Static Pulse

DJ ToxicProphet | 07.03.2004 | Trance
6:15

Tämä on tämmönen vähän fiilispohjalta tehty biisi. Aikaa meni semmoset kolmisen tuntia.

6.50   505 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
siiki 15.05.2005
Elikkäs siis biisi toistaa jatkuvasti samaa ja sitten vielä kun tuo melodia ei ole edes oma tekemä vaan se on fruityn yhdestä demo biisistä. Muutenkin soundit ovat melko heikot ja melodiaan kyllästyy todella äkkiä kun se jauhaa tuota samaa.
Rummut ovat oikeastaan koko ajan tuo fruityn omilla soundeilla tehty Kick Hihat Clap yhdistelmä joka sekin todella alkaa tympimään.
Sitten tuollla on jotain todella ärsyttäviä soundeja vielä jotka nekin kuulostavat ja varmaan ovatkin fruityn omia biisejä. No, kuitenkin tästä biisistä on jo yli vuosi aikaa eli jos olet harjoitellut kovin niin uskon että tällä hetkellä biisit voivat jo olla melko paljon parempia.
Ja juuri soundeihin pitää nyt panostaa kovin sinunkin ja sitten samaten noihin melodioihin.
Mitään kunnollista bassolinjaakaan tästä ei löydy.Mutta jatka musan tekoa niin kyllä se siitä! Keep On Try!
0   +1 +2
 
7
Fleeticer 08.03.2004
Alku lupaa hyvää, kun melodia alkaa soida, mutta se hyvä fiilis loppuukin sitten valitettavasti siihen. Rummuista kick on mielestäni liian hiljaisella ja sitten kun se alkaa potkimaan monta kertaa peräkkäin, niin ei kuulosta kovin hyvältä. Melodia ihan hyvä, mutta tuo 2 minuutin jälkeen tuleva naputus ei kuulostanut hyvältä ja melodioita jää muutenkin kaipaamaan lisää, kuin myös rumpuja ja muuta. No, parannusta melodioihin ja rumpuihin niin alkaa kuulostaa jo paremmalta.
0   +1 +2