Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 76 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - Epic Battle With Garland The Knight 08.02.2008

Tales Of... - Epic Battle With Garland The Knight
Tästä biisistä tulee kyllä hienot flashbackit Uematsun säveltämiin dramaattisiin taistoteemoihin. Soundit ovat kohdallaan ja biisi sopii kuvailtuun tilanteeseen kuin nappi silmään. Hyvää, jollei erittäin hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - The End Is Near 17.11.2007

Tales Of... - The End Is Near
Oikein komean kuuloinen biisi. Tuosta taustalla rytmiä tuovasta "hakkauksesta" pulpahtaa elävästi mieleen FF6 tai FF8.. biisissä on muutenkin oikein dramaattinen ja sopivalla tavalla toiminnallinen meininki. Itselläni tästä tulee mieleen jonkinlainen pako tuhoutuvasta kaupungista aikarajan puitteissa, ja aina välillä jostain hyökkäisi vihulaisia, ja tämä sama musiikki olisi taustalla myös taisteluiden aikana. Biisi soundaa autenttiselta ja todellakin kuulostaa pelimusiikilta, joten siitä iso plussa. Mielestäni tässä ei ole mitenkään kovin mieleenpainuvaa melodiaa, mutta tämä sopiikin todella hyvin juuri taustamusiikiksi ja tunnelmankohottajaksi. Oikein hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Begga(R) - So That´s The Joint 31.08.2007

Begga(R) - So That´s The Joint
Oikein hjuva kappale, tykkään erityisesti tosta 0:24 alkavasta "instrumentista" ja sen luomasta melodiasta. Tästä biisistä tuli oikein hyvä mieli. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Level 8-1 (Rescue The Earth!) 01.04.2007

Ivan Dolowitz - Level 8-1 (Rescue The Earth!)
Kyllä vain. ID:n (musiikillista) parhaimmistoa tämä. Itse sävellys on kyllä hienosti tehty ja biisi on monipuolinen, mutta silti eheä kokonaisuus. Voisi jopa sanoa että tasainen, koska mikään tietty osa-alue ei nouse päällimmäisenä ylös. Biisi kestää myös mukavasti kuuntelua, ei puuduta. Yksi ID:n kestävimmistä kappaleista on siis kyseessä. Mitään mielikuvia biisi ei kuitenkaan herätä tällä kertaa. Sooloiluosuudet ovat varsin hienoja, varsinkin kohdasta 3:34 eteenpäin on aivan huippuluokan melodia. Ja tämä kommentti ei ole palturia vaikka se onkin kirjoitettu aprillipäivänä. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ID:n musiikkikilpailuteokset - Sinivihreä Pistoolimies 01.10.2006

ID:n musiikkikilpailuteokset - Sinivihreä Pistoolimies
Ohhelwettos.. oon tässä vaiheessa kuunnellut tätä loopilla jo ties kuinka kauan, eikä puuduta yhtään. Biisiin on saatu loistavasti vaihtelua, vaikka onkin (valitettavasti) hyvin lyhyt kappale. Varsinkin 0:00 - 0:10 välissä sijaitseva kohta on pirun hyvän kuuloinen. Biisi tuo mieleen jonkinlaisen tasoloikan mahtipontisen loikkimiskohdan, kuten kuvauksessa mainittiin. Todella mukavan kuuloinen pikku pätkä, ties mitä hienoa tästä olisi tullut täysmittaisena biisinä. Tämän takia ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Ninja Plays Tetris In My Basement 11.08.2006

Ivan Dolowitz - Ninja Plays Tetris In My Basement
Kappale alkaa jokseenkin oudolla melodialla. Kappale on kaikenkaikkiaan hieman hitaammin aukeava, kuin nämä aiemmat biisit, ehkä jopa hieman progehtava. Kohdassa 0:48 matalalla möyrivä SID-melodia on ja taustalla oleva kitara kuulostavat tyylikkäiltä. 4:21 alkava melodiasarja on myös todella hyvää tavaraa. Kappale on alkanut kuuntelukertojen karttuessa kuulostamaan aina vain paremmalle. Kitara on taas vähän liikaa taustalla, kunnollista "massiivista" särökitarasoundia kaivattaisiin. Se antaisi huomattavasti lisäpontta kappaleelle. Onneksi SID soundaa loistavalle, kuten aina. Loppujen lopuksi erittäin toimivaa ja mukavaa kuunneltavaa jälleen. Tällaiset kappaleet lämmittävät aina mieltä täällä Mikserin syvässä kirjossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Powered By Mushrooms 29.06.2006

Ivan Dolowitz - Powered By Mushrooms
Vai on sitä menty sieniä syömään. Biisin alkupuolesta tulee mieleen joku tiukan avaruusräiskinnän intro, jossa selitetään pakollinen kahden lauseen pituinen taustajuoni. Sitten 0:10 kohdalla ensimmäinen kenttä alkaa. Kitara vaikuttaa hieman tukkoiselta, mutta taustalla toimii hyvin kuten aina. 1:46 kohdassa avaruusalus nappaa sienibonuksen ja lentelee päin seiniä. 2:15 kohdassa on selvästi joku trippivaihe, mistä noustaan kunniakkaasti ylös, ja taas mennään. Biisi vaikuttaa monipuolisemmalta kuin aiemmat tuotokset, jopa hitaammin aukeavalta. Kuitenkin erilaiset osiot tuovat mukavasti vaihtelua, mitä minä arvostan. Kyllä tässä tiukkaa ysi-linjaa jatketaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VG World - Show Your True Strenght! (Battle Theme) 26.06.2006

VG World - Show Your True Strenght! (Battle Theme)
Tämähän sopii hyvin taistelumusiikiksi temponsa ja jännitystä tiivistävien melodioiden ansiosta. Alkupuoliskon melodiat ovat aika simppelit ja kuulostavat myös jossain mielessä aika tutuilta. 1:25 alkaa hienon kuuloinen kohta. Kappale sopisi hyvin jonkun nopeatahtisen taistelun taustalle, mieluiten kohtaukseen, jossa samalla taistelun tuoksinnassa mennään hurjaa vauhtia eteenpäin. Taustalla tikittäisi aikaraja, jonka umpeuduttua ruudulle räiskähtäisi hieno pikseliräjähdysanimaatio. Asiansa ajava biisi siis.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VG World - Boss Battle: Oinky-Doinky The Clown 26.06.2006

VG World - Boss Battle: Oinky-Doinky The Clown
Varsin veikeän kuuloista kamaa. Basso möyrii ovelasti taustalla, ja perusmelodiakin on hymyilyttävän hauska. Näin hilpeän kuuloinen biisi biisikuvauksen näköisen vastuksen kera olisi kyllä hauska kokea. Kai mutanttiklovni repisi klovneja irti kehostaan ja heittelisi niillä pelaajaa? Loistavaa. Soundeista en kai löydä mitään valittamista, puhtaat ja selkeät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0 25.05.2006

Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0
Jännittävän kuuloinen biisi kyllä, fiilistä löytyy. Soundit ovat moitteettomat. Kaikenkaikkiaan tunnelmallista ja miellyttävän kuuloista taustamusiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Never Ending Dream 18.05.2006

Ivan Dolowitz - Never Ending Dream
Huh. Iivana julma on taas ylittänyt itsensä, ainakin melkein. Kävin kuuntelemassa tän vähän aikaa sitten, ja 0:24 alkava melodia on soinut päässä aina välillä. (Sitä on kiva hyräillä :D). Vähän mahtipontisimmilla instrumenteilla siitä saisi todella upean kuuloisen, mutta koska kyseessä on sid metal-kappale, ei parane valittaa. Biisin kansikuvasta tulee muuten mieleen SMB2:sen loppukuvat. Hieno varjostus ja kaikkea, heh. Tyylinsä puolesta biisi sopisi räväkkään ja dramaattiseen toimintakohtaukseen paremmin kuin nukkumiskohtaukseen. Tai kenties nukkuva hemmo näkee vauhdikasta unta, mene ja tiedä. Soundit ovat ennallaan ja se on hyvä. Mitä nyt sähköskitta on taas vähän taka-alalla. Laatulinjalla jatketaan, Ivan ei petä vieläkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ID:n musiikkikilpailuteokset - Hissi-iltamat 07.05.2006

ID:n musiikkikilpailuteokset - Hissi-iltamat
Tässä on aikas omaperäinen tunnelma. Selvästi monipuolisempaa ja sävellyksellisesti parempaa kuin minun tuntemani hizzimosaiikki. Käytetyt instrumentit ovat kyllä loistavat, elikkä soundeissa mikään ei pistä korvaan negatiivisella tavalla. Kappale alkaa mukavan letkeällä melodialla, joka voisi olla jossain seikkailupelissä kaupunkikartoitus-musiikkina. 0:40 kohdasta alkava melodia tuo jännän lämpimän ja turvallisen tunteen, joka kasvaa hienosti monipuolisemmaksi. Kappaleen lopussa kyseinen kohta toistetaan entistäkin hienompana. Biisi kestää toistoa hyvin, mikä on hissimusiikille juuri tärkeää. Hyvin miellyttävä ja toimiva paketti. Ei ehkä ihan kymppi, mutta melkein.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SIN:DECAY - we are all slaves 12.05.2006

THE SIN:DECAY - we are all slaves
Tyylikkään kuuloiset koskarit heti alusta lähtien. Melodia on oikein miellyttävä. Tulee tosiaan vähän Samael mieleen. Tässä biisissä on hieno tunnelma läpi biisin. Soundit ovat puhtaat ja miellyttävät korvaa. Ammattitaitoisen kuuloinen biisi, hyvää työtä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night) 05.05.2006

DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night)
This rocks dude. Laulajalla on hyvällä tavalla hauska ääni, hoilauskertosäe toimii hienosti. Hyväntuulinen biisi kaikenkaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DRIVING SILENCE - Doing The Best I Can 12.05.2006

DRIVING SILENCE - Doing The Best I Can
Tästä tulee mieleen vaikka mikä ulkolainen bändi. Soundit ovat selkeät, varsinkin skitta soi todella hienosti. Varsinkin kohdasta 2:24 alkava skitta on tyylikkään kuuloinen. Jos tää radiosta tulisi, niin en vaihtaisi kanavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Doctor Ivan 05.05.2006

Ivan Dolowitz - Doctor Ivan
Samoilla (erittäin hyvillä) linjoilla jatketaan. Tämä toimisi mainiosti sekä taustamusiikkina että ihan vakavasti kuunneltavana mielestäni. 1:32 alkava kohta on melkein parasta Ivania tähän asti (heh), ihan pirun tyylikkään kuuloinen ja tunnelmallinen. Tuotantosoundi-puoli on minusta edelleenkin hanskassa, kaikesta saa hyvin selvää ja kaikki instrumentit on tasapainoitettu kohtuu hyvin, mitä nyt sähkökitara on aika pienellä. On toisaalta myös hyvä, ettei se nouse liikaa pintaan, vaan tukee päämelodiaa hienosti. Hyvät fiilikset tästä tulee, vaikka en saanut mieleeni mitään tiettyä peliä tästä. Loistavaa työtä edelleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Turbo Sheep 04.02.2006

Ivan Dolowitz - Turbo Sheep
HAHAA! VOITON ÄÄNI! Kitarat ovat tällä(kin) kertaa mukavan mureat.. ja mitkä melodiakoukkuilut! Loppupää varsinkin! Hittolainen, en minä oikein osaa mitään sanoa... paras biisisi "8 alas 21"-biisin kera. Tämä projekti on kyllä yksi henk. koht. suosikeistani täällä Mikserissä.. pirun hienoa työtä taas vaihteeksi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 07.01.2006

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
Rokkaavaa matskuahan tämä. Laulu on hienoa, kuten myöskin kertsi ja soolo. Hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - 1 Wish 29.11.2005

Saraste - 1 Wish
Ekaksi pistää korvaan tosi hyvät soundit, joista nauttii jopa näiden kannettavan kajareitten läpi kuultuna. Pianomelodia erityisesti on komeaa kuultavaa. Hyvin kasvaa tämä biisi, hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Happy 80s 08.12.2005

Vanhat ja väsyneet - Happy 80s
Tätä kuunnellessa tulee kyllä hyvä fiilis.. Kivoja melodioita löytyy, ja soitanta on pääasiassa hyvää. Lopun hitaampi osio rikkoi mielestäni "meininkiä", mutta muuten tosi hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Painted Red 29.11.2005

Diffusion - Painted Red
Perskules, tämä biisihän potkii mukavasti munille. Laulajan ääni pisti ekaks vähän korvaan, mutta kyllä se tähän biisiin sopiipi. Piisi loppuu ehkä jotenkin töksähtäen. Hyvää työtä tämä loppujen lopuksi on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 27.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Hyvä bassosoundi ja muutenkin ihan jees biisi. Laulu ei ehkä ole mitään parasta, mutta muuten toimivaa kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Carnal Love 30.11.2005

THE END - Carnal Love
Syntikat kiemurtelevat aika jänskästi, mutta kitarat saisivat olla enemmän pinnassa.. rumpalin suoritus on ihan ok, mutta paikoitellen ei pysy rytmissä. Ihan perushyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Puzzle 01.12.2005

The August - Puzzle
Hurjan taidokasta soitantaa, kitarasoundi on miellyttävä.. ja yleensäkin kaikki tässä on tosi hyvän kuuloista. Ihan pro-kamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 29.11.2005

ROUTA/ AIKA - avajaiset
Potkivan oloinen riffi tässä! Rumpusoundissa olisi parantamisen varaa, mutta vokalistissa on asennetta. Ihan jees biisi oikeastaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Ei 30.11.2005

Kosminen - Ei
Kohtuu dramaattinen ja tunnelmallinen viisu.. jos nyt kuitenkin totean omaperäisesti, että pituutta on hieman liikaa... tosin tällainen musiikki avautuu parhaiten tietyssä mielentilassa, ja siihen täytyy osata keskittyä. Joten ihan kelpo tuotos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Beware The Zapper! 14.11.2005

Ivan Dolowitz - Beware The Zapper!
Täytyy tässä vaiheessa todeta, että on loistava yhdistelmä, siis metalli- ja pelimusiikki! Biisin paras kohta on tosiaan tossa 1:20 eteenpäin. Kuulostaa hyvältä, ei tästä paljon pahaa sanottavaa keksi. Ei nyt ihan "8 alas 21"-tasoa ole, mutta muuten hyvä. Tuli jostain syystä Bionic Commando mieleen tästä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 28.11.2005

Randomtalks - The Day Above Me
Mukavat instrumentit, rummut ynnä synat tässä, elikkäs soundipolitiikka on kunnossa. Tulee Epic Megagamesin vanhojen pelien musiikit mieleen paikoittain. Loppua kohden paranee. Tosi kaunista matskua, tykkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Päämäärättömät 29.11.2005

Pahaluu - Päämäärättömät
Hyvänkuuloiset skittat ja muutenkin menevää rokkia. Hyvä meininki läpi biisin. Vokaalit ei ehkä ole ihan mun mieleen, mutta muuten tosi hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi 30.11.2005

Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi
Leppoisa ja tyylikäs kappale, rentoa kuunneltavaa. Voin kuvitella haistavani puusta tippuneen kellertyneen lehden hajun nenässäni... voi hittolainen kun tuli taas tyhjentävä kommentti! :D Mutta joo, todella hyvää työtä tämä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation 29.11.2005

Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation
Heh, hyvällä tavalla hupaisa kertosäe tässä.. hyvä ja tarttuva biisi muutenkin. Ei tässä minusta ole mitenkään kovin huonot soundit, kaikki tarpeellinen kuuluu ihan selkeästi, paitsi ehkä kitara saisi kuulua hiukan enemmän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Palan halusta 02.12.2005

Pahaluu - Palan halusta
Rentouttavat skittat tässä, laulajalla jännä ääni (positiivisessa mielessä). Hienoa soitantaa, ei liian sliipattua.. sellaista live-meininkiä ehkäpä. Hyvää työtä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction 30.11.2005

TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction
Aluksi ei ihan sytyttänyt, mutta kertsi pelasti paljon.. loppujen lopuksi mukavan persoonallinen ja naislaulusta annan aina plussaa. Sanoisinko että noin kasi puoli, mutta pyöristetään ysiin tällä kertaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternal Dreams - Unknown hero 29.11.2005

Eternal Dreams - Unknown hero
Jee! Fantsumetallia! Kitara- ja koskarimelodiat ovat molemmat makeaa kuultavaa, ja vokaalitkin toimivat. Biisi on kautta linjan tosi komeaa kuultavaa.. väliosakin on kaunis, varsinkin kun kitarakin liittyy melodiaan! Todella hyvä biisi, tykkään! Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Secret Garden 18.10.2005

Celestial Aeon Project - Secret Garden
Aivan fantastisen ja taianomaisen kuuloinen sävellys. Todella vaikuttavaa jälkeä tunnelman ja soundien osalta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele deep impulse - Break The System REMIX 2005 18.10.2005

deep impulse - Break The System REMIX 2005
Kohtuu ammattimaisen kuuloista matskua, hyvä tempo päällä koko ajan. Toimiva biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 18.10.2005

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Pirun kauniin kuuloinen biisi, erittäin "ammattitaitoista" jälkeä. Tällaisesta musiikista en ainakaan minä keksi mitään pahaa sanottavaa. Laatutyötä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 29.11.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Todella kauniin kuuloinen kilkatus, dramaattisen kuuloinen. Mukava kuunnella tällaistakin välillä. Ei mitään valittamista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 18.10.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Hahaha, mikä AC/DC laulaja, kuulostaa hassulta, siis positiivisessa mielessä. Biisi itsessään on sitten todella menevä, en nyt ihan äkkiseltään keksi mitään pahaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - The Last Ninja In Space 14.10.2005

Ivan Dolowitz - The Last Ninja In Space
Tuo sähkökitara toimii tuolla taustalla helvetin hyvin, pointsit siitä! Piiputusmelodia toimii hyvin, vaikkei kuulosta miltään erityisen hienolta. Todella omaperäinen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Notes 17.09.2005

Vanhat ja väsyneet - Notes
Vokaaliosuudet pistävät korvaan, mutta bändisuoritus on kohtuu rokkaavaa ja ennenkaikkea hyvänkuuloista. Ihan jees kipale joo-o.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Loboto-mies 17.09.2005

FEL - Loboto-mies
heh.. hauska biisi, mutta ehkä turhan paljon erilaisia efektejä mun makuun.. muuten ihan jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RPG - RPGMusiikki_Combo 15.10.2005

RPG - RPGMusiikki_Combo
Tämähän on törkeän hyvä viisu! Voin sieluni silmin kuvitella itseni kuljeksimassa pikseli-ukkona ympäri jännittävää luolastoa! Elikkäs tuli joku NES-SNES ajan FF mieleen. Jokainen "combon" osa on toteutettu mallikkaasti, ei oikeastaan mitään valittamista keksi. Ehkä parhaiten iski tuo victory-teema. Heh. Mutta laatutyötä kauttaaltaan sanon minä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Solo - Kesäunelma 16.08.2005

Toni Solo - Kesäunelma
Loistavat melodiat niin kertosäkeessä kuin muutenkin. Todella ammattimaisen kuuloinen, toimivaa kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW 16.08.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW
Vokalistin ääni ei ole ihan sitä parasta laatua, ja sounditkin eivät ole mitkään mahtavat, mutta muuten ihan pätevää junttaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - No Kids 16.08.2005

Mind's Pressures - No Kids
Murean kuuloinen kitara ainakin... vokalistin ääni ei ehkä ole mieleeni, mutta muuten todella potkivaa matskua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 16.08.2005

Dr.Groove - Content Provider
Tämähän on hyvä biisi, todella "ammattimaisen" kuuloinen. Heh, yllätyin kyllä aluksi, kun lauluääni kuulosti niin pro:lta. Hyvät soundit ja taidokas veisu, hyvää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths 16.08.2005

Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths
Jännän kuuloinen aluksi.. sitten meni aika oudoksi kun ulina alkoi. Ei tästä oikeen mitään keksi, ihan mukiinmenevä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Kuivat kyyneleet 16.08.2005

Sävy - Kuivat kyyneleet
Ihan kivan kuuloinen biisi, mutta aika perusmatskua. Laulajasta kyllä tulee välillä mieleen Apulannan vastaava. Mukiinmenevä veisu, muttei oikein iske.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - iTÄ-tURKU 16.08.2005

Mukelo - iTÄ-tURKU
Yllättävän toimiva biitti, mutta varsinkin lopussapäin tuleva melodia on loistava. Ei kai tällaisesta mitään pahaa keksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 16.08.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Lyriikat eivät olleet mitään kovin syvällisiä, mutta eihän se haittaa, koska niistä tuli mm. Laveerre mieleen. Soundit ovat aika tunkkaiset. Ilkeän kuuloinen melodia taustalla, siitä plussaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - 8 Alas 21 14.10.2005

Ivan Dolowitz - 8 Alas 21
Heh, kuulostaa hauskalta. Melodiat ovat kyllä hienoja, varsinkin 1:24 alkava kohta on aivan fantastinen! Tästä tulee mieleen sekä Megaman että Castlevania, mikä ei ainakaan huono asia ole. Todella hyvää työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Just Wanna Lose My Mind 29.11.2005

D Six Minuz - Just Wanna Lose My Mind
Laulu on tosiaan hieman "koomista" välillä, mutta muuten todella leppoisa ja pätevä rock-kappale. Hyvää työtä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 17.09.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Mahtava aloitusriffi, ja fiilikset nousevat kattoon. Kitaratyöskentely on hienoa ja laulukin ihan mukiinmenevää. Joo eipä tässä muuta, meikä tykkää! Pirun hyvä biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Rasismi on Paskaa (New Edit) 16.08.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Rasismi on Paskaa (New Edit)
Mukavan räkäiset soundit tässä, tosin en saanut laulusta mitään selvää, mikä tuskin on mikään yllätys.. biisi on vain vähän turhan pitkä, sellaiset pari minsaa olis riittäny tämmöistä matskua :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 16.08.2005

Saddam's Family - PropAgenda
Tämähän on vallan hyvä! Mukavan kuulosta, eipä tastä mitään huonoa keksi.. paitsi soundit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Atmophos - Metacrom Army - The Final War 27.02.2005

Project Atmophos - Metacrom Army - The Final War
Hui, tuli ihan kylmiä väreitä kun kuuntelin tätä.. mahtipontista tosiaan! Sä kyllä osaat näiden taistobiisien teon. Täähän on kuin suoraan jostain leffan soundtrackilta, todella tunnelmallisen kuuloinen. Hyvä hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Pikselikommando 06.03.2006

Ivan Dolowitz - Pikselikommando
Paljon hillitympi ja leppoisampi meininki tässä kuin nuissa uudemmissa, sopiikin näin ollen paremmin taustamusiikiksi. Skitta on selkeästi taustalla tukemassa päämelodioita, jotka ovat ihan taidokkaita. Ei räjäytä päätä samalla tavalla kuin nuo uudemmat tuotokset, mutta tässäpä on ihan nostalginen ja toimiva paketti. Meinasin kasin täräyttää, mutta laitetaan nyt ysi, kun tätä oli niin mukava kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Experiment 16.08.2005

Randomtalks - The Experiment
No minun korviin tämä on aika perusmatskua, mutta melodiat ovat ihan mukavaa kuultavaa ja ajavat asiansa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 29.11.2005

FOTO - Unta pettämään
Tyylikkäs biisi sanon minä, melodiat ovat hienot. Tulee mieleen Don Huonot tai joku Ismo Alanko, eikä se ole ollenkaan huono asia se... todella hyvää soitantaa, pirun hyvä kertsi ja kaikkea... :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 02.12.2005

FOTO - Jäätää
Hyvin laadukas biisi tämäkin! Laulajalla on hyvä ääni, varsinkin kertosäkeessä. Soundipolitiikka on kuulas ja selkeä, kitarat soivat hienosti. Rumpukomppi saisi ehkä olla hivenen suoraviivaisempi ja samalla nopeampi, mutta kertsi korjaa asian. Tuon erikoisen kompin takia biisi on kuitenkin hivenen tunnelmallisempi, jostain syystä. Ammattitaitoista jälkeä. Helposti rapsahtaa kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan? 31.12.2004

Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan?
Tää on kyl tosi mukavan kuuloinen viisu.. rento meininki ja kaikkea, feelgood-kamaa. Laulajallakin hyvä ääni. Njoo, ei tästä kyllä oikeastaan mitään pahaa tuu mieleen. Hyvä hyvä! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 30.11.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Taidokasta soitantaa ja tiukkaa menoa! Loistava kikkeliääni vokalistilla.. ammattitaitoinen biisi, täytyy sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Atmophos - Flying Beast Ralghas - Boss Battle II 31.12.2004

Project Atmophos - Flying Beast Ralghas - Boss Battle II
Joo-o, kyllä tää on ihan "tr00" boss battle-musaa :) Rummuista tulee just sellaiset fiilikset, ja melodiakin on sopivan uhkaava ja vauhdikas.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GameOver - Stampede 06.03.2006

GameOver - Stampede
Hoo, tästä tulee mieleen StarTropics NESille. Nimenomaan tuosta bassokuviosta siis, joka on hieno. Itse kuvittelisin tämän johonkin ylhäältäkuvattavaan seikkailuun, varsinkin jos biisin tempo olisi hitaampi. Muttas, ainakin minun korvaani kuulostaa laatutyöltä, kuuntelin mielelläni useampaankin kertaan. Soundit ovat mukavat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GameOver - Bouncing Orange 06.03.2006

GameOver - Bouncing Orange
Tämä on lähes täydellinen biisi pelin taustamusiikiksi. Tästä kyllä tulee vaikka minkälaisia mielikuvia, varsinkin SNES-ajoilta. Tätä voisin kuunnella loopilla vaikka tunteja taustamusiikkina, jos sille päälle sattuisin. Päämelodia on svengaava ja leppoisa, ja oudot rummuttelut tukevat sitä hienosti. Bassokuviokin hivelee korvia. Pirun hyvää työtä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 26.05.2006

Kongo - Tyhjä Huone
Oi, onpas laadukkaan kuuloista musisointia. Erittäin ammattitaitoista, etten sanoisi. Vokalisointi on lempeän ja miellyttävän kuuloista, kuten myös soitantakin. Jos tämä tulisi radiosta, niin en vaihtaisi kanavaa. Ei tästä valittamista keksi, tosin ehkä liian kevyttä yleissoundia lukuunottamatta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ambitriton - Red Factor 01.01.2005

Ambitriton - Red Factor
Tässä on tosi ovela melodia.. tosi omaperäisen ja veikeän kuuloinen. Tulee ihme virne naamalle kun tätä kuuntelee. Tykkään erityisesti tuosta "kilkatus"-melodiasta. Rumpukomppikin on kiva, mukavan letkeä. Elikkäs tosi onnistunut biisi, sanon minä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Upseeri - Mutkalutka 12.05.2006

Upseeri - Mutkalutka
Loistavat soundit ja loistavat lyriikat! Laulajan ääni sopii hyvin tällaiseen biisin. Ihan svitun hyvää stuffia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Unique Equals Nothing 29.11.2005

THE END - Unique Equals Nothing
Komean kuuloista soitantaa ja jylhiä soundeja. Ainoa valittamisen aihe on laulajan ääni, mutta vain paikoitellen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Oktober 29.11.2005

THE END - Oktober
Vokalisti hoitaa hommansa vakuuttavasti ja koskariosuudet ovat tyylikkäitä. Perushyvä biisi, toimii hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 18.10.2005

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Joo, rento biisi on. Siihen se sitten jääkin. Mutta ammattimaisen kuuloinen biisi ja ok efektit täydentävät paketin. Ihan jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Call of Wilderness 30.01.2005

Electron - The Call of Wilderness
Aivan loistavaa, melodiat hivelevät kuuloelimiäni. Tosi freesin kuuloinen paketti. Rumpujen mukaantulo oli mukava yllätys, ettei tullu mitään bassojumputusta. Tosi mukavan kuuloinen, jäi hyvä mieli. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - A-rapun kolumnisti 07.01.2005

ahven - A-rapun kolumnisti
Ihan ekaksi tosiaan tuli mieleen Donkkarit... ihan pelkästään melodioiden ja sanoitusten osalta, ja sehän on pelkästään positiivinen asia. Laulu ajaa asiansa, eikä missään nimessä ole mitään huonoa, ja sopii hyvin biisiin. Kertosäe taas on kappaleen parasta antia. Kaikinpuolin menevä ja hyvä biisi. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - YEAH! 18.08.2005

electrichaos - YEAH!
Kohtuu toimivaa matskua. Laulaja ei kuulosta tosin miltään mahtavalta, mutta muuten ihan jees. Mukaansatempaava rytmi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ninja produkt - adventures of the garden ninja 01.01.2005

ninja produkt - adventures of the garden ninja
Wohoo, loistavata! Tässä on tavoitettu retropelin tunnelma hienosti, ja sounditkin vieläpä uskolliset. Hyvä hyvä.
9