The War Song

5:12
7.40   1026 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Propeth 18.06.2006
Hiton hyvää junttausta ja hyvä soolo.
0   +1 +2
 
6
Repse 11.06.2004
Liian pitkä --> puuduttaa.
Laulu ei oikeen osu kohdalleen hitaassa kohdassa.
"Liian usein kuultu riffi". Kyllä se siitä!
0   +1 +2
 
7
Soulburn 10.06.2004
Hmm.. Muuten kuulostaa ihan kivalta, mutta tämä on jotenkin kovin tyhjää. Äänimaailma kaipaa kipeästi lisää täytteitä. Koskettimia luomaan tunnelmaa ja kunnon lead kitaraa. Laulajan ääni toimi kohtalaisen mukavasti muuten paitsi suvanto kohdassa. Soolo oli tämän biisin parasta antia. Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Potentiaalia löytyy.
0   +1 +2
 
8
Samu2 10.06.2004
Ihan tyylikäs perusmetallinen biisi, jossa muiden hoitaessa hommansa perusmeiningillä, laulaja pistää kiekumaan niin että naapurin kukko punastunee häpeästä, sekä kitarasoolo pistää monet sankarit katsomaan peiliin! Komia on ääni suotu... tuolla tehnee jo vaikka mitä! Miksauksessa pieniä epäselvyyksiä kuten se että säkeistöissä että C-osassa lualanta vähän häviää taustan sekaan... vaan aika pientähän tuo on. Erittäin hyvin tehty ja lupaava kappale... varsinkin melodisemmat kohdat olivat ehdotonta huippua!
0   +1 +2
 
8
SarQ- 10.06.2004
aika kivan kuulosta metallia kyl, vaikka kunnon ystävä olekkaan. mutta kyl tää mun korviin kuuluu iha hyvältä. vähä vaisu ääni ehkä laulajalla. ei sitä kunnon fiilistä(maybe?).. ja no aika lailla samanlaista koko biisi jos siitä lähetää, ei sillä että se ois huono mutta noi laulut rupee kuulostaa vähä puulta ku samanlaiset "soinnut" toistuu äänessä koko aja.. no se hidas kohta oli iha hyvä mut se meni vähä pilalle ku lopus ruvettii huutamaan ja jos huudetaa ni huudetaa sit iha kunnol.. ja se soolo oli iha magee, se oli ehkä tän biisin kohokohta.. loppupelissä tää ei ollu ollenkaa huono, vähä vaisu vaan.. tsemppiä teille, vähä instruja lisää ja fiilistä laulajaan nii kylä lähtee :)
0   +1 +2