Auroch - Aria of Moon

Auroch - Aria of Moon | 01.09.2004 | Dance
5:33
7.00   368 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

7
siiki 23.04.2005
No alku ei ainakaan vakuuta minua hirveästi ja biisi kuulostaa enemmänkin houselta kuin Dancelta. Mutta kun rummut ja melodia lähtevät käyntiin niin kuulostaa ihan kohtuulliselta.
Kuitenkin enemmän soundeja saisi olla eli soundimaailmaan pitäisi panostaa enemmän ja sitten tuo genren voisi mielestäni vaihtaa siihen Houseen.
Nuo snare paukuttelut eivät vakuuta. Eivät sovi tähän miksaukseen alkuunkaan vaan tekevät biisistä hyvin sekavan ja epälaadukkaan kuuloisen ja se syö biisin rakennetta melko lailla.
Rummut potkivat muuten melko hyvin mutta ehkä hiukan liian hiljaisella tuntuisi olevan. Hmm...Oletkos muuten tehnyt Ejaylla tämän. Jotenkin kuulostaa hieman siltä. Ainakin jossain kohtia. No jos olet tehnyt niin se ei välttämättä ole hyvä tapa sillä siitä ei saa minkäänlaista kuvaa millaista musiikin tekeminen on. Ejaylla saa muutamassa minuutissa kelpo biisin mutta oikeasti näin ei todellakaan ole vaan siihen vaaditaan keskittymistä, aikaa,rahaa(No eii=) ja muuta...
Biisin miksaus on melko huolimattomasti toteutettu vai onko tehty ollenkaan? Noh kyllä tämä kuitenkin seiskan arvoinen biisi on. Ja se on näin ainakin ekaksi biisiksi ihan hyvä numero!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat