code of ecstasy

Phase1 | 25.03.2009 | Trance
3:59

Viimein ja vihdoin valmista!! Elikkä taas olis tuoretta La-Beatsmatskua tarjolla.. Risuja ja/tai ruusuja kiitos!! =)

8.33   548 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Quo messiah 25.03.2009
genreä en niinkään kuuntele.mutta kumminkin sanotaan näin--miksaus on todella hyvin onnistunutta ja sopii biisille napakasti kuin nyrkki burberry huoran anaaliin..ilmeisesti kipale vähän kesken.silti melodiat iskee mukavasti..jos itse tekisin tälläistä trancea niin nostaisin korkeenpia taajuuksia enemmän esiin esim openhatissa ja bass linessä...saisi enemmän dynamiikkaa äänimaailmaan..siis erotella äänitasoja enemmän toisistaan yleisesti...mukavan harmoninen string melodinen väsäys on tuossa taustalla maalaamassa äänimaailmaa..me like it wery nice..(borat äänellä puhuen)..kyllä kieltämättä jalka varmasti vipattaisi paikallisessa tai ihan missä muualla tahansa..niinkuin mainitsin genre ei niinkään uppoa mutta toimii jokatapauksessa.....onnistunut pohja paremmalle kipaleelle..plussaa hyvistä pieno säväreistä..keep it going..
0   +1 +2
 
ArrestKulak 25.03.2009
Iski ysärit päälle, tosin jätti vähän kylmäksi vaikkakin olisi voinut luvata jotain parempaa. Alussa iskevä filtterilevityssyna ei oikein tunnu pelaavan tähän. Jokin siinä tökkii omaan korvaan.
Mukavasti liu'utaan suvantoon josta odottaisi jotain mahtavaa, mutta sitten pätkityt muovisahat iskee päälle, jotka latistaa tunnelman. Niissä tarttis tosiaan olla munaa ja muutamat ylimääräset tuhdintamassa ääntä.

Hienoja padeja pyörii kyllä taustalla.

Lopetuksessa suvantoon mennessä alkaa pianorollaus josta odottais kerrankin iskevän tunnelmaa kertosäkeeseen, mutta sittenhän se loppuikin yllättäen kuin seinään.

No onhan tässä työnsarkaa. Äänenlaatu ok, mutta sisältö kaipais möyhintää.
0   +1 +2
 
9
W@RM 25.03.2009
aloitetaas kommentointi samalla ku kuuntelen biisiä eteenpäin. Alku on ainakin toimiva, tollanen heti asiaan on ihan kivaa vaihtelua. Saunditkin toimii hyvin, ei moittimista vaikkakin komppi on hiukan yksinkertaista toistoa? Melodisestikkin ihan kiva..vaikka ainahan sitä aina jotain koukkuja enempi kaipaisi ettei niin toistaisi itseään. Liidiä olisi voinut ehkä elävöittää pikkasen enempi jollain smoothilla reverbillä kenties? Kaikenkaikkiaan positiivinen yllätys: liidi ok, padit hyvät, bassolinja toimii ja rakennekkin ihan ok. Hyvä biisi vaikka tuo piano oli lopussa kiva, sitä olisi voinut vaan kuunnella enempikin:)

area51
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat