Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 29 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brick - Get On With It 12.07.2009

Brick - Get On With It
Äijä menoa kyllä! Laulaja kuulostaa aiempaan tuotantoon verrattuna mahtavalta, joskin lauluraidalta puuttuu se jokin tietty pikku juttu, joka saisi keskittymään siihen kitarariffien sijasta. Munaa vielä lisää peliin ja rock-meininkiä raitoja äänitellessä niin johan räjähtää! Kitarariffit ovat taas kerran sitä wanhaa kunnon Van Halen kamaa, joka toimii edelleenkin aivan saatanan hyvin. Ainoa mikä kitarapuolella jäi miinuksien puolelle oli soolon ärsyttävä taustakitaroiden panorointi. Kuulosti vaan vähän ääliöltä kun se chordia pitkillä nuoteilla iskevä kitara tupsahtaa tyhjästä vasempaan korvaan. Oisitta pitänyt sen siinä keskellä. Muuten panoroinnit ja miksaus kohdillaan. Rumputyöskentely ja basso ovat sitä samaa perusvahvaa tykytystä. Rytmiryhmästä ei voi sanoa kuin vain että hienoa työtä! Kokonaisuutena tämä biisi ei ole ihan yhtä äijä kuin Alcohol tai Intruder, mutta ei se kauas jää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kickin` Teenagers - Feel Okay & Make Me Go 26.06.2009

Kickin` Teenagers - Feel Okay & Make Me Go
Jees! Semmonen reipas kesäbiisi. En ihan allekirjoita tuota laulun kokobiisituplausta, se toimii paikoin, mutta välillä se ei oikeen natsaa. Melodiat on semmosia mukavia ja riffit sellaista perusmukavaa rokkimeininkiä. Laulajalla on kyllä mukava ääni, jonka toisaalta tuo tuplaus välillä minusta pilaa. Lopussa myös kun sävellaji vaihtuu ylemmäs laulaja tuntuu vähän tippuvan kelkasta. Biisi olisi ehkä myös kaivannut jonkin kivan judun. Vaikka cleaniskeballa vedetyn soolonpätkän jonnekkin, vähän pidentämään noita säkeistöjä, tai vaikkapa korvaamaan jostain yhden kertsin tai jotain. Kehityskelpoista kamaa, lisää vaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fata Morgana - Hiekan Nielemä 28.07.2008

Fata Morgana - Hiekan Nielemä
Olipa jytke! Rakastuin väliosien äänimaailmoihin! Kerrassaan mahtavaa. Ja hassu särö, aikas kool! Mahtava biisi, ei mitään valittamista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Late Night Swing 16.06.2008

Torspo - Late Night Swing
Kerrassaan tyylipuhdasta ja komeaa swingiä! Hyvä että Suomessa edes sillointällöin joku tekee vielä muutakin kuin heviä tai hip-hoppia näinkin ammattimaisesti! Saksofoni viimeistään sulattaa jazzmiehen sydämmen! Solisti ja/tai pari komeaa väliosaa olisivat tehneet kappaleesta vielä hienomman. Ja sähköbasson sijaan kontrabasso tahi tuuba! Kerrassaan hieno kappale, tehtäisiinpä näitä enemmän!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brick - Intruder 06.06.2008

Brick - Intruder
Tiili rikkoo taas ikkunan! Perkele kun on kova biisi! Intron lopussa roikkuva AC/DC rokkiväliosa toimii ku junan vessa! Laulu kuulostaa taas soppelin miehekkäältä, toisaalta siihen on ehkä pistetty liikaa delayta. Käyttäkää sen kanssa myös vähän ronskimmin kompuraa niin pääsee hieman paremmin esiin muusta aineksesta! Kerrassaan kova biisi, muttei ehkä pääse ihan Alcoholin tasolle. Annan 9+, pyöristyy ysiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Heart - Wildlife of The Zoo 16.05.2008

Free Heart - Wildlife of The Zoo
Kerrassaan kuningas biisi! Kaikki toimii juuri niinkuin pitääkin toimia, soundit on hyvät ja fiilis on kohdillaan. Mark Knopfler tulee vahvasti mieleen kitaroinnista, joka sopii tällaiseen biisiin ku nyrkki silmään. Ainoana miinuksena voisin sanoa että kappale toistaa hieman liikaa itseään, joku hieno väliosa olisi ehkä tehnyt biisistä sen 10+ arvoisen:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Heart - Highway Driver 16.05.2008

Free Heart - Highway Driver
Legenda.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Serenity 17.06.2008

Torspo - Serenity
Onpa tosiaan kerrassaan mainiota matskua! Siis aivan käsittämätöntä miten yksi ihminen voi pystyä tällaiseen. Erittäin mukava ja rauhallinen biisi, helppo kuunnella. Sanottavaa on paljon ja se kaikki on puettu erittäin yksinkertaiseen, tiiviiseen pakettiin. Parempaa ei voisi toivoa. Aivan täysin käsittämättömän kaunista. Enempää en sano, piste, fi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Nothing Remains 02.05.2008

Silent Dream - Nothing Remains
Hyvinhän tuo tutisee täälläkin! Kotistudiolaaduksi erittäin pätevää tuotantoa, joskin hieman liian "täyden" kuuloista jossakin siinä kitara/syntikka rekisterissä. Laulajan soundi on hieno, ei mitään valittamista. Kitarat ja basso toimivat mainiosti, samoin kuin rummut. Tahtilaji oli mielenkiintoinen, mukavaa vaihtelua kaikelle Suomen nelijakoiselle metallille, josta tuppaa olemaan ylitarjontaa. Ainoana miinuksena voisin sanoa että biisi oli varsin tasapaksu ja yllätyksetön. Tätä vaikutelmaa tukee hitaanlainen tempo. Mutta tähänhän tämä biisi ei kaadu, kerrassaan loistavaa materiaalia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Working Overtime 17.06.2008

Torspo - Working Overtime
Kyllä minä tähän firmaan töihin menisin, any day, millä palkalla tahansa kunhan tämä ja/tai muita Torspon sävellyksiä saisi kaikaamaan ämyreistä tasaisin väliajoin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without A Fear - By Your Side 08.02.2008

Without A Fear - By Your Side
Kerrassaan hieno kappale, kaikki toimii oikeasti hyvin! Laulajan ääni on hyvä, mutta siitä puuttuu hieman särmää, jonka seurauksena se kuulostaa välillä melko tasapaksulta ja pitemmän päälle tylsältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brick - Alcohol 04.10.2008

Brick - Alcohol
Onko? Ei voi olla totta... On niin epänormaalin kuuloset tomit että huh. Jotenki aivan outo soundi. Noh, itse tiedätte paremmin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brick - Alcohol 17.12.2007

Brick - Alcohol
On Van Halenit kuunneltu selvästi:D Hyvä biisi kaikin puolin, annan suosiolla sen enempää kommentoimatta sen kympin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brick - Alcohol 06.06.2008

Brick - Alcohol
Nyt kun uudestaan paremmin kuuntelee niin pakko antaa pojille vielä lisää plussaa! Tässä kaikki kerrassaan toimii komeasti. Tätä tosin kuuntelisi ehkä vielä vähän nopeammalla tempolla, olisi vähän enemmän meininkiä! Ja ehkä jotain sellaista rokkikuoroa kertsiin kuninkaan nimeä ylistämään! Kerrankin lisäksi biisi, jossa kitarat soittaa eri juttuja mutta äärimmäisen hyvin ja tarkasti yhteen sovitettuna! Ja taas toivoisin niitä akustisia rumpuja... Mutta hyvää työtä, ei mitään moitittavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brick - Another Day 17.12.2007

Brick - Another Day
Siinäpä oli ralli! Hyvää matskua nämä uudemmat, tykkään kovasti, Soundit on hyvät ja laulukin kuulostaa jo selkeämmältä ja miehekkäämmältä. Keskiosan/loppupuolen rumpuhäröily jätti vähän kylmäksi mutta kokonaisuutena oikein hyvä kappale. Soolo on aivan yhtä hieno kuin aina ennenkin!:D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brick - Another Day 06.06.2008

Brick - Another Day
Niin ja ottakaa ensi kerralla please oikeat rummut, mikäli suinkin mahdollista... Sähkörumpuja on vähän ikävää kuunnella, ne ei vaan toimi samalla tavalla ku akustiset trummlerit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brick - Another Day 06.06.2008

Brick - Another Day
Sen verran laajennan edellistä kommenttiani että Intro on kerrassaan mainio! Judas Priest tulee vahvasti mieleen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattlesnake - Sides 13.11.2007

Rattlesnake - Sides
Nonniin, löytyihän sinne sitä soundia rumpujenkin puolelle! Hyvältä kuulostaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattlesnake - Sides 13.11.2007

Rattlesnake - Sides
Ja vielä sen verran että se piano on hyvä soitin, varsinkin kun sitä soittaa näinkin komeasti! Ei tule liikaa esiin mutta lisää omat vivahteensa kitaramäyhyn keskelle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - In Her Embrace 17.06.2008

Torspo - In Her Embrace
Heh:D Itsekkin päädyin tuon intron riffin/sointukulun pauloihin jokin aika sitten, kolahtaa ku metrinen halko! Lämminsoundinen biisi, jossa ei ole mitään liikaa. Kaikki tarvittava löytyy ja on sievästi nipussa. Laulu on yliarvostettua, onnistuu se rakkauden ilmaisu näinkin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AHP-projektin tiellä olevat biisit - European National Anthem aka Beethoven - An die Freude (attaG remix @ 130bpm) 04.11.2007

AHP-projektin tiellä olevat biisit - European National Anthem aka Beethoven - An die Freude (attaG remix @ 130bpm)
Olisiko Beethovenin tai jonkun muun klassisen säveltäjän Oodi Ilolle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - The Unprofessional (final cut) 17.06.2008

Torspo - The Unprofessional (final cut)
Hyvinhän ne sormet taipuvat progeiluunkin! Kaikkea on taas sopivasti, ei liikaa ja soundipuoli on hallussa täsmälleen yhtä hyvin kuin kaikissa muissakin zibaleissa! Jazz-kohta tuli kirjaimellisesti puun takaa ja loppui yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Nerokasta, nerokasta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - In Stereo 17.06.2008

Torspo - In Stereo
Tähän en sano enempää kuin että erittäin hauska lätkybasari!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Acoustic - Kesä 2006 21.01.2007

Fatfinger Acoustic - Kesä 2006
Hyvä biisi! Mahtava sointukulku. Laulu jotenkin vähän ponnettoman kuuloinen, mutta tietyllä tavalla se sopii tällaiseen biisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Temple - highway driver 21.01.2007

Mark Temple - highway driver
Hoho:D En oo tiennykkään että sinustaki lähtee tuommonen ääni:D Mahtava biisi, khylvain!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Starcrash - The song we used to sing (demo) 08.03.2007

Starcrash - The song we used to sing (demo)
Äärimmäiset toimivaa musiikkia! Biiseissä on sitä jotain, joka luo ainakin allekirjoittaneeseen kuunnellessa äärimmäisen hyvän fiiliksen! Yleensä soittolistalla pyörii jos jonkinlaista astetta raskaampaa musiikkia, mutta tämä on juuri sopivaa kevennystä. Jatkakaa vaan samaa rataa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dienecia - Liar 20.03.2007

Dienecia - Liar
Muuten erittäin hyvä hewizibale, mutta bassorumpusoundi on täysin hengetön naputus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Dancing Into Oblivion 27.05.2007

Banquet Of Illusions - Dancing Into Oblivion
Aivan mahtavaa! Maittava sovitus johon on todella vuodatettu iso annos sydänvertaXD Saisko kysyä millä ohjelmalla biisi on toteutettu?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Two Horn Unicorn - Desperate Times 02.05.2007

Two Horn Unicorn - Desperate Times
Hyvä kerrassaan mainio biisi! Basso ja kitarakuviot ovat suorastaan messeviä! Laulaja tekee tasaisen hyvää työtä, vaikka välillä soundiin kaipaisia hieman raaempaa otetta. Rummut kuulostavat omaan korvaani muuten varsin hyvältä, mutta soundi on hieman konemainen. En tiedä mistä johtuu. Loppuun olisi tosiaan kaivannut hieman lisää ponnetta vaikkapa jollain crashiin soitetulla kompilla ja tuplatykityksellä. Myös syntikka olisi soundimaailmaan aika iso plussa, mutta menee se näinkin!
9