Kauas Pois

Sami Niiranen | 15.01.2011 | Suomirock
3:27

Raaka Versio

8.00   221 kuuntelua

Kappaleen sanat

1. Mikä on kun ei mikään kiinnosta aina vaan masentaa ja vituttaa joskus tuntuu ettei mikään onnistu kaikki on vaan aivan turhaa itsemurha voisi minut vapauttaa tästä tuskasta kaikista valheista mutta ei se ole vastaus mihinkään tahdon vain löytää syyn miks elää

Kun sinut näin tunsin sydämmessäin että olet kaikki mitä tarvitsen, Kun sinut näin pois lähtevän veit kaiken ja enemmän.

Kertsi: Kauas pois mun mentävä on en jaksa enää elää näin kaikki mitä yritän aina kääntyy väärin päin kauas pois mun mentävä on että pystyn löytämään tieni tässä elämässä.

2. Miks kaiken pitää olla niin vaikeaa en jaksaisi enää taistella, joka päivä tuntuu aivan samalta istuu kotona ja oottaa huomista tuntuu kun oisin vain pelkkää ilmaa ei kukaan välitä ei ketään kiinnosta minun tunteet tai ylipäätään mikään minuun liittyvä tahdon pois lähteä

Kun sinut näin tunsin sydämmessäin että olet kaikki mitä tarvitsen, Kun sinut näin pois lähtevän veit kaiken ja enemmän.

Kertsi: Kauas pois mun mentävä on en jaksa enää elää näin kaikki mitä yritän aina kääntyy väärinpäin kauas pois mun mentävä on että pystyn löytämään tieni tässä elämässä, Kauas pois mun mentävä on en pysty enää elää näin tunne en yhtään mitään olen vain pelkkää ilmaa kauas pois mun mentävä on en jaksa enää yrittää ymmärtää elämää.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat