Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 80 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Q Beats - If You Only Knew 17.06.2008

Q Beats - If You Only Knew
Siisti tausta kyl, onneks mä oon tehny tähän jo biisin^^ Sul on parantunu tosi paljon biiteis rummut ja bassot.. Tai siis että ne ei hakkaa yli ja oo liian kovalla. Kompresoinnit jne sit kai? :O siisti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele =MastaC= - Ilman Liikettä feat. Katya 01.02.2008

=MastaC= - Ilman Liikettä feat. Katya
Katyan osaa siis meinaan tolla jälkimmäisellä lauseella^^ enkä MastaC:n

Kommentti kappaleesta Kuuntele =MastaC= - Ilman Liikettä feat. Katya 01.02.2008

=MastaC= - Ilman Liikettä feat. Katya
siistit verset, tykkäsin. Kertsi ois voinu olla parempi, vähän tylsä. Sun osa mun mielesti vähän jännästi miksattu, kaikuu ainaki jonku verran. Mut iha hyvä biisi kokonaisuudessaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-Tahti - Kasi & Virtapiiri - Luonnetta 09.03.2008

8-Tahti - Kasi & Virtapiiri - Luonnetta
Täst biisist tulee vähä mielee toi Teräsbetonin euroviisu-biisi, iha hyvä uus linja. -Ulosanti

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - hippi choppailee 18.12.2007

dirtyBeats - hippi choppailee
Täs on kyl hyvä meininki ja mukavan kuulosta muutenkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Q Beats - Christening -sampler 16.12.2007

Q Beats - Christening -sampler
Ihan mukavan kuullosta kyl, sulla tullu monipuolisuutta näihi biitteihi verrattuna esim vuosi sitte. :) toi toka biitti on muuten vissii vieläki meille??! En muistanu ees tota biittii, perkele.. pitää ottaa projekti esii.. yo yo, lupefiascoo msns tulos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Herra Epäonnistuja 13.10.2007

MIELOIN - Lyriikka - Herra Epäonnistuja
joo ihan jees biisi, mut siis.. Sul on oikeesti kaikissa biiseissä ihan sama räppäystyyli, tollanen vähän huutava/agressiivisempi... Ei minään """"""dissinä"""""" mut mun mielestä siitä kannattaa sanoa.. Ja toi kertsi, eih.. se ei oikeesti oo hyvä :D ei kaikki osaa laulaa, en minäkää :;D... ei kuullosta vaan hyvältä, ideana ihan hyvä ja mukava mut toi ei vaan toimi. Sä räppäät aina mun mielestä nykyään perushyvin, flow toimii, sanat toimii, kaikki loppupeleissä toimii, siisti biittikin, mut toivois näihin pientä tyylin ja flown vaihtelua jne.. sellasta pientä, juu nou? :).. Ei siin, joskus jotain träkkiä taas!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Herra Epäonnistuja 13.10.2007

MIELOIN - Lyriikka - Herra Epäonnistuja
+ parissa kohtaa ikävästi huomas (tai ainakin siltä kuullosti) kun vaihdoit raitaa.. eli et putkeen nauhottanu versee. Voin olla väärässäki koska joskus tulee sellasia kohtia mitkä kuullostaa sellaselta vaikka noin ei ois, mut siltä kuullosti :o

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sapres-Beats - Letkeyttä... 07.07.2007

Sapres-Beats - Letkeyttä...
Vinyylirätinä on vitun asiallinen asia kyllä... Muutenkin aika fiilis biitti ja melko hyvät rummut mitä näiltä paskoilta kajareilta kuulen... Keep going mayn! Hienoa työtä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele qerre - Evidenssi - Haluun Että Tiedät feat Mike (Remix) 22.06.2007

qerre - Evidenssi - Haluun Että Tiedät feat Mike (Remix)
runkku oot hidastanu mun ääntä, imac :<. hah. Ei vaan, iha onnistunu remix tää on.. Irtoilee niit muitaki acapelloi täs kyl joku päivä! =D Biitti o hieno. Hyvät kuuntelijat, menkäähän tsekkaan se levyn sampleri!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Liittolaiset - IVU PERKELE TEKI BIISIN 06.06.2007

Liittolaiset - IVU PERKELE TEKI BIISIN
jätkät ei mäkkärist saa näkkäriä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Kerta ft.Thamal 23.03.2007

Katya - Kerta ft.Thamal
Hienoo Katya, tollast vihasta kamaa.. Muhun tää kyl uppos.. Niinku jo sanoin nii parhaimmistoos menee, top2 joukkoo.. Thamalilt melko perus toimivaa räppii. Ei pahaa sanottavaa.. jännä soundi tosin räpeissä. Mut joo emmä nyt osaa mitää "rakentavaa" sanoa muuta ku et miksaukset ois voinu ehkä hoitaa tyylikkäämmi.. mut hyvä tää o:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Milia - Fleeing 22.06.2007

Milia - Fleeing
Yllätyin kyl, tosi hyvän kuullosta:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Q Beats - Sampler (01/2007) 29.01.2007

Q Beats - Sampler (01/2007)
joo! Täshän oli jopa muutamia mitä en ollu kuullu! Parantunu kyl huimastee biitit tässä viimeisen vuoden aikana :) taittii sittii niinku kovat räppärit sanoo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele deebp - Toinen mahdollisuus 28.01.2007

deebp - Toinen mahdollisuus
Joo tosiaa jos alkuperäinen on viel parempi ollu ni minkähanlainen on mahtanut olla, mut ei siinä mitää helvetin kova tämäkin! Hyvin potkii rummut ja ihan kiva snare. Kertsi erottuu verseistä ja tunnelma on hieno. Great work!

Kommentti kappaleesta Kuuntele wrongones - Älä Nukahda 17.12.2006

wrongones - Älä Nukahda
Aivan vitun kova. Tää biisi päätti miettimisen että ostaakko levy vai ei. On se poistettava. Kourallinen propseja siihen suuntaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti (vanhat) - Hurjapää f.Ainty & Deva 07.12.2006

Talentti (vanhat) - Hurjapää f.Ainty & Deva
Ihan siisti biitti khyyl! Räppejä laittaisin joka räppimiehellä vähän kovemmalle kun saa pinnistellä et kuulee sanat kunnolla.. Oon kuullu tän biitin jossain aikasemminki :o (?) mutnii sen pidemmittä puheitta ihan kiva iskulinjakikkailu biisi sen enempää paskaa tähän jauhamatta:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele In-Team Allstars - Lähden 20.10.2006

In-Team Allstars - Lähden
alun laulut hyvän kuuloset ja hieno biitti! Pismin verse: Kyl on hyvän kuulonen, flöywwi rullailee hyvin ja hyvä aina ku on laitettu sanat esii nii on niitäki helpompi kommentoida.. Mutjoo mitäs niistä muutaku et ihan hyvät.. VP räppäilee myös hyvin, thumbs up ja samaa pelurillekkin. nanan lauluista ja hyvästä kertsistä viel ++++++++ tosi hyvä ääni nanal. Jne Aika "ei rakentava" kommentti mut niin. Ei täs muuta. Moro.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BNS - Tausta #97 17.10.2006

BNS - Tausta #97
Pidin paljon, toi kitara kolahti muhun erityisesti ja rummut potki hyvin. En niin hyvin näitä biittejä osaa edes kommentoida. Mut tykkäsin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Hyvästi 11.10.2006

Katya - Hyvästi
joo TH-T:n kans samoil linjoil et toimii paremmin ku et väännä ääntäs niin paljoo, mä kyl tykkäsin tästä. Vaikka aihe olikin toisaalt surullinen mulle ei tuu tästä yhtään sellain fiilis, varmaan ton biitin takia tai jotain mut emmä nyt tiiä onko se huono juttu. Ei kai? Enemmänki tulee sellain raukea olo :D Mut se nyt voi johtua mun heräämisajast. mut takas biisii --> Tausta on joo hyvä, rauhallinen ja siisti snare kyä! En tiiä, tää menee sun parhaimmistoo. Ota tosta sit jotain selvää :o Hieno kuitenki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3 09.10.2006

Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3
räpit liian hiljasella, ekana tuli mielee väännätkö ääntäs noin vai onko ihan aitoa.. No kuitenki flow ihan ok, välil vähän tökkää muttei pahast. Laulut ihan siistit, tosin liian hiljasella ehkä nekin :s Biitti iha siisti ja tolleen. Emmä tiä, iha ookoo settii. Hyvä aihe

Kommentti kappaleesta Kuuntele DirtyBeats (free beats) (vanhoja) - kitarabiitti 29.08.2006

DirtyBeats (free beats) (vanhoja) - kitarabiitti
joo ite rakastuin kans tohon bassoon :D Mukavan kuulonen kitara ja rummut toimaaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Nyt Mä Kerron 20.08.2006

MIELOIN - Lyriikka - Nyt Mä Kerron
Pidän. Varmaan sun paras biisi, biitti on aika jenkin kuulone? :o Tai ettei oo ainakaa suomalaisen tekemä :D Isoo plussaa että et huuda enää yhtää täs biisis :) Vaikka kertsiki on tollanen "nostattava" nii ei mee siinäkää yhtää huutamiseks, flow on hyvää läpi biisin kyl. Jotain vähä tyhmii riimei oli välil, tai outoi. Mut on kyl hyvvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele qerre - Ulosanti - Jos (Remix) 02.08.2006

qerre - Ulosanti - Jos (Remix)
juu, siistin biitin oot väsänny tähän. Pari kohtaa menee offii. Mut ei yhtä pahast täs ku siin mikä aikasemmin oli? Vissii korjailit vähän? :o tai sit kuulin aikasemmin omiani. Mut jees, iha jeppis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lil\' Salsa - Huomisesta eiliseen 27.07.2006

Lil\' Salsa - Huomisesta eiliseen
Yllätyin kyl, flow toimii ihmeenkin hyvin sun ikäseks ja ääni on joo ihan siisti. Räpit skidisti hiljasella :/ Biitti vähä ärsyttävä ensimmäisen minuutin jälkee. Ihan rento mut aika rassaava toisaalt :/ Mut jea. Oot kehittyny. props.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stabi - Kirje f. Sussu 27.02.2007

Stabi - Kirje f. Sussu
Whut, mulla on tästä ollu joku toinen versio koneella. Kertsi ainakin uusiksi laulettu tässä. Kai räpättykki, en tiä. Kaikest huolimatta hyvä biisi:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Q Beats - Sampler (06/2006) 13.06.2006

Q Beats - Sampler (06/2006)
1. tälläin espanja juttu, kyl tää on ihan toimiva mut ei niin mun mielee tää..iha ok. 2. kuullu tän --> LORD. gay:D Tää on kova. Tempo vähä hidas mut ei oo välii, kovakova. 3. haha, joo kuulu tänki:) Iha kova. Emmä osaa biitte kommentoida koska oon gay muutaku et ihan hyvän kuulonen toi kitara. 4. tää on kans kova, siistit melodiat. emmä osaa mitää enää sanoa. Paska kommentti tiiän
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 04.06.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
Juu tosiaa kommentoidaans ku lupasin:) Kultukurkku: Hyvä ääni äijällä, flow rullailee mukavasti eteenpäin ei mitää turhii multiriimi kikkailuja onneks ollu heitetty mukaa koska toimi tollee tosi mukavan kuulosesti. Positiivisen hyvän verse mun korvii. Sanatki melko hyvää, kyl mä tätä fiilasin ja tykkäsin. Kertsi: Tollai laulahteleva tyyli, hyvä. Koska erottaa ton kertsin sit hyvin noista verseistä eikä oo tylsä kuunnella. Ei kertsist sen enempää. Sanat iha ookoot. Pisteet Elelle. Ele: eka laini. Toi ikävä sana. Ihan ku tökkäis jollai lailla? En tiiä, räsähti vaa korvaa ku toi "ikävä paperille" -kohta. Mut muut kohdat menee sit ihan hyvin, sulavasti ja niin edelleen. Mut Elen kertsi on kovempi ku Elen verse. Kultukurkkuu fiilasin vähä enemmän mut ei tääkään huono ollut. Vinski: Enklantii. hmmhmm. En oikein tiiä tästä, kylhän se kieli ihan hyvin vääntyy mut joissain sanois lausumiin menee poskellee mut sehän nyt on Suomenmaassa ihan yleinen asia ja iha anteeksiannettavis:P Jännä veto tähä kohtaa toi enkku osuus. En oikein osaa sanoa mitää ny tästä. Olen täysin sanaton, anteeksi :D Aika paljo mielipidekysymys et tykkääkö vai ei, kai tähä pitäs totutella nii soundais paremmalta:) Biitti on kovuus, mä tykkään paljon HNS pisteet ja propsit ja isot kädet ja pienet sormet ja kaks peukaloo. jie. Kiva biisi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele O-Star Beatz - Fight 14.04.2006

O-Star Beatz - Fight
Ou! Noi torvet on vaa niin uskomattoman hyvän kuuloset. Ei voi ku fiilaa. Me likes.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Ei jaksa vittu kiinnostaa!! 24.03.2006

PiiloVoima! - Ei jaksa vittu kiinnostaa!!
oot ainaki vähä kehittyny, tosi paskat miksaukset:) en tiiä muunnatko ääntäs mut välil tuntuu että muunnat sitä. Ihan oudolta kuullostaa. Biitti en pahemmi fiilaa:p hyi noit hengenveto äänii mitkä kuuluu noin selväst:D Aika angsti aihe btw.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fredi Fate. - SEITSEMÄN FAKTAA ja risat... 18.02.2006

Fredi Fate. - SEITSEMÄN FAKTAA ja risat...
No on ainakin omaperäinen aihe, eipä pääse kliseeksi haukkumaan:D hg:st en niin paljo lämpee, en tiiä muuntiko ääntää vai onko sit muutenvaa tollain *YARRR* Kompi vetää kivasti, äänest tykkäsin ja smoothist rullaile eteepäin :) Biitti on aika hilpee :D eipä toho oikein mikää muu ois sopinu ku just tälläi läppä aihe:D Mut jeje. Ihan hyvää kakkaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fredi Fate. - Nostetaan maljaa!!! 18.02.2006

Fredi Fate. - Nostetaan maljaa!!!
ovela biitti mut ei ollenkaa huono. Luulin eka ton nimen perusteel et tää on joku biletystoosanherutus -biisi. :).. Ite oisin varmaan ihan skidisti nostanu räpeist volumee kovemmalle vaikka kyl kuuluu näinki, aika pitkälle mielipidekysymys:) Rullailee räpitjoo tässä smoothist eteenpäin..Vähä pitempihän tää ois ehkä voinu olla...mut jea, ota tästä nyt sit jotain selvää? Ihan hyvä pläjäys tämäkin:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele BNS - Tausta #75 12.01.2006

BNS - Tausta #75
Juu, on tämä kova. Ei pysty kun pitämään :). Kertosäe vielä kruunaa. Ei oo väsynyttä :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Q Beats - Sampler (01/2006) 11.01.2006

Q Beats - Sampler (01/2006)
Juu, ihan kivan kuulosia nää on jokainen, melko synkkiä niinkuin Jounssi tossa ylempänä jo sano. Henk.Koht pidän tälläsestä mut tykkään myös ilosemmistakin :) Pari ns. klise biittiiki löyty eli missä on tota viulua :D Melko nähtyjä Suomiräpis mut niin on moni muukin asia :D Ihan hyvii, oon huono kommentoimaa biittejä. :/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri Helske - TARTUNTAVAARA! -rm- 03.01.2006

Petri Helske - TARTUNTAVAARA! -rm-
hähääh, tää on kovuutta. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Mun feattia Jamicon EP:ltä 03.01.2006

MIELOIN - Mun feattia Jamicon EP:ltä
yli 450 fanii ja oot saanu päälle kahes viikos 7 kommenttii. huhuh. Fanit hoi, herätkää. Niin oon tästä jo meses jotain sanonu mut kirjottelen tänne nyt vielä ku on tässä tylsää :P Hyvän kuulosta sulta nyt tää skidisti rauhallisempi tyyli vaikka onkin punchlinee, mä ainaki tykkäilen enemmän niinku monet kerrat jo sanonu, Biitti on iha jeppis tollai punchline biitti ei mikää huippu jeejee mut iha menevää. Sanat/lyriikat kans ihan hyvät, ja vaikka asiasta en yleensä sano enkä huomauta koska sillä ei oo mulle merkitystä mut punchlinessä sellain teknisyys ois ihan kivan kuulosta, tää on hyvä näinkin mut mun korvaa sellain kikkailu punchlines on aina plussaa, no sä oot vissii tehny punchlinee niin vähä muutenkii (kuin myös itse) että et varmaan kaikkii sen saloihi oo oikei viel perehtyny. Soundaa hyvält toi sun uus rödes, tuun jokupäivä vähä kuolailee sit. hah. -jätkä oli uuteenvuonna kännis, jou räppääs liveen :D:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele BNS - Tausta #74 13.12.2005

BNS - Tausta #74
nätti pieno, iha potkivat rummut..onhan näää pieno biitit nykyää aika nähtyi mut ei tää oo ollenkaa huono, mä kyllä pidän tästä ja kertosäe kyl erottuu tuolta joukosta tosi hienosti.. oot saanu tähä hyvän tunnelman luotua :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Suuri Ahdinko 27.11.2005

PiiloVoima! - Suuri Ahdinko
Tohtorin freebiitti käytetty ku katulutkan vittu :( sit huoh nää alkuselitykset "nyt on vähä paha olla" masentaa ja plaaplaa.. tää on jotain niin kliseistä että alta pois. sul ei tai olla popfiltterii sen verran tulee noit PUF äänii tuol välil.. tokan versen alust en juurikaa saanu selvää.. tää on aika Pikkugee kamaa ku viel räpätää et äiti sitä isä tätä.. riimit yksinkertasii "jou nyt on vaikeet" vähän vois yrittää tunnetta pistää toho räppäämisee muutenki et ääni kuulostaa itkuselta ja vaikeelta.. Mut onhan sul 150 fanii kyl ne varmaan tykkää tästä. piiz out

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K 13.01.2006

g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K
Rauhallinen biisi tämä :) Jokain jannu räppäilee iha hyvin, toi kertsi on helvetin hyvän kuuloin luo tunnelmaa ja niin päin pois. emt. natsaa vaa :) Ja muutenki tykkäsin eniten Ken K:n räpeist, hyvän kuulonen ääniki jannulla. Biitti on joulunen ja tunnelmallinen. Emmä tiiä, kyl mä tykkään tästä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka feat.Evidenssi - Media Kiertoo 26.11.2005

MIELOIN - Lyriikka feat.Evidenssi - Media Kiertoo
Sanoisin tähä väliin että kommentoikaa omat kommenttinne älkääkä ottako kantaa muiden kommentteihin. Kommentit on kaikkien omia mielipiteitä, joista ei tarvi muiden ku niiden artistien välittää kelle ne on annettu. Aight? jos jonkuu mielestä biisi on paska ja toisen mielestä vitun hyvä, niin ei sitä tarvi alkaa sen toisen mielipiteestä itkemään. niin ja kiitos tähän asti tulleista kommenteista :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka feat.Evidenssi - Media Kiertoo 08.11.2005

MIELOIN - Lyriikka feat.Evidenssi - Media Kiertoo
kaikki ei voi tykätä :) ei lähellekkään :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 17.10.2005

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Vaik en tän musiikkityylin edustajia olekkaan, mut en tiiä.. jotenkii hyvin tehty elokuvamusa kuulostaa mun korvii aina tosi iskevältä ja mukavalta kuunnella..Jos pitäs leffa tälle valita niin varmaanki olisi Trilleri? tää etenee kivastee eteepäin ja luo hyvää tunnelmaa kokoajan ainakii mun kohalla tää :) jeps.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TST - Viimeinen isku 17.10.2005

TST - Viimeinen isku
No ei tät voi ku rakastaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Freebiitit - Burn The rOOf 14.09.2005

LilQuest Freebiitit - Burn The rOOf
siisti toi sähkökitara tuol taustal ja rummut iha menevät, en nyt oikee osaa kommentoida mut eiköhä uniss tähä pommin väännä :>

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maria 6v. räppää - Etana Elli (uudelleen miksattu) 08.08.2005

Maria 6v. räppää - Etana Elli (uudelleen miksattu)
paras yhä ikusesti aina ihq sanatonta etana elli omistaa ! ! ! !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kasi - Kasi - Myrskyn Keskellä 10.12.2005

Kasi - Kasi - Myrskyn Keskellä
tunnelmallinen melodia, ei voi ku tykätä. Räpit ja sanat natsaa biittiin tosi hyvin, biisissä on kokoajan melko hyvä ja tunnelma fiilis. en tiiä, tää vaa toimii. Mahtavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wety & Korruptio setit - Lähi itään 22.06.2005

Wety & Korruptio setit - Lähi itään
monotonista on kyl sama ku ois ollu puol minsaa pitkä niinku joku jo sano.. ja täs on aika tyhmii riimei suoraa sanottuna välillä :D räpit ihan liian koval,, Fiilistä !
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ticket - Discoteque Of Fools 31.05.2005

The Ticket - Discoteque Of Fools
Iha hyvä biisi ei mitenkää säväyttäny mut iha ookoo :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Freebiitit - Mahti 25.07.2005

LilQuest Freebiitit - Mahti
joo elikkä joudun kuuntelee lofina :S mitä nyt tän alta kuulee nii ihan jees soundit tuntuis olevan...tollasta gangsta meininkiä monet tykkää monet ei... itel ei oo mitää tämmösii vastaa ja monet tekee näihi pommei biisei jos osaa tämmösii siististi räppää mut ei oo ehkä ihan mun tyyliin biitti... ehkä skidist toistaa biitti itteää mut eipä se hirveemmin menoo haittaa varmaan toimis paremmin vokaalien kanssa..bang bang ja piis out.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katastrofi - Älä luovu haaveistas feat. Abstraakki 29.04.2005

Katastrofi - Älä luovu haaveistas  feat. Abstraakki
tää on vitun hyvä..räpit on just kovat ja sanotukset... biitti on perkeleen hyvät ja absi vetää kertsin ihan perkeleen hyvin en oikeest löydä täst mitää vikoi :D lisää tälläsii biisei ja toi kertsi erityisest on helvetin hyvän kuulonen.. :>
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 28.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
ihan hyvältähän tämä kuulosti mitä winampin bufferaamisen takaa ehdin kuulla.. jatkakaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Karjala 31.05.2005

Division 19 - Karjala
hmm joo... en oikein tiiä mitä tuo laulaja tahtoi sanoa... iha hyvin soitatte kyllä ja noi naisen hoilaukset välis kuulostaa siistilt :>

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maria 6v. räppää - Etana Elli (alkuperäinen) 22.05.2005

Maria 6v. räppää - Etana Elli (alkuperäinen)
Paras :DD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Lasikatto 15.03.2005

Salaliitto - Lasikatto
ihan hyvää musiikkii rokiksi ku menee mul tää out of genre

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 15.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
rauhallista musiikkia :) tää rentouttaa ainakin jos ei muuta :P iha jees

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Sankari osaa juosta vaikka kuinka lujaa 15.03.2005

Rami Airola - Sankari osaa juosta vaikka kuinka lujaa
Aika junnaavaa :( jotenkii ootin vähä vaihteluu kokoajan ei kolahtanu
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimettömät. - Uudelleen 15.03.2005

Nimettömät. - Uudelleen
Kuullostaa kyllä hyvältä.. vaikka en tällästä oikeestaa kuuntelekkaan.. siis jos en tietäis mikseri bändiksi vois luulla et on joku kuuluisaki :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 15.03.2005

Salaliitto - Uni
menee vähä out of genre:) mut ei tää kuulosta ollenkaa huonolt..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeth - Manly Touch 15.03.2005

Planeth - Manly Touch
tää on kännimusaa reggaeta kuunnellaa kännis :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Artificial Darkness - Weak 15.03.2005

Artificial Darkness - Weak
hmm, rauhallinen rankahko.. tiedä sitten mitä meinaa :P mut ihan hyvin soitatte out of genren menee..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Muka 15.03.2005

Stupor Mundi - Muka
RAilakast menoo, tuli hyvälle tuulelle :D !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 15.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
kuulostaa ihan joltain metallican joltain biiseiltä :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keltainen Mies - Keltainen Mies 15.03.2005

Keltainen Mies - Keltainen Mies
laulu on joo ehkä vähän säröist.. taisit revetäkkin yhdessä kohtaa että onko läpäl vähä tehty :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 15.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
en paljo mikseri metallii kuuntele mut tää o iha hyvä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Kerran Wäkki, Aina Wäkki 30.01.2005

MIELOIN - Lyriikka - Kerran Wäkki, Aina Wäkki
korjaas jo toi kirjotusvirhe :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Kerran Wäkki, Aina Wäkki 18.12.2004

MIELOIN - Lyriikka - Kerran Wäkki, Aina Wäkki
SEN JAFARIN PALUU :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele One'Love - Mun Maailma 10.01.2005

One'Love - Mun Maailma
khyyl, ihan mainio biusa, ei oikein valittamista löytyny biitti on helmi ja kertsi tarttuu ku kärpänen kuumaan kakkaan.. ja kakka on kuumaa varmaan siel studiol kärpäsii pyöri :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juan Muteniac - Mikko 23.06.2005

Juan Muteniac - Mikko
on se hyvä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 12.10.2004

Proyo - Luulette Tietävänne
wouwouwou... mahtava biisi ei voi muuta sanoa :) en oo kommentoinu tätä vielä ollu kyllä koneella jonku aikaa jo mut tätä on tullu repeatil kuuneltuu :D aivan mainio... kymppi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Lähtösi Jälkeen 02.10.2004

Edorf - Lähtösi Jälkeen
biitti sopii biisiin ja lyriikoihin ihan helkutin hyvin :) :) :) mainiot lyriikat, tunnelmallinen biisi. mä tykkään ei voi kun kympin antaa... Ps. muka vanha biisi..... no vanha on hyvää. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abstract Aspects - Dark Forest 15.03.2005

Abstract Aspects - Dark Forest
menee wayyy out of mun genre.... eli en ala tätä haukkumaan enkä ylistämään

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julius - Julius feat Hannibal : Pintakiiltoa 23.06.2005

Julius - Julius feat Hannibal : Pintakiiltoa
Biitti on kyl täydellinen helmi... biisin aihe ihan helvetin hyvä mun mielestä saa kyl hymyilyttää moni läppä kun on niin totta ja hyvää läppää heitetty. Ja hahhah.. ei oo jengi Starkista digaillu toi aksentti kuulostaa just siistiltä/hyvältä vaihtelua kaikkee tylsää samanlaisuutee... noo tätä on kyl tullu luukuttettuu perkeleen monet kerrat jo ennen tät kommenttii. Thumbs up, helvetin hyvä biisi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - Illan Tunnelma 2 16.09.2004

Biittipää - Illan Tunnelma 2
Mun mielest tää on aivan mahtava biitti kuuntelin noi kaikki ja tää oli jotenkii niin hyvä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ambitriton - Red Factor 15.03.2005

Ambitriton - Red Factor
jeesjees, en ala haukkuu enkä ylistää ihan kivan kuulostaa melodiia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Desert War 15.03.2005

Saddam's Family - Desert War
ihan hyvä biisi! ei ollenkaa huono vaikken hevii kuuntelekkaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele essin vanhoja - secret sea 17.01.2006

essin vanhoja - secret sea
Tosi hyvä ääni sulla :) Hyvin pianoakin soitat :) En oikein osaa tämmöst kommentoida mut hyvän kuulosta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Valot Syttyi 28.04.2005

-CSPR- - Valot Syttyi
ihan hyvin laulat laulaja! :> tuli ihan joku yö mielee :D tai sit ei emt.. jatkakaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Beach 15.03.2005

Superverted - Beach
ihan hyvin tässä lauletaan eikä musiikissakaan valittamista:) ihah yvä biisi

Kommentti kappaleesta Kuuntele leijona - yks rotu,ihmisrotu 13.01.2006

leijona - yks rotu,ihmisrotu
asiaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele leijona - yks rotu,ihmisrotu 04.01.2005

leijona - yks rotu,ihmisrotu
mainio biitti tykkäsin ihan kympillä sanat,aihe,sanoma todella hyvä itsekkin samaa mieltä tälläset biisit pistää ajattelee ja toi eka joka oli kirjottanu harmi ku ei voi alle nelost antaa nii on pakko sanoo et harmi ku en voi yli kymppii antaa :) -Piiz
10