Sonic Rage - Storm Is Coming

Sonic Rage | 28.04.2004 | Drum'n'Bass
6:28

ambient
+
drum
+
bass

7.00   787 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
medium 12.05.2004
hyviltä kuulostaa rummut ja sopivan hämy soundikin on.....bassot on aivat hirveet............mieluummin ilman kuin huonoilla (eteenpäin)....kyllähän tässä ideaa on....perus settii huonoilla bassoilla. antaisin kuus ja puol mutten voi....annanpa seiskan....mieli suodattaa "virheet"....
0   +1 +2
 
7
Tempo 28.04.2004
Yhdyn koneismon ensimmäiseen lauseeseen. Biitit eivät lyö niin kuin niiden pitäisi. Välillä iskut tulevat muutaman millisekunnin viiveellä. Miten ihmeesä teet tuon musiikin, että näin pääsee tapahtumaan? Cakewalkissa on varmasti magneettitoiminto, jolla saa nuotit/iskut osumaan sekvensserin raidoille. Jos vapaalla kädellä niitä sinne pistelet, niin siitähän tuo voi johtua.

Vai teetkö looppeja ja sitten ne auditionissa yhdistelet? Siinä tulee varmasti virheitä ja raitojen väliin voi jäädä helposti rakoja, joita ei ilman suurennuslasia huomaa.

Vika on varmasti tekotavassa. Onko rummut rakennettu vai onko ne looppeja? Rakennetuissa rummuissa varmasti voi tulla virheitä, jos ne vapaalla kädellä sekvensseriin tunkee (siis ilman note quantizea). Loopit taas voi olla parin miilisekunnin verran erimittaisia ja niitä kun eri looppeja peräkkäin laittaa yhtäaikaa, niin aika kakofoniaa syntyy (ilman note quantizea). Sen voi korjata, mutta ei niitä virheitä huomaa ainakaan helposti. Jokin nyt mättää, mutta mikä?

hyvä esim k.o. biitin "triggauksesta" : 4:50-5:00 ja 5:50 (tauko?)

Ja sitten itse biisiin. Ihan ookoo soundit. Onneksi en soittanut kovin lujalla, sillä kun bassot 2:38 alkaa, niin meinas taulut tippua seiniltä. Koko biisi peittyy tuon basson alle. Samplevalinta ei ole ihan kohdallaan. Taustan padit ja pilutukset on ihan hyviä, tosin nekin jäävät rumpujen ja bassojen alle. Tästä päästäänkin jo heti seuraavaan:

Kompressointi. Sitä ei ole taiettu tehdä ollenkaan. Se tasoittaisi kummasti biisiä. Jos tämä jokaisen muusikon tärkein "efekti" ei ole tuttu, niin kannattaa hetimiten edes hieman tutustua aiheeseen. Keskustelua löytyy varmasti forumista. Ja ihan alkuun voit kokeilla vetää biisin vaikka auditionin jonki preset kompuran läpi ja kuunnella, miten ne heikot äänet alkavatkin erottumaan jne..

Siinä vähän rakentavaa kommenttia. Toivottavasti oli apua. Biisistä saa tosi hyvän, kunhan toteutusosasto saadaan kuntoon. Jatkakaa..

- Tempo
0   +1 +2
 
7
koneismo 28.04.2004
sama vika mikä muissaki biiseissä...
soittimet ei kulje yhtä aikaa.

Basso on aivan kauhea tässä biisissä..
mutta rummut on taas hyvät

töksii töksii
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat