Vastavärit (demo)

SemiPhone | 23.12.2005 | Post-Rock
3:19

san. A. Arponen
säv. T. Huusari
sov. Semiphone

8.00   631 kuuntelua

Kappaleen sanat

Meren kohina on vihreää
Punaiset terälehdet revitty irti toisistaan
Pysyvät silti yhdessä

Tuulen humina on sinistä
Oranssit hiussuortuvat eksyneet pyörteisiin
Leikkivät hallitusti

Eivät vastavärit toisiaan kiinni saa

Tytön iho kullankeltainen
Violetti mekko liimautuu häneen
Kylmänä ja märkänä

Vaaleanpunaista usvaa rantaviivalla
Hiekassa jälkiä mutta ketään ei näy
Ei unta vaan totta

Eivät vastavärit toisiaan kiinni saa

Raja jonka takana avautuu hulluus
Aika jolloin dominoi vainoharhaisuus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
pasanen 21.02.2006
Biisi lähtee liikkeelle vähän ontuvasti... ehkä oli tarkoituskin. Tämä kitaristi tekee hienoja kulkuja, mut tuntuu välillä siltä et ne ei kuulu biisiin. Niinkuin lähtö koko biisiin. Toi kulku ei vaan istu moodiin. No jätetään se siis ulos kommenteista. Kertsi on hyvä, nasta fiilis läpi biisin, rennon letkeetä, mut sit tulee taas se maailmanloppua enteilevä riffi loppuun! Pilaa ja latistaa fiilistä. Laulu soundaa hienolta (vaikkakin vähän tunkkaiseksi miksattu). Välillä toivois pikkusen lisää revittelyä, niin että ääni pääsee kunnolla soimaan. kasi
0   +1 +2
 
Haava 29.12.2005
Intro jo heti erinomaisen nautinnollinen... Laulun alkoi äänitys teknisesti vähän omituisen kuuloisesta. Selkeät kitarat siinä ja sitten se puhmimössätty laulu sai sen vokaali raidan kuullostamaan lähinnä tökerön mössätyltä. En sitten tiedä johtuiko se laulun sumuisuus EQ:sta vai huonsota mikityksestä, mutta se ehkä biisissä eniten häiritsi... No joo.. Mitä muuten kappaleeseen tulee, niin saundi puoli on ylipäänsä aika miellyttävää... Siinä missä soittokin. Ehkä soitto ei ole niin 100% yhteen, kuin vuosikymmeniä vetäneellä pumpulla, mutta biisin olemus muuten syöksee sellaista lämpöä, että ei voi kuin pitkää. Erityismaininta kivoista vonkuna kitaroista. Hyvin toimivat ja fiiliksellä soitettu... Niin se laulu. Harmi kun sitä ei kuule. Ei että se olisi liian hiljaa, vaan kun se on tuollta äänimössöä. Selkeämmksi, kun sitä ääntä selvästi laulajallakin kuuluu olevan. Sanat olisi ollut kiva myös kirjoittaa tänne, koska nyt niiden kuuntelemeinen on vähän turhankin työlästä.

Kokonaisuutena vähän sellaista pientä amatöörimäisyyttä on kuultavissa, mutta yleisesti kaunis äänimaailma ja hyvä fiilis kovaavat sen kyllä helposti. Miksaus ja äänityspuoltä vähän hiomaan, niin voisi parantua kummasti. Pohjaa nimittäin on.
0   +1 +2