä oikein mitään, lähinnä laulajan ääni nostaa pientä ärsytystä pintaan. 00.53 kappale tuntuu vasta lähtevän käyntiin miellyttävällä taustalla ja sanoitus nousee esiin positiivisella tavalla. Kappaleen edetessä alkaa löytyä monia ulottuvuuksia, joka alkaa herättää positiivisia fiboja. Soitto ja musiikkitaustat ovat siis aivan mainiot. Pientä miinusta tuo laulajan ääni, joka ei oikein mallaa meikäläiselle. Biisin moniuloitteisuus tuottaa kuitenkin järjetöntä hyvän olon tunnetta kuulijaan. Mainiota!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dobermen - Man With The Dogmask 03.01.2007

Dobermen - Man With The Dogmask
Loistava biisi. Jyrää päälle kuin kymmenen raivohullua dobermannia. Kertsi on vitun kova!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P.E.N. - Forces of Nature 05.01.2007

P.E.N. - Forces of Nature
Kitarointi on oikein menevää ja taustamökät sopivat hyvin biisiin. Koneet laskevat kyllä pahoin kuuntelunautintoa, mutta pohjat ovat hyvät bändiä ootellessa. Koskettimet sopivat loistavasti biisiin. Ennen 4.30 lähtevää laukkakompilla höystettyä mehevää kitarointia kappale latistuu pahan kerran, mistä hieman olisi voinut pituudesta napsaista. Tuo lopun "sankaritiluttelu" pelasti kyllä päiväni, kiitos siitä, ja kipaleesta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 28.05.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Stemmat jäävät jo alusta mieleen toimivina kokonaisuuden kannalta. Kitarat rouhivat asianmukaisesti, mutta itselleni soitto jää hieman etäiseksi, kaipasin hieman enemmän voimakkuutta. 02.05 alkava kohta nostattaa väkisin hymyn naamalle. Laulaja saa lopulta armahduksen lynkkaukselta, sillä aluksi englannin kieli olisi tuntunut musiikkitaustojen kannalta sopivammalta, mutta lopulta suomi vie voiton. Sanoitus on huumoripitoinen, muttei kuitenkaan häiritsevässä määrin. Oikein mallikas biisi, olen vain tottunut rankempaan ilmaisuun skebojen osalta..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetas - The Curse of Insanity 02.02.2006

Aetas - The Curse of Insanity
Intro on mainiota pianonpimputtelua ja takana meluavaa kitaraa. Oikein mallikas alku. 1.00 "räjähdys" ja siirtyminen kappaleeseen on tyylikäs. Mutta.., sitten jäädään vähän nykimään paikoilleen. Teema pysyy samana ja hieman yksitoikkoisena 3.30 alkavaan hidasteluun asti, jota seuraa mukava "kitaravetely" 3.48. Rauhallinen leijunta 5.00-> tomii hyvin ja sitten aletaankin olla lopussa. Ihan mallikasta soittamista, rumpusoundi vähän häiritsee, siinä kaikki. Kappale on hieman tasapaksu, kappale ei kasva eikä muutu suuremmin muuta kuin introsta siirryttäessä säkeistöön. Hieman yllätyksetön, mutta muuten ihan kiitettävä kappale, laulu tomii mielestäni ihan hyvin muutamia örinöitä lukuunottamatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T I N K E R - ...to forget 02.02.2006

T I N K E R - ...to forget
Aivan järjettömän tyylikäs kappale hienoa soittoa ja fiilistelyä! Mikä keskeneräinen?! Varsinkin loppu potkii niin perkuleesti perskusille ettei kappaleen kuuneltuaan uskalla muuta kuin pistää uudelleen pyörimään. Levy tuli hankittua ja nyt odotetaan uutta kauraa. Jos meininki on tällaista niin hyvää ei kannata enää kauaa odottaa. (vihje..). Kiitoksia taas että olette olemassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KUVAKE - pelihalli 20.01.2006

KUVAKE - pelihalli
Pituutta olisi ehkä voinut lisätä ja sitä kautta lähteä hieman muokkaamaan teemaa. Tällä konseptilla oikein hyvä pätkä. Onnistuneempaankin mahdollisuudet.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PROGEnstatuutio - NAINEN 20.01.2006

PROGEnstatuutio - NAINEN
Rakastan tuota kitaranneppailua! Oikein hämyisä, piilevä tunnelma, Asennetta isolla A:lla. Pätkivä soundi 1.50-> kohdalla on pirun ovela ja oiva liidi siitä avautuvaan jamitteluun 2.35 kohdalla, joka on "innostava". 3.40 alkava rauhoitus "pakollinen" osuus, ja siitä lähtevä letkeä pyristely 4.10-> on taas maailmoja avaava. 5.05 lähtevä kitarajami taas "uusi" teema, josta siirrytään samaan kuvioon kasvattaa taas biisiä. Hiukan päättämättömän vaiheen jälkeen lähtee taas miellyttävä, purskahteleva vaihe 7.30 kohdalla. Sitä seuraava hidastelu alkaa jo hieman puuduttaa, mutta lopun koukut pelastavat taas, mm. mieletön rummuttelu yhdessä pätkivän kitaramelodian kanssa. Ehkä hieman pitkähköksi venynyt, sisältäen muutamia tylsiä kohtia, mutta muuten oikein kuunneltavaa ja miellyttävää progeilua, ja anteeksi epämusiikilliset terminin joita viljelen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 29.05.2006

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
Oikein menevä kipale. Soundit ovat upeasti kunnossa, melodisuutta ja rankkuutta löytyy hienosti ja erityisesti riffin rouhea saundi hivelee korvia. Laulajalla on mainio ääni, mutta miinus tulee siitä, etten sulata aivan näin puhdasta laulua tässä kappaleessa. Jotenkin rankempi tulkinta sopisi paremmin tässä tapauksessa, tai sitten olen väärässä, mutta tuo särähti korvaani pahiten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elinvoima - Pimeä 25.10.2005

Elinvoima - Pimeä
Tämä on kyllä... Tämä on niin tyhjentävä kappale, ettei osaa oikein mitään sanoa. Pirun hieno, kaunis, kuulas ja valmis kappale. En pysty yksinkertaisesti mitenkään kommentoimaan tätä, on niin hieno kappale. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T I N K E R - I don't mind 23.09.2005

T I N K E R - I don't mind
Vanha, mutta toimiva. Ehkä tähän mennessä parhaanne. Kappale kasvaa hienoihin sfääreihin, pojat soittaa hienosti yhteen pussiin ja sanoitus saa erityismaininnan. Tämä on itseasiassa niin hieno pala, etten keksi paljon sanottavaa, kappale mykistää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - ÄITI(olen pannu:) 06.01.2007

RAUTAKANKI - ÄITI(olen pannu:)
Oikeaa love metallia sanan varsinaisessa merkityksessä! Tämä pelastaa päivän kuin päivän. Soittoo taaplaa hienosti ja laulajan ääni on aivan mahtava. Kiitän hienosta musiikista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Desert Pésula - Storm of the Sun 21.01.2006

Desert Pésula - Storm of the Sun
Mieletön kappale. Kappale kasvaa ajan kanssa aivan mielettömiin sfääreihin. Saman teeman ei ärsytä pätkääkään, kuten yleensä käy tällaisten instrumentaaliprogeilujen kohdalla, päinvastoin, tämä pohjpoljento pienine variaatioineen on sen verran kiinnostava ja letkeä, ettei ehdi tylsistyäkään. Paras, mutta ehkä tuo oikeaan kaiuttimeen rajoittunut äänitulva hieman häiritsee, pitemmän päälle kuullokkeilla ei ole kiva kuunnella mutta tämä yt onkin sivuseikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mätä Zilakka - They had the best of us 21.08.2005

Mätä Zilakka - They had the best of us
Tämän olen niin moneen kertaan kuunnellut putkeen, etten oikein osaa sanoa mitään, kun pää on tyhjentynyt kerta toisensa jälkeen. Vahvaa, energistä jamittelua, joka kuulostaa niin perkeleen valmiilta. Edes saman idean pyörittäminen ei haittaa kokonaisuutta, skeba soi täyteläisesti ja kauniisti jne. Komjaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Kuivat kyyneleet 19.08.2005

Sävy - Kuivat kyyneleet
Jeeshpoppista, oikein hyväntuulista, vähän mitäänsanomatonta radiomenoa, mutta menee. Laulaja tuo kyllä Toni W:n liiaksi mieleen, mutta se ei alun jälkeen paljoa häiritse. Pientä kikkailua voisi lisätä, kun koukut kulutetaan jo alussa ja niitä käytetään sitten loppuun asti, rupeaa vähän puuduttamaan. Ihan OK.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen (Vanha versio) 19.08.2005

PahaTuuli - Huominen (Vanha versio)
Pojat osaa kyllä asiansa, sanoitus miellyttää erityisesti muutamin paikoin. Sävellys on sitä ei-turvatonta-keskitietä, eikä herätä kummemmin tunteita. Kuuntelen kyllä kun soi, muttei tule tarve lisätä tai vähentää volyymia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Tunnelin päässä poutaa 19.08.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Tunnelin päässä poutaa
No joo, vähän turhan laahava kappale, jotain Viikatteen tyylistä menoa. Laulajalla on koht hyvä ääni, mutta se on liian aneeminen, mikä tuntuu vähän kappalettakin vaivaavan. Olen ehkä väärä arvioimaan, koska tämä ei liiemmin miellytä. 3.30 alkava soolo nostaa vähän tunnelmaa, mutta siihen se sitten jää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele T I N K E R - memory of you 03.02.2006

T I N K E R - memory of you
Taas kerran komeata kamaa pojilta. Upea melankolinen, mutta toiveikkaan kuuloinen kappale, jonka sisäinen arvomaailma on hyvin sopusoinnussa. Kasvu yksinkertaisesta pianothemestä lopun hillittömään kasvuun on mieletön ja äänivallin taakse peittyvä laulu sopii yllättävää kyllä oikein hienosti. Paha sanoa pahaa sanaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - En Tahdo Herätä 15.05.2005

Jouni T & Kummitusprojekti - En Tahdo Herätä
Sointi on todella komeaa ja laulajan ääni on tässä todella upea. Sanat menevät siinä sivussa. Kaikin puolin oiva kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T_n_T - Kaunista niin 12.05.2005

T_n_T - Kaunista niin
Mitä mä kirjoitin, räppiä?! Sori! Otan ton takaisin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele T_n_T - Kaunista niin 12.05.2005

T_n_T - Kaunista niin
Alku lupaili kappaleelta parempaa, kuin siitä tuli kun laulu alkoi. Sanat ovat ihan ok:t, mutta jossain kohtia painotus ei kuulosta luonnolliselta. En osaa tätä genreä suuremmin arvioida, ei räp erityisemmin iske, mutta tämä oli ihan tarpeeksi viihdyttävä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 12.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
Komean mahtipontista musiikkia. Kitarat soivat vapauttavan päällekäyvästi. Laulukin toimii enemmän kuin paremmin. Kävipä päälle toimivasti. Faniksi vain.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T I N K E R - blame it on the world 17.11.2005

T I N K E R - blame it on the world
Joo, materiaali on mennyt hieman tummempaan suuntaan kokopitkästä, tai sitten kuvittelen. Kertosäe nousee ylitse muiden, mutta on c-osakin todella miellyttävä. Ehkä vähän neutraalin oloinen, mutta tinkeriä on aina mukava kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T I N K E R - Revealed 17.11.2005

T I N K E R - Revealed
Alku käy päälle agressiivisesti ja sitten kappaleessa vaihtelevatkin kireät ja agressiiviset kohdat sekä rauhalliset ja leijailevat kohdat. on tämä kyllä tyylikästä kamaa pojilta, eikä se soolon puute niin haitannut, tuo 2.30 alkava leijailu korvaa sen, ja enemmänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3 DEE - Storm of the Sun 15.05.2005

3 DEE - Storm of the Sun
Tämä toimii minusta tällaisenaankin hienosti. Juuri sellaista rauhallista fiilistelymusaa, kuten on jo mainittukin. Pojilla on tässä oivat pohjat pitkälle! Ja kappale jäi soimaan päähän, joka kertoo hyvästä musiikista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luoja - Neliö 12.05.2005

Luoja - Neliö
Ei jumankekkuli, tämä on tyylikästä progea. Alun intro herättää odottamaan kappaletta, ja voi!, se kappale rynnistääkin todella oivasti menemään. Tämä menee keveästi King Crimsonin ja kumppaneitten rinnalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Jalkaisin 16.03.2005

Minoria - Jalkaisin
Kosketinmatto luo alkuun hienon tunnelman ja laulajan ääni tekee talvisen maiseman eteeni. Kertosäe on hieman ponneton ja laulajan ääni hukkuu liikaa, muuten laulu toimii kertsissäkin. Pientä parannusta kertosäkeeseen niin, tämä olisi miltei perfekti "haikea rokkipläjäys". Minoria tekee mahtavuutta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abit 2005 - Abibiisi -05 15.05.2005

Abit 2005 - Abibiisi -05
JUMANKEUDA! Tää on mainio piisi. En odottanut, että porukalta lähtisi laulu näin komeasti. Ei siis ihan kieli poskella tehty poppiskappale. Sanat ovat samalla haikeat että hauskat. Kiitos tästä kappaleesta, tuli hyvä fiilis!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antiikin Ihmeet - Sotamies 16.03.2005

Antiikin Ihmeet - Sotamies
Tästä minä tykkään! Kertosäe on hieman latteahko, mutta muuten kappale rokkaa jouhevasti. Tämä tekele on kyllä pakko ostaa, olen aina ollut sitä mieltä, että tällaiset klipit on aika kieroja, pakottaa hankkimaan musiikin kokonaan (tietysti!). Käyttäkää tätä mikseriä muutenkin hyväksenne kun ei porukka näytä kauheesti reagoineen teiän juttuihin. Mainostakaa tai jotain, ootte sen arvoinen bändi (tosin uskon että teiät pian löydetään ihan kokonaankin). P.s. Klippejä en viitsi arvioida, kun ei pysty arvioimaan koko kappaletta, lupaan vain hankkia ton EP:n(kö?).

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 12.05.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Tämä toimii mielettömän hyvin. Soitanto on voimakasta ja miellyttävää. Kertosäettä edeltävä nousu on komea, ja itse kertosäe temmon nopeutumisen myötä tekee tästä mahtavan tekeleen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vain suru jää 19.08.2005

Kauniit tunnelmakappaleet - Vain suru jää
Kepeätä radionovapoppista. Laulaja muuten hyvä, mutta ne pitkät vokaalit tulee liiaksi nenästä. Jaa vähän paikoilleen junnaamaan, ideaa olisi voinut vielä vähän hieoa. Ei meikäläisen musiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Kuningas 05.03.2005

ahven - Kuningas
Kappaleen alku on hämäävän radioystävällinensoittovääntö, joka muuttuu loppua kohden todella veikeäksi musiikin temmellyskentäksi. Todella omintakeinen kappale, joka miellyttää ainakin minua, kaikessa kieroudessaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anonyymit - Miltä tuntuu olla hullu? 14.08.2005

Anonyymit - Miltä tuntuu olla hullu?
Luulin jo arvostelleeni.. Tämä kappale on parasta uutta suomi-rockin saralta mitä olen vähään aikaan kuullut. Jos tätä vertaisi Kardiaan (minä näen punaista aina kun se lipputangot tai jotain sinne päin soi) tai vastaaviin (mitä niitä nyt on?) uusiin YleX:lläkin soineisiin suomi-rockbändeihin, olisi se Anonyymien halveeraamiissta. Tämä on niin valmis kappale, kitarat soivat miellyttävällä tavalla (siis rokkaa!!) ja muutkin osat soitossa ovat kohdillaan. Laulaja on tässä mielestäni hyvin rento ja luonnollinen. Sanat puolestaan ovat mieleenjäävät eivätkä missään nimessä mitenkään kliseiset. Lisäksi tässä ei kierrätetä sitä tavallista säkeistö - kertosäe .- säkeistö - kertosäe - kertosäe- akselia vaan samoja kohtia toistetaan vaihtelevalla tavalla. Mukavasti hidasta, kovaa, kitarasoolo jne.. Niin, jos ei tullut selväksi, niin minä olen totaalisesti sokaistunut tämän kappaleen kohdalla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy & OHO - Kylmä 16.05.2005

Andy & OHO - Kylmä
Kappaleessa on oikein mukava kitara. Kappale on muuten vähän tasapaksu, mutta menee taustalla soidessa. Kertosäkeessä laulu särähtää vähän, mutta siihen tottuu vähitellen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Typerä! Typerä! 01.12.2004

WaurionVanhat - Typerä! Typerä!
Riffi on mieletön ja tunnelma on mielenkiintoinen ja kuten jo edellä mainittiin, minullekin tuli tuosta kertosäkeestä mieleen Leevi. Sanoitus toimii mielestäni mainiosti! Tämä on hienoa musiikkia, ei siitä millään pääse (ja pitäisikö?). Kiitos ja kumarrus
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .kraka - Veitsi 15.05.2005

.kraka - Veitsi
Jollain tapaa niin pirun kaunis. Ei ihan sitä peruspoppia, joka yllätti positiivisesti. Tässä natsaa kyllä kaikki. Upee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Murskatut haaveet 04.10.2004

RAUTAKELLO - Murskatut haaveet
Alku on todella mielenkiintoinen, en oikein osaa sanoa alkaako kappale hyvin vai huonosti. Sanoitus on mainio ja sävellys on peruskamaa, menee. Rummut hakkaavat poikkeukellisen selvästi kuulostaa hyvältä. Mutta voi!, kertosäkeen sävellys on hyvä, mutta laulajan ääni häviää jonnekin! Kertosäe on muutenkin melko tunkkaisen kuuloinen.. Voi itku... tunnelma meni kertosäkeen jälkeen kokonaan, eikä se sieltä noussut. Kertosäkeen olisi voinut miksata paremmin, niin tämä olisi ollut erinomainen kappale. Kiitos siltikin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Raivopää 04.10.2004

RAUTAKELLO - Raivopää
Mukavan nopea tempo tässä kappaleessa. Iskee heti. Tässäkin on mukavan synkeä sanoitus. kappale on itse asiassa todella hyvä. Näin nopeaa kappaletta ei Rautakello olekaan tehnyt. Mutta nyt kun se tuli tulos on oiva. Tätä on ilo kuunnella. Ainoa haitta tosin on kappaleen outo tunkkaisuus, johtuukohan omista laitteistani?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Tulikaste 28.09.2004

RAUTAKELLO - Tulikaste
Sinänsä mukavan erilainen kappale, mutta... ei iske.. Sanoitus on ihan ok, eikä sävellyskään ole pohjamudista revitty, mutta se jokin puuttuu. Vaatii ehkä pitemmän avautumisen, mutta heikointa materiaalia Rautakellolta Mikserissä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Pimeyden kulkija 27.09.2004

RAUTAKELLO - Pimeyden kulkija
Tässä kappaleessa näkyy todella hyvin, kuinka bändi kehittyy. Rautakellon 1. levyllä oli tasaisen laadukasta kamaa, mutta ns. hidas väliveto puuttui. Tässä nyt tulee tämmöinen, todella komea veto. Ai että, ajatelkaas mitä parin vuoden päästä on tekeillä kun kehitys jo nyt on näin valtaisaa. Musiikillisella puolella sitten.. kappale vetoaa minuun todella hyvin. Rauhallinen (tunnelmointi?) ja hyvin sanoitettu kappale. Tämä iskee! Parasta koko Mikserissä! Mutta odotellaanpas sitten... tästä bändistä kuullaan vielä... ja paljon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toivottomat - Anssin ikioma skitta 01.10.2004

Toivottomat - Anssin ikioma skitta
Täähän on ihan törkeen hyvä ja hauskasti tehty. Tätä kappaletta kuuntelee aina yhtä tuskissaan naurusta. Perskule, joskus musiikistakin löytyy näin hauskoja juttuja. Kiitos pojat, mielettömistä nauruista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Unet 04.10.2004

WaurionVanhat - Unet
Waurio on kova pändi! Tämä kappale rokkaa yksinkertaisella sävellyksellä ja hyvällä sanoituksella sekä laulajan persoonallisella äänellä todella kovaa. Tämä on todella mainio kappale, mutta se ei voita "Kivellä päähän" pläjäystä. 9 ja loistavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Jotain unettomuuteen 04.10.2004

WaurionVanhat - Jotain unettomuuteen
Tässäkin todella upea pläjäys. Waurio on erinomaisen valmis bändi. Tämä todella hidas vetäisy koskettaa kyllä tapeeksi syvältä. Upea! Pistää hymyilyttämään poikien erinomaiset kappaleet. Tällaista on sitten hyvä musiikki. Kiitoksia, tätä kuuntelee useaan otteeseen, eikä kyllä tylsisty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Kivellä päähän 01.10.2004

WaurionVanhat - Kivellä päähän
Niin, perussuomi-rockiahan tämä on, mutta ah, niin taitavasti tehtyä suomi-rockia. Laulajan ääni on yksi Mikserin selkeimmistä ja sanat ovat todella hyvät! Tällaista taiten sanoitettua rockia on todella mukava kuunnella, genre iskee. Hyvä kappale, loppuu ehkä liian äkkiä... Yksi säkeistö ja loppuun vielä useamman kerran kertosäettä niin olisi täydellinen.. Mutta on pakko antaa se kybä. Iski syvältä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - WaurioValssi 05.10.2004

WaurionVanhat - WaurioValssi
Todella mukava, rauhallinen kappale. sävellys on hyvä ja kertosäe on uskomattoman hyvä! Laulajalla on todella hyvä ja persoonallinen ääni, jota kuuntelee mieluusti. Kappalekin on sopivan pitkä. Hieno kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Odotat ja katselet 05.10.2004

WaurionVanhat - Odotat ja katselet
Tässä on hieno äänimaailma. Mielenkiintoisen ohut, kuten Einsteins totesi. Rupeaa jalkakin väpättämään tuossa "toisen" kertosäkeen jälkeen. Loppuosa kappaleesta on todella hyvä. Laulaja rytmittää äänensä "minä varmasti parkuisin kuuta"-kohdassa erinomaisesti. Kertosäkeen alun rauhallisuus osuu hyvään kohtaan ja... Ei, mutta pojat, tämähän on erinomainen kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antiikin Ihmeet - Sanoja vain 30.09.2004

Antiikin Ihmeet - Sanoja vain
Tästä on todella hyvät pohjat jatkaa. Todella komea sointi ja laulu on hyvä! Kertosäe vetelee todella hienosti. Ainoa miinus on sanoituksen lievä yksipuolisuus, mutta voiko siitä nyt pistettä vetää pois? Ei voi! Täys kybä. Kiitos pojat, tätä oli ilo kuulla!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Routasydän 01.10.2004

Minoria - Routasydän
Soitto on todella vahvaa ja eväät ovat tällä todella pitkälle. Laulajan ääni on todella hyvä ja sanoitus on sopivan tumma, menevä. Pojat soittavat upeasti. Kertosäe ei vetele kyllä yhtä hyvin kuin muut säkeistöt, mutta ei siinä mitään. Kyllä tämä on hyvä kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tradegia - Julmia satuja 28.09.2004

Tradegia - Julmia satuja
Kitara soi alussa komeati. Hienosti tunnelmaa nostattava alku ja melodia muutenkin hyvä. Laulajan ääni on hyvä, mutta turhan hiljainen. Välillä sovitus menee hieman vikaa. Sanoitus aika traaginen (mistäköhän bändin nimi tulisi?), mutta persoonallinen, eli hyvä. Tätä on ilo kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tradegia - Julia 01.10.2004

Tradegia - Julia
Pehmeä sävellys, tulee hyvä fiilis alussa. Laulajalla on todella mielenkiintoinen, hyvä ääni. Tällaista musiikkia kuuntelee kyllä hyvillä mielin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Kylmä tyhjyys 01.10.2004

Enkeli - Kylmä tyhjyys
Tulee hyvä fiilis, mutta sanoitus on tekee kappaleen todella haikeaksi. Piano sopii hyvin tämän tyyppisen musiikkiin ja lauluääni on todella hyvä. Joskus äänen tahditus menee hieman pieleen, mutta sitä tuskin huomaa. Tuolla äänellä kyllä voisi päästä pitkällekin. Kiitos taas tästä, sai faniutumaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kuitunen - Voit Lentää 01.10.2004

Ville Kuitunen - Voit Lentää
Tämän kappaleen pohjat on ehkä hieman liia nsamat kuin "Ikävä kuolee" kappaleessakin, mutta tuo unohtuu pian. Laulajalla on kyllä uskomaton ääni tässäkin kappaleessa. Tuntuu kyllä, että tässä vedetään täysillä mukana, niin vahvaa on tunnelmointi. Kiitos ja lisää tällaista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kuitunen - Ikävä Kuolee 01.10.2004

Ville Kuitunen - Ikävä Kuolee
Tässä on kaikki! Kuinka helkkarissa näin kauniin ja upean kappaleen voi tehdä pohjimmiltaan näin yksinkertaisin eväin?! Rauhalliseen sävellykseen sopii todella, suorastaan erinomaisesti laulajan ääni. Tässä tulee kyllä tippa linssiin pakostakin. Helkkari, tämä on kyllä musiikkia, jota kuuntelee milloin vain. Ei voi muuta kuin kympin antaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Ympyrä 28.09.2004

RAUTAKELLO - Ympyrä
Tämä rockaa! Hieno aloitus ja muutenkin erinomainen sävellys. Sanoituskin toimii, mutta se "nyppylä"-kohta on jotenkin omalaatuinen. Hännisen ääni on tässä jotenkin maassa... laulu kuulostaa paremmalta kaikissa muissa paitsi tässä kappaleessa. Ihan kiva, ei suoranaisesti mitään vikaa. Toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Sataa 28.09.2004

RAUTAKELLO - Sataa
Kappale on sellaista "Ympyrän" tasoa vaikka onkin täysin erinlainen. "Aika loppuu, voima lakkaa" hieno kohta (meniköhän noin?) ja kertosäekin toimii vaikka nuo "sataa!" huudahdukset kieltämättä aluksi särähtivätkin. Tämä on itse asiassa mainio kappale, kun miettii tarkemmin. Iskee sopivasti ja kertosäe jää soimaan päähän. Kitaratkin soivat loistavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Mustapaha 28.09.2004

RAUTAKELLO - Mustapaha
Tämä on yksi Rautakellon rokkaavimpia biisejä ja Mikserinkin parhaimmistoa. Sanoitus on mainio ja laulaja toimii mainiosti! Kertosäe varsinkin rokkaa hienosti ja ahdistuksen tunne on kaikin puolin toteutettu komeasti. Mahtavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Allekirjoittaneen henkinen elämä - Hänen läsnäolonsa on kuin voima 30.09.2004

Allekirjoittaneen henkinen elämä - Hänen läsnäolonsa on kuin voima
Edellisiin voi ainakin osittain yhtyä (mitä siellä nyt laidasta laitaan heitettiin arviointeja), että kitara tomii. Laulu puolestaan on aivan liian heikosti kuuluvilla, olisi saanut mikin "asemaa" todellakin vaihtaa. Sanoituspuoli oli mielenkiintoinen, tunnepohjainen todella... tai hyvällä huumorilla väännetty... Kyllä tätä oli mukava kuunnella, lisää!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Hauta 01.10.2004

Minoria - Hauta
Voi jessus, mikä alku! Laulajan ääni on todella hyvä ja sanoitus on sopiva. Mutta, mutta tuo sävellys on lähes uskomaton! Tätä kuuntelin monta kertaa peräkkäin enkä ole kyllä vieläkään tylsistynyt. Tämä on todella upea! Kybä ja faniutuminen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alipaine - Sinä 01.10.2004

Alipaine - Sinä
Loistava kappale. Rokkaa ihan hyvin. Laulajan ääni ei tunnu aivan sopivan tähän kappaleeseen, mutta menee juuru ja juuri. Tätä kuuntelee ikään kuin sivussa, sopivaa "jammailu"-musaa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backseat Of Paradise - Strolling Trooper 20.09.2005

Backseat Of Paradise - Strolling Trooper
Täytyy sanoa että pezkeleen kivalta kuulostaa. Pientä vaihtelua olisi ehkä kaivannu, mutta tällä teemalla just sopivan pitkä kipale. Oikein nautittavan kuuloinen kappale siis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopartio49 - Jossain siellä 11.05.2005

Autopartio49 - Jossain siellä
Nyt menevän rokkaavaan säveleen on saatu liitettyä mainiot sanat. Ei mitään muuta lisättävää kuin, että lisää kuunneltavaa olisi tarve.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut 01.10.2004

Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut
Hienot on saundit, kyllä! Laulajalla on hyvä, selkeä ääni. Sanoitus heiluu hyvän ja kliseisen rajamailla, eli toimiihan sekin puoli. Tätä on ihan mukava kuunnella, mutta ehkä tämän tyyppistä musaa oon kuullu niin paljon ettei enää jaksanu hirveesti iskee... mutta menee kyllä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - En ansaitse 01.10.2004

Enkeli - En ansaitse
Tosi (sanoisinko?) rohkea sanoitus. Tällaista ennakkoluulottomuutta en ole tavannut vielä Mikserissä. Piano sopii tähän kivasti ja kaunis lauluääni on siis... kaunis tässä kappaleessa. Hieno!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Auringon varjo - Valheiden verta 29.09.2004

Auringon varjo - Valheiden verta
Kiva melodia alussa. Sitä seuraava naisen laulu voisi toimia paremmin vähän kovempana ja selvempänä. Duolaulu ei oikein toimi tässä. Sävellys on hieno, mutta sanoista ei saa oikein selvää.. Vähän keskeneräinen. Toimisi paremmin tarkemmin hiottuna.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Auringon varjo - Miksi 28.09.2004

Auringon varjo - Miksi
Melodia on komea ja laulajalla on hyvä ääni poikkeuksena Mikserin valtavirrasta. Sanoitus on toimiva ja kertosäe hienon kuuloinen, mutta tässä (ikävä kyllä) laulajan ääni nousee vähän turhan korkealle, hieman liikaa yrittämistä... Kaikin puolin tämä on loistava veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Auringon varjo - Susi 29.09.2004

Auringon varjo - Susi
Tässä on mielenkiintoiset melodiat, mutta voih!, laulu hukkuu täysin tuon musiikin alle. Eikö sitä olisi voinut hieman "miksata"? Sanoituspuoli on aika hyvä ja sävellys hyvä. Kertosäe toimisi paremmin jos tuo laulajan ääni kuuluisi hieman kovempaa. Tämäkin vaatisi vielä hieman viilausta...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele T I N K E R - Luana 29.09.2004

T I N K E R - Luana
Tämä on todella valmis kappale! Tätä on nautinto kuunnella. Kaikki toimii, basso on varsinkin mahtava. Kertosäkeeseen on tässäkin panostettu todella ansiokkaasti. Tässäkin (kuten "A day inside":ssa) särähtää liiaksi vaikutteiden.. noh, vaikutus, mutta haittaako tuo nyt yhtään?! Pitäsikö levy hankkia..? Todella ansiokasta matskua. 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Tyhjyys 01.10.2004

Jupiter 2 - Tyhjyys
Soundit on tosi hyvät, just sopivan rauhallinen. Sanoitus sopii erinomaisesti tunnelmaan ja laulu on hyvä. Ei tästä paljoa huonoa ole... ehkä hieman itseään toistava, mutta se ei paljoa haittaa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T I N K E R - A day inside 28.09.2004

T I N K E R - A day inside
Alku on komee, tunnelma rauhallinen, sopiva. Laulajan ääni on mukavan kuuloinen, muokattu jännästi. Kertosäkeeseen on todella panostettu ja se on kyllä todella hyvä! Tämä kuulostaa hienolta. Ainoa miinus tulee siitä, että kappale kuulostaa vähän liikaa idoleissa mainituilta bändeiltä kuten Lemonatorilta. Komeeta kyllä on pakko myöntää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Angels Cry 01.10.2004

May i cry - Angels Cry
Tämä iskee kyllä... ja kovaa! Hyvä alku ja laulajan ääni on erinomainen! Tässä on kyllä ehdottomasti kaikki kohdallaan. Kieltämättä tämä vetää jalat kyllä alta, ei voi mitään. Parasta kamaanne!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopartio49 - Täydellinen 11.05.2005

Autopartio49 - Täydellinen
On ensiksi sanottava, että pidän tosissani musiikistanne. Sävelkulku tässäkin kappaleessa on jotenkin uutta, rouhean rokkia. Laulajan ääni on omalaatuinen, mutta pidän siitä juuri sen verran. Sanat ovat ehkä hieman teennäisiä, mutta tuo "täydellinen, kympin kusipää"-kohta pelastaa tämänkin asianlaidan. Kiitoksia kovasti, kuuntelen teitä jatkossakin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopartio49 - Tämä tie 30.09.2004

Autopartio49 - Tämä tie
No tästä minä tykkään. Sävellys ja varsinkin alku on tosi hieno. Laulajan ääni on siinä rajalla etten pitäisi siitä, mutta menee. Perusherkkää menoa ja se sopii hienosti. Mukavaa kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Draama - Päiväkirja 28.09.2004

Draama - Päiväkirja
Laulajalla on äärimmäisen hieno ääni! Tuo iskee ekana korviin. Sävellys on jotenkin käytetyn oloinen, eikä sanoituskaan erityisemmin toimi. "Käytän sua, en halua sitoutua, käytän sinua." Ehkä hieman yksinkertaiset eväät vielä, mutta potentiaalia on ehdottomasti!