Syksyn Sampler vol.1

P. Psychowski | 25.08.2006 | Beat
5:13

Raakileita 8 raadollisen syksyn alun merkeissä. Omasta mielestäni hieman erilaista soundia tällä kertaa, löytyy synkkää, häröä, sotaisaa, hieman rauhaisempaa ja muutama synakokeilukin..Näyttöä vastaan lähtee ja taustoja voidaan muuttaa tarpeen mukaan.

1. 0.00
2. 0.45
3. 1.18
4. 2.00
5. 2.30
6. 3.09
7. 3.41
8. 4.28

Kommmentointi edelleen sallittua

8.00   686 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Dj Taluska 06.10.2006
Tervehdys! todella loistavaa. Tulee kieltämättä mieleen että oletko saanut inspiraation tähän biisin Cypress Hilliltä? :) Just tällästä oon pitkään etsinyt, vanhaa oikeeta gansta rappia, synkät melodiat ja kunnon komppi.

Basarissa ehkä hieman säröö(vai onko tarkoitus?) Äänimailma luotu hyvin, distordian ei oli liian ylimalkainen. hyvin sovitettu. Tausta nätti, basso hyvän kuulonen. Snare ja haikat tuo sitä vanhan gansta rapin tunnelmaa. Mitä mieltä olet jos lainaisin tätä biisiä ja tekisin siihen sanat ja laulut? en tietenkään omisi sun biisiä, kaikki kunnia tulisi sulle.
0   +1 +2
 
LILQuest 28.09.2006
1. Bassolinja kuulostaa pirun hyvält. Isot rummut kunnon efektillä toimii. Nuotitt menee ehkä vähä minne sattuu, mutta kyl tohon varmaa kokoversios pääsis jo paremmin kiinnikki.
2. Hienoo särösaundii joka puolel. Ei ehkä paras biisi räpäytellä, mutta instrumentaalina tosi mielenkiintonen.
3. Tässä on heti paremmat ja yksinkertasemmat kompit joihin on varmaa paljo helpompi pistellä menemään. Taas sun tyylin häröö saundii. Täl kertaa vähä leikkisämmän kuulosta. Puree hyvin.
4. Oisko tää nyt se sotasempi biitti ? Rummut on taas hyvin kasas. Sul on hyvä tyyli pistää taustalle jotain tosi tummaa saundii pyörimään ja sitte siihen päälle rakennella jotain korkeempaa ja vaihtelevampaa settii.
5. Tässä meinasin sekoo noitten biittien kaa ku muiden biittien välis oli vähä feidaust ja taukoo käytetty mut tää lähti soimaan heti perään. Mut joo taas tommost tummaa saundii taustal. Nyt tummuus tulee noist isoist orkesteri tomeist tai mitä nyt onkaa?? Hienot yksinkertaset rummut.
6. Hyvää sämplee. Vähä rennompaa menoo. Digaan noist voksu huuteluist taustalla ja niitten miksauksest.
7. Taas erittäin sekomielist settii, mutta jotenki kuitenki nää pysyy aina sen rajan paremmal puolel, ettei ihan mahottomuuksiin lähe. Jännää hihatti kikkailuu. Rummut on muutenki hyvät. Tommost vähä elektro säröö löytyy.
8. Jotenki en vaa saa päästä noita sun melodiakulkuja kun ne kuulostaa niin alottelevan säveltäjän tekeleilt, mut kuitenki niist löytyy aina jotain järkee ja koukkuu. En tiiä sit, että millä taval noita melodioit rakentelet, et soitteletko vaa noit sämplei silleen et mikä kuulostaa sun mielest hyvält vai miten, mutta mun korvaan nois on tosi paljo semmost epävireyttä mitä en ite ikinä päästäis omiin biitteihin, mutta onhan mun biitit muutenki niin erilaist matskuu, että mikäs mä oon mitää puhumaan.
Nää kaikki kuitenki toimii omalla tavallaan ja sehän täs tärkeintä on...
Sämplerii on aina vaikee kommentoida ku biitistä kuulee just sen puol minaa ja sit joutuu arvailee, et millanen se kokonaisuus vois olla, mut tälläst täl kertaa. Toivottavasti jotain irtos.
Jep !!
0   +1 +2
 
8
Pekrofil 25.08.2006
Onhan näissä biiteissä ihan kikkeliä! En nyt osaa oikeen rakentavasti kommentoida, paitsi että muutamassa biitissä oli bassorummut ja basso liian jykeviä ku puuroutu vähäsen tuo meininki ja meni aikas sekavaks.. Muuten kyllä ihan hyviä kaikki.. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat