Beneath the water lie

FallingDeep | 19.05.2005 | Melodic Metal
4:32

Trahernin runoon "On leaping over the moon" pohjautuva musiikillinen näkemys.

I saw new Worlds beneath the Water lie...

Säveltänyt: Marko

8.00   479 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

TSX 21.05.2005
Hyvät soundit kyllä saatu midikitaroilla. Tosin aina välillä kuuluu taas pelkästään keskeltä kitarat. Kun midi soittaa tasan samanlaisesti (toisin kuin ihmiset) kummatkin kitarat niin vaihda vaikka säröefektiä toiseen kanavaan. Toimii ehkä paremmin jos miksaa reunoille.
Aika hyvä kokonaisuus tässä biisissä. Iskeviä kohtia!
Jos rummut tekis sampleilla niin sais kyllä soundiltaan aidommat. Mut on kyllä sävellyksenä tosi hyvä biisi!
0   +1 +2
 
sazy 21.05.2005
Ihan ensimmäiset tahdis kuulostaa lupaavalta, mutta meno muuttuu piisin edetessä niin että 0:14- 0:50 välinen osuus kuulostaa liian perinteiseltä.. Kuitenki heti pianon tullessa mukaan miälenkiinto nousee kattoon!

Piisi sisältää monenlaisia melorioita, joka on hyvä asia. Tua perusteema pysyy mukana koko piisin läpi, hyvä näin sillä teema on oikein hyvin kehitelty.
Ootte hyvin osannu liittää eri osiot toisiinsa, vaihrokset eivät töki.

Tähän piisiin ei oikeastaan kerkeä näin musiikillisesti kyllästymään, sillä erinäköisiä vaihdoksia tulee juuri oikeaan aikaan. Konerummut tietenkin häirittee aika paljon, mutta turha niihin on keskittyä..itte piisihän tässä on pääasia.

Tykkään erityisesti 2:23-2:35 kohdasta hyvin soviteltu tua kitara tuahon. Myöskin hitaampi osio 3:15 lähtien on hyvän kuuloinen ja on kiva kuulla, että olette osaanneet hyädyntää syntikan soundien ihmeellistä maailmaa. Myös tua piano kohta 4:00-> loppuun on hyvä.

Tämä piisi on täynnä hyviä juttuja, mutta eihän mikään piisi ole täyrellinen..ei ole tämäkään. Aika monet meloriat tässä piisissä on liian tutun kuulisia, nopeat vaihrokset oikeastaan "pelastaa" tämän piisin. Esim. tuassa alussa kerkes jo vähän tuumailemaan kaiken näköistä ku tutun kuuloinen musiikki soi ja soi, mutta kun osa vaihtuu niin miälenkiinto kasvoi huomattavasti.

Säveltäjällä on kyllä todella hyvä maku soundivalintojen kohdalla, ne ovat paremmat kuin hyvät!
0   +1 +2
 
8
yawn 20.05.2005
Uhhuh, ko oli tommonen horroralku..ja itseasiassa aika mäihästi lähti..mut ko on konerummut ni sittes on konerummut..ei auta rupsuttaminen :) Kitarasahausmäiskeriffit toimi kyllä hyvin ja nuo synasälätkin toi pari mukavata jippoa..mutta joku saundeista kuulosti uhkaavasti midiprogelta :/ tai sit mie vaan kuulin omiani..Tuo loppuvaiheilla oleva pianolurituspätkä oli todella onnistunut! Olisi ollut oikein mainio lopetus...mutta feidauskin vielä :(
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat