Hymnaeys

Dronesphere | 04.01.2008 | Psybient
9:00

Parin vuoden takaa. Dronet luotu Monochordilla ja Didgeridoolla. Miksaus ritisee ja rutisee ajoittain. Tämän voisi synnyttää uudelleen.

0.00   177 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

vnmwrtcbn 22.03.2009
Ei ole mitään hajua genrestä tahi siitä mitä tällaiselta tulisi odottaa. Itselleni tämä ei kuitenkaan liian ambienttia ole. Tässä on kivat rummut, varsinkin nuo puukolahdus saundit, joissa on mukavasti kaikua. Nämä dronesaundit ovat varsin mielenkiintoisia, tosin melkoa useaan otteeseen saundimaailmaa muuttuu liian tukkoiseksi. Jossain kohdissa auttaisi, jos osan saundeista panoroisi sivulle enemmän. En kyllä ole yhtään varma montako ääntä soi päällekkäin samaan aikaan =) Puolessa välissä mukaan tuleva basson kaltainen, joka vetä yksinkertaista melodiaa tuo kummasti vaihtelevuutta tähän. Noin pieni melodiankulku vaikuttaakin suurelta. Se tuo myös mukanaan muita pikku ääniä ja melodioita, jotka täydentävät menoa. Viimeiset kaksi minuutta ovat täyttä euforiaa. Hienoja melodioita ja varsinkin saundien kirkkaus ovat mahtavia. Äänimaailman täyteläisyys käy melkein päälle, mutta pysyy juuri siinä rajoilla että ei tule liian täyteen ängettyä.

Itselleni uppoaisi tästä ehkä lyhyempi versio, ja semmoinen jossa olisi selkeämpi punainen lanka.

Nyt huomasin että kolme minuutin kohdalla tulee matalataajuuksinen ääni joka värähtelee jotenkin epävireisesti muita saundeja kohtaan. Aivan nerokasta! Jostain syystä tykkäsin.
0   +1 +2