Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 15 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grand Massacre - Blasphemous Desecration 28.02.2009

Grand Massacre - Blasphemous Desecration
Nyt on kyllä pojilla tullut vääntimeen melko tuttu riffi... ;) There realy is no limits!
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 02.06.2005

.erAze. - Line Of Sight
Ei mikään ihme, että näinkin hyvin menee. Ei voi enää sanoa, että toimii kuin junan vessa, koska se ei aina toimi. M.O.T. Kaikki pelaa sen verran hyvin yhteen, että pojoja tulee... Ps. Ei kuitenkaan sytyttänyt minua täysin ilmiliekkeihin vaikka kärysinkin jo kovasti...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 21.04.2005

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
Tässäpä pläjäytys. :) Pisti hymyn huulille, joten valtaosa arvosanasta koostuu siitä. Piristää pitkän työpäivän jälkeen kuulla tälläista huumorihumppaa. Äänenlaatuun en viitsi tälläisessä musassa puuttua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Bring me women 21.04.2005

DIRTY CLUB - Bring me women
Jep jep, biisi laittaa punttiin vibaa, mutta tuo laulu ei minuun henkilökohtaisesti uppoa. Äänimaisema kuulostaa juuri oikealta tälläiseen musiikkiin. Ihan kelpoa rokkia näin minun makuuni
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 21.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Laulajalla ääni kohdallaan ja kitaroita saa odottaa minun makuuni juuri tarpeeksi kauan. Mutta jokin silti mättää minun korvaani. Onko se tuo efekti kitarassa vai mikä, mutta jotenkin en saa tästä niin paljon irti, kuin olisin voinut. Ihan kuunneltavaa kamaa kuitenkin ja sehän on pääasia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Karesluoto - Elämännäyttelijä 25.02.2005

Juha Karesluoto - Elämännäyttelijä
Täytyypä nyt sanoa, että "hyvä hyvä!". Vaikka en tämän lajityypin suurkuluttaja olekaan, niin pidän kyllä. Tekninen puoli kunnossa ja laulajan ääni on todella kohdallaan... Mutta tämä kaikki tulikin jo esiin noissa edellisissä kommenteissa. Meinasin antaa 9:n, mutta taidan sittenkin kallistua tuonne 10:n puolelle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 03.06.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
soitanta ja laulu toimii kyllä, mutta en ole tämän tyyppisen heavyn suurimpia ystäviä. iron maidenit ja kumppanit on tullut jo aikoinaan kulutettua puhki omalta osalta... annan kuitenkin aina arvostusta kaikille, jotka vetävät korkealta ja kovaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mainliner - Some Kinda Tension 27.12.2004

Mainliner - Some Kinda Tension
Ja samalla linjalla astellaan kun edellisessäkin biisissä Part-Time Daddy. Ei voi valittaa kun jalka vipattaa. Antaa musiikin viedä mennessään...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mainliner - Part-Time Daddy 27.12.2004

Mainliner - Part-Time Daddy
Kyllä sen verran potkivaa rokettirollia on väännetty että tässä rupeaa menojalka vispaamaan raskaamman musiikin ystävilläkin :) Kaikki tuntuisi olevan näin nopeasti kuunnellessa kohdallaan ja kaikki toimii yhteen. Ei valittamista. Tämä lähtee kuunteluun. Kiitos ja lisää tämmöisiä pläjäytyksiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serenity - Beyond the Life 11.09.2004

Serenity - Beyond the Life
Jeah. Kuulostaa kyllä hyvältä. Ihme ettei tämän enempää ole arvosteltu/kommentoitu. Mainostus jumissa? Itsekkin löysin ihan sattumalta forumin kautta :) Kai tämäntyyppisestä musiikista muutkin pitää. Jotain tulee tästä mieleen, en vain saa ajatuksia kokoon... jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain... Täytyypä tsekata muukin tuotanto...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vesilaitos - Huomenna ei kukaan muista 01.09.2008

Vesilaitos - Huomenna ei kukaan muista
Laulajan äänestä saa joka kohdassa selvää ja biisi on sävellyksenä mielenkiintoinen. Sanoitukset toimivat minun makuuni. Kiinnostuin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slummiez - Aseenne 20.06.2004

Slummiez - Aseenne
No huh huh... :) Jonkinlaisia patoutumia havaittavissa... Kyseinen musiikin tyyli ei oikein meikään uppoa, joten jätän pisteyttämättä. Ihan jees silti noinkin vihaiseksi teokseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Mustapaha 23.09.2004

RAUTAKELLO - Mustapaha
Jep, tälläisesta musiikista minä pidän. Tarpeeksi rankkaa kitaraa ja melankolista tunnelmaa. Soundeja en nyt lähde sen kummemin arvioimaan, kun on vain yksi kaiutin mallia "tietokoneen oma". Tuo oikeastaan kertookin biisin tasosta jotain, kun jaksan kuunnella paskalla kaiuttimella :) Kiitos ja lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Finding 01.03.2004

Formed - Finding
Oikein hyvä biisi. Annoin kahdeksikon sen takia, että jokin tässä ei ollut kohdallaan/jotain puuttui... en osaa sanoa mikä oli puutos ettei täyttä kymppiä kolahtanut, mutta hyvä näinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apezone - Unbalanced 17.05.2003

Apezone - Unbalanced
Täst mä tykkään! Tälläst mä oon aina halunnu! Piru vie, että osasikin kolahtaa... Ei siinä sen kummallisempaa. Kybä kolahti.
10