imaginary friends

cela | 20.02.2005 | Trip-Hop
7:36

from "i am" by traction (11th in asm04)

tender and menacing trip-hop

8.33   1106 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tommy Loose 26.03.2005
Olipa villi biisi! Tuli mieleen kärpäset hyttyset! Jes varma kesän merkki.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 21.03.2005
Mielenkiintoisella äänimaailmalla toteutettua matskua... Oikeastaan miellyttävä kokonaisuus, joskin en aina tajua vastaavien kipaleiden pituutta.
0   +1 +2
 
Kalaforn 21.03.2005
Liian pitkä biisi. Pikku hiljaa alkaa koko biisistä mennä kiinnostus.
0   +1 +2
 
Jahman 20.03.2005
Hyvät saundit,hyvä bass,mut ei oo mun musaa.......
0   +1 +2
 
8
JM 20.03.2005
alku kuullostaa vähän psykeebiisin alulta. tai se vois olla sellanen. muutenki jotenkin miellän trihopin hitaammaks ku tämä on, jotenkin semmonen "kevyt breakbeat" tulee mieleen enemmän. aika hyvin groovailee, soundit ei ole mitenkään "erikoisia" ei siis huonoja, vaan hieman mielikuvituksettomia. no bassosoundi vääntelehtii välillä aika kivasti. Kilinä on hyvä. Mielikuvitusystävien parissa vietetään aika kauan aikaa. Välillä keskittymiskyky kävi vähän rajoilla ja luin sivun edessä olevasta kirjasta, mutta kyllä tämä nyt juuri ja juuri jaksaa kantaa loppuun asti. taustamusana kuunnellessa tuo pituus on just sopiva.
0   +1 +2
 
8
subdependent 19.03.2005
Jep, trip-hoppiahan tämä - niin genren vahvuuksineen kuin heikkouksineen. Mukava jumitustunnelma, mutta kyllähän tämä jää polkemaan paikallaan. Rumpusaudeihin kaipaisi huomattavampaa vaihtelua, melodiapuoli toimii ihan kivasti, bassovoittoiset soundit korkeita paremmin. Biisi kaipaisi mielestäni selkeämpää n. minuutin breakdown-osuutta keskivaiheille, jossa koko ilme vaihtuisi vaikka rytmitystä muuttamalla. Sitä kautta alkuperäiseen teemaan palaaminen saisi biisin tuntumaan taas raikkaammalta. Puhesampleista voi olla monta mielta, itse en ole koskaan pitänyt niistä, tosin saahan niillä peitettyä monotonisuutta. Pitää myös todeta että biisistä huomasi varsin nopeasti että se on tehty Reasonilla krediittejä katsomatta - biisin soundit ovat varsin tyypillisiä.

Mutta tosiaan varsin onnistunut genrensä edustaja!
0   +1 +2
 
Michikawa 18.03.2005
Ihan mukava kieroutunut tunnelma biisissä ja peruskomppi on ihan taidokkaasti rakennettu. Ehkä biisi kuitenkin junnaa hieman paikallaan? Ei tunnuta menevän mihinkään, vaan tavallaan vellotaan ja ollaan. Alkaa vähän tylsistyminen iskemään. Biisin elementeissä tapahtuu sen verran vähän harmonisia muutoksia, että kappale tuntuu vähän turhan pitkältä. Rakennetta ja dynamiikka voisi vielä miettiä.
0   +1 +2
 
8
thepax 06.04.2005
Onhän tässä jotain. Snadisti herättelee ajatuksia mutta on aivan helvetin pitkä tsibale.
Hyvä snare. Tsykedeelinen fiilis. Ihan jeessi paketti. Ehkä tän kanssa vois nauttia jotain luontaistuotteita kenties myös.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat