Unnamed

Dj Ollca | 05.01.2005 | House
4:04

Eric Prydz -vaikutteinen house.. keskeneräinen joten nimi on unnamed...kommentteja!

7.33   969 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
0tukka 12.04.2005
Kuullosti puoliksi midiltä ja puoliksi joltain muulta... Instrumentit lelumaisia ja biisistä tuntuu puuttuvan kantava voima kokonaan. Poppihouse-vaikutteita en löytänyt edes etsimällä ja potku jäi uupumaan. Balanssi ja sävyt tuntui näppituntumalta olevan suht hyvin kohdallaan, ehkä kompuraan olisi voinut kääntää vielä tiukemmalle...
Huomioin kyllä, ettei kappale ole valmis joten kuuntelen mielelläni valmiin.
0   +1 +2
 
8
D-Beat 30.01.2005
Ihan hieno toteutus ja samplet on siistit ja selkeät. Jäin kuitenkin itse kovasti kaipaamaan selkeetä melodiaa, joka imisi lattialle tanssaamaan. Tiedän, se ei aina ole pääasia, mutta sen tilalle tarvitaan sitten jotain muuta muhevaa kuten muheva perkussiosetti tai bassline, mutta ikäväkseni en kumpaakaan löytänyt. *sob* Hyvä biisi silti, eikä mitään suurempia valituksia voi esittää.=) Jatkakaa kiitos.
0   +1 +2
 
8
Phobos 05.01.2005
Jos oot ihan tarkotuksella hakenu Eric Prydz -vaikutteita, niin täytyy todeta sinun onnistuneen siinä. Paikoin taustat on kuin suoraan "Call on me":sta. Hmmm.. Tämähän on Eric Prydz - Call on me (Dj Ollca January 2005 Mix) jos saa vielä vokaalit tuohon =) (Tuosta alusta tulee mieleen Mighty 44:n introt) Mä tunnen ihmisiä, jotka melko varmasti hyppis tanssilattialle, jos tämä biisi sois.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat