MeZe - Valve Unta

MeZe | 04.10.2008 | Suomi-hip-hop
3:23

Tässä biisi yleensäki siitä miten jotku ihmiset elää niinku ne ois jossain unimaailmassa. Iha niinku kaikki menis ilman vaikeuksii ja et kaikella ois onnellinen loppu niinku satukirjoissa! En voi ku ihmetellä...ärrrrrrr!

8.33   777 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
MaduFakkure 05.10.2008
Jepa, Ile sano kyl aika ison osan mitä itelläki tuli mielee. Aika samankuulosta materiaalia tullu pitkään. Flow on kans omasta mielestä pitäny pintansa aika pitkään jo. Tiän kyllä et se on vaikeeta alkaa muuttaa mut uuttahan voi aina kokeilla.

Ihan hyvän kuulosta mut näitä on jo aika paljo sullaki tullu tehtyy. :) Ei muuta ku lisää vaa ulos ja testing testing. Skillejä löytyy varmasti.
0   +1 +2
 
7
Dragoneon 05.10.2008
Jaahas, mitäs tälle nyt sitten keksis... avataanpa peli.

Ensinnäki tää biisi on tehty mulle :D no jaa...

Tiiäkkö... ainakin sanoisin näin alkuun, että nyt sun lyriikat ja tyyli alkaa olla tukevalla ja itsevarmalla pohjalla. Eli askel eteenpäin ja vähemmän suoria tekstejä kannattaa kokeilla. Esim tässä "itsesääli" kertsissä toistuu useasti, voisin vaikka veikata, että monipuolisemmalla tekstipohjalla sais enemmän fiilistä. Joten ei muuta ku kovasti miettimään miten kehittyä entistä pidemmälle. Jotta hyvää tulee...

Ääni kuulosti hyvältä, ilmeisesti sitä ei oo hirveesti edes muokattu. Kaikkihan on kiinni siitä mihin oma ääni passaa parhaiten, onhan tästä juteltukin. Ootko muuten laulua koskaan kokeillu?

Mutta sitten ikävät uutiset: sun flow tuntuu olevan sama kaikissa biiseissä, tunnelma ja tunne samanlainen... en tiiä onko tämä tarkoitus, mutta se lisää toiston tunnetta.

Ja yksinkertaisesti tämä biisi ei uponnut meikäläiseen.

7
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat