Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Hippie Song Contest 2017 (Lopputulokset)

IT
IT
2622 viestiä

#1 kirjoitettu 01.10.2017 18:05 Muok:08.10.2017 18:07

Hippie Song Contest 2017 -kilpailu (Äänestys)


No niin, on tullut taas aika äänestellä, ja äänestyksen säännöt ovat seuraavat:

1) Äänestys on kaikille avoin.
2) Kilpailuun osallistuneet eivät saa antaa pisteitä omillle biiseilleen tai biiseille joissa ovat mukana.
3) Äänestyksen deadline on sunnuntai 8.10.2017 kello 18:00.
4) Pisteytys: Jokaisella äänestäjällä on käytössään 16 pistettä, jotka on jaettava vähintään kolmen kilpailukappaleen kesken siten, että parhaalle saa antaa max 8 pistettä.
5) Kisabiisit on listattu tuossa:

IT - Mitä sä näät
Tackle - Hippiäinen
Windywalk - Welcome
aRt074 - Laulu kun soi
SyvisEntertainment - Blow Me In The Wind
asara - Universe
Sam The Shadow - Haran kiri
Exponentti - Jos eläisin jos muistaisin parhaan ajan myötä
spaussi - Enkeli
J. Hifish - A New Day
polonium - Closed City Shuffle
tompa - Herkkä tapaus

No niih... Siinäpä nuo kisabiisit, joten ei muuta kuin äänestämään... Ja kaikille onnea ja menestystä äänestykseen ja kisaan...

IT muokkasi viestiä 18:07 08.10.2017

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
2622 viestiä

#2 kirjoitettu 01.10.2017 18:23

Taidanpa äänestellä nyt saman tien, kun olen mielipiteeni jo muodostanut... Noissa mun äänestyspisteissä nyt sitten korostuu se, että painotan erityisen paljon sitä, kuinka hipahtavaksi biisin ja/tai sen sanoman koen... Eli parhaissa pisteissä on mukana ne kuuluisat +1,6X hippikertoimet...

5p spaussi - Enkeli
Tämä on tämän kilpailun helmi, ja ehdottomasti hipein biisi... Kaikin puolin upea...

3p SyvisEntertainment - Blow Me In The Wind
Tämä olisi ansainnut enemmänkin pisteitä, jos sanoitus olisi tehty täysin vakavalla mielellä...

2p aRt074 - Laulu kun soi
2p J. Hifish - A New Day
1p Tackle - Hippiäinen
1p Windywalk - Welcome
1p asara - Universe
1p polonium - Closed City Shuffle

Näin nyt siis tällä kertaa...

^ Vastaa Lainaa

Windywalk
Windywalk
Miira
181 viestiä

#3 kirjoitettu 01.10.2017 18:38

IT: IT:lle tyypillinen, rauhallisesti etenevä biisi, viulut tuo kivasti lisää leveyttä soundiin, erilaiset kitara soundit vaihtelevat mukavasti, maailmaa pohdiskeleva hippibiisi.

Tackle: Aivan upea teksti tässä biisissä, ja taustat toimii. Biisin intensiteetti kantaa loppuun asti. Hyvinkin ankeaa ja ahdistavaa kuunneltavaa, mutta tottahan tuo kaikki ikävä kyllä on. Niin kuin jo aikaisemmin kommentoin, parasta Tacklea tämä on. Hippikisaan sopiva sanoitus, vaikka genre onkin ihan toinen mitä hippibiisiin yleensä mieltäisi, mutta sehän oli luvallista tässä kisassa.

aRt074: Toimiva äänimaailma tässä ja kitara soi hienosti. Niin kuin aikaisemmin mainitsin, vähän jää toisto tässä päälle. Olisi kaivannut jotain erilaista tuonne sekaan tuomaan vähän lisää vivahdetta biisiin. Kyllä tämä hippikisaan lyriikoidensa puolesta sopii oikein hyvin.

Syvis/Poop Dilan: Kokonaisuutena hipein biisi. Todella taitavia, erittäin tarkkaan funtsittuja oivalluksia ja välähdyksiä aikojen legendojen lyriikasta ja musasta. Kivoja kilistimiä sovituksessa. Sanoitus kieltämättä hymyilyttää, ja sekin on onnistuttu jotenkin täyttämään … luonnon juhlistamisella .

Asara: Jälleen hyvin erilainen hippibiisi. Sanoitus kyllä sopii kuvaan hyvin. Ihan jänniä soundeja tässä käytetty, vähän tuollaista itämaisen kuuloista soitantaa tällaisen elektronisen popin keskellä. Sointuvaihtelua olis ehkä saanut olla enemmän, vaikka sitä on kyllä kompensoitu noilla eri soundeilla mitä tässä on käytetty.

Sam the Shadowi: Tää on kyllä aika hippi… siis ihan LSD kamaa… varsin eriskummallinen äänimaailma ja itse asiassa kaikki mitä tässä biisissä on, on aikas … eksoottista.

Spaussi: Sekä sovitus että sanat sopivat täydellisesti tämän kilpailun henkeen. Kaunis melodiahan tässä. Pituutta olisi tosiaan saanut biisillä olla lisää, loppuu kuin seinään. Potentiaalia olisi enempäänkin.

Exponentti : Tää on aika vaativaa kuunneltavaa. Kyllähän tämä on täydellä teholla tehty juttu eikä energiaa puutu esityksestä. Vaikka tämä on jotain puheen ja laulun välimuotoa ni silti se kuulostaa epävireiseltä. Tässä kerrotaan tarinaa mitä ei oikein pysty ymmärtämään…. tietty jos idea on joku hallusionaatio sekoboltsi trippi juttu, niin onhan se sitten ihan hippikisaan sopivaa. Viimeinen kiljahdus oli oikeestaan biisin piristys

Polonium: Jotain David Bowiemaista tässä soundissa ja vokaalien kaiutuksessa on... soundimaailma ja sanat kyllä hippikisa meininkiä.

Tompa: Paljonhan tässä on aitoa kuvausta fiiliksistä. Tausta kuitenkin on jotenkin kaaottinen, vähän eri rytmissä nyt menee kaikki soittimet ja sointukulkua ei ole.

6p Tackle
4p Syvis
2p Spaussi
2p IT
1p aRt74
1p Asara

^ Vastaa Lainaa

J. Hifish
J. Hifish
551 viestiä

#4 kirjoitettu 01.10.2017 19:30

Windywalk - Welcome 6p.
spaussi - Enkeli 4p.
IT - Mitä sä näät 3p.
SyvisEntertainment - Blow Me In The Wind 2p.
aRt074 - Laulu kun soi 1p.

^ Vastaa Lainaa

Honkis
Honkis
9 viestiä

#5 kirjoitettu 01.10.2017 20:38

Spaussi: 7
IT: 4
J.Hifish: 3
Windy: 1
Syvis: 1

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5108 viestiä

#6 kirjoitettu 01.10.2017 21:34

Ihmettelen miten täällä jengi äänestelee kun ääkkösellisiä kappaleita ei voi kuunnella.

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
2622 viestiä

#7 kirjoitettu 01.10.2017 21:54

Kostiainen kirjoitti:
Ihmettelen miten täällä jengi äänestelee kun ääkkösellisiä kappaleita ei voi kuunnella.


Ehkäpä porukka on jo kuunnellut nuo kappaleet moneen kertaan lävitse, kun ne ovat olleet tossa osallistumisketjussa jo viikkokaupalla... Näin ainakin omalla kohdallani...

^ Vastaa Lainaa

Kostiainen
Kostiainen

P. M.
Kostiainen
Project

5108 viestiä

#8 kirjoitettu 01.10.2017 22:02 Muok:01.10.2017 22:30

Sain tossa korvanappiini tiedon että soittimen oikeasta alakulmasta avautuvalla popuppisoittimella ääkköselliset biisitkin toimivat ja niinhän se olikin.

Siispä pisteet:

8p Tackle
5p J. Hifish
3p aRt074

Kostiainen muokkasi viestiä 22:30 01.10.2017

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
2622 viestiä

#9 kirjoitettu 01.10.2017 22:14 Muok:02.10.2017 14:10

Kostiainen kirjoitti:
Muutenhan tuo onnistuisi Lataa MP3-kohdasta, mutta Tackle ei ole antanut biisilleen latauslupaa.


Joo. Katotaan nyt että miten tuo Mikserin uusi soitin lähtee pelittämään... Tässä nyt on viikko aikaa äänestellä niidenkin, jotka eivät ole noita biisejä vielä kuunnelleet, ja tarvittaessa äänestysaikaa voidaan pidentää, jos ei tuo soitin tule tällä välin kuntoon...

Eli yritetään hoitaa homma niin, että kaikkien on mahdollista kuunnella kisabiisit äänestysajan puitteissa...


IT muokkasi viestiä 14:08 02.10.2017

EDIT: No niin. Nyt pääsee kuuntelemaan noita ääkkösellisiäkin biisejä, ja Kostiainenkin on näköjään kirjoittanut uudelleen yllä lainaamani viestin, eli kaikki ok... Äänestys jatkuu normaalisti...

^ Vastaa Lainaa

Sam The Shadow
Sam The Shadow
41 viestiä

#10 kirjoitettu 02.10.2017 01:10

...ja pisteet
Arto - laulu kun soi 6
Hut ja shak - new Day 4
Tackle - hippiäinen 3
Zoe - enkeli 2
It - mitä sä näät 1

^ Vastaa Lainaa

Tackle
Tackle 
34 viestiä

#11 kirjoitettu 02.10.2017 15:32

IT - Mitä sä näät: Jos ei tietäisi biisin olevan mukana hippikisassa, niin tulisiko hippeys mieleen... Vaikea sanoa, mutta kyllä tästä hippiä saa rutistettua irti tässä kisassa. Junnaava tausta joka voi paikkapaikoin tuntua tylsältä, mutta joskus se tylsyys on juuri se voima. Sen koin tämän biisin kanssa useamman kuuntelukerran myötä.

Windywalk - Welcome: Kisan parhaimmistoa ehdottomasti. Hippeys paistaa ja hyvät sanoitukset tukee reipasmielistä musaa. Heti tekee mieli istahtaa nurmikolle chillailee ja nappaileen kaikkia kivaa mitä luonto meille tarjoaa.

aRt074 - Laulu kun soi: Soundillisesti tämä taitaa kyllä pyyhkästä tämän kisan koko muun tuotannon maton alle. Hippeyttä en kyllä tästä silti löytänyt, enemmänkin tuli mieleen ankea suomalainen tanssikapakka, jossa joku jätettiin taas yksin pöytään tuoppinsa kanssa vahtimaan toisten käsilaukkuja ja tavaroita, katselemaan kun laulu soi ja tanssi raikaa.

SyvisEntertainment - blow me in the wind: No tässä on hippiä kyllä riittämiin. Mielenkiintoisia soittimia mukana ja sanoitus... Noh, mitäpä tuohon lisäämään. Varmasti poimii paljon hippipisteitä.

asara - Universe: Aikamoinen soittimien sekamelska jonka kruunaa epäinhimillisen kuuloinen laulu. Ei ollut oikein meikäläisen makuun, vaikkei sinänsä lajissaan varmasti biisissä mitään vikaa olekaan. Äänet kuuluu selkeästi ja soitto soi, ja varmasti löytää paikkansa maailmankaikkeudessa tämäkin. Ja hippiä on vähän tämä maailmankaikkeuden mietiskely.

Sam The Shadow - Haran Kiri: Tässä sitten ei kyllä ollut mitään hippiä mukana.

Exponentti - jos eläisin jos muistaisin parhaan ajan myötä: sanotuksen puolesta paikkapaikoin kuulostaa vähän kuin väkisin väännetyltä, mutta sehän voi olla tarkoituskin. Hippihommista en nyt saanut kiinni myöskään. biitissä silti jännä tunnelma.

spaussi - enkeli: Musiikki on kivaa, ehkä hippeyttäkin ripaus mukana, silti jotenkin vähän ahdistava meikäläisen makuun, ja se johtuu varmaan tuosta sanoituksesta. Riimipää kun on riimipää. Siitä huolimatta tämä on varmasti kisassa korkealla, ja paikkansa ansainnut.

J. HiFish - A new day: Hippihommia en löytänyt tekstistä ellei sitten haeta oikein kaukaa siihen viitteitä. Bluesia ei ole heleppoa tehä vaikka moni niin luulee, joten oikein onnistunut sävellys. Laulu oli turhan kovalla, mutta sekään ei nyt tietenkään tähän hippijuttuun liity mitenkään. Jotenkin bluesiin olisin odottanut edes jonkin sortin soitin sooloa johonkin väliin, mutta jäin sitten vain odottamaan kunnes koko kappale loppui jo. Ei kai se pakollistakaan kuitenkaan ole.

polonium - Closed City Shuffle: Musiikin puolesta tuli heti alkuun jotenkin hippeys mieleen, mutta kun laulu alkoi niin lauluääni/tyyli kiskaisi jonnekkin toiseen kulttuuriin aika äkkiä. Sanotus puolestaan jatkoi kuitenkin heti hippeysaiheita. Ei ole ongelma kuunnella useitakaan kertoja. Hyvä.

tompa - herkkä tapaus: herkkä on aihe, mutta aika paljon olisi vielä tekemistä taustojen kanssa. hippeys ei tullut myöskään ilmi kovinkaan vahvasti.


pojot:

Windywalk - Welcome 6p.
SyvisEntertainment - Blow Me In The Wind 4p.
polonium - Closed City Shuffle 3p.
IT - Mitä Sä Näät 2p.
spaussi - Enkeli 1p.

^ Vastaa Lainaa

aRt074
aRt074
Arto Hietala
472 viestiä

#12 kirjoitettu 02.10.2017 15:52

Jaan pisteet top-5:n kesken niin tasan kuin mahdollista. Vaikea laittaa noita järjestykseen kun kriteereinä sekä hippimäisyys että biisin taso. Tuotantopuoleen en nyt juurikaan kiinnittänyt huomiota kun suurin osa ei siihen selvästikään ollut panostanut.

zoe _ Enkeli 4
Tackle - Hippiäinen 3
Hut & Shack - A New Day 3
Miira - Welcome 3
IT - mitä sä näät 3

^ Vastaa Lainaa

SyvisEntertainment
SyvisEntertainment 

Syvis &
Friends

64 viestiä

#13 kirjoitettu 02.10.2017 17:34

5p spaussi - Enkeli
tämä on autenttista hippimeininkiä, vaikkakin vähän yllätyksetön ja lyhyt
4p J. Hifish - A New Day
kisan upein biisi, mutta teemaltaan ei ihan huippuhippi, silti tämänkaltainen biisi olisi hyvinkin voinut kuulua alkuillasta Woodstockissa
3p Windywalk - Welcome
vähän tuoreempaa maisemaa kaikinpuolin, kevyttä ja luonnonraikasta tuoden positiivista energiaa mukanaan
2p aRt074 - Laulu kun soi
suomihippeyttä hypnotisoivan junnaavalla toistolla
1p polonium - Closed City Shuffle
tässä on jonkinasteinen Wigwamin ja Pelle Miljoonan uusi aalto risteytys, jonka sanoituksessa tuollaista pilviveikkojen Vietnam-sodan vastustuksen henkeä
1p asara - Universe
tässä on modernia hippihenkeä, voin kuvitella mukavat Ibiza-rantabileet, jossa tämän mukana pyöritään hiekan ja aineiden pöllytessä ja sulaudutaan universumiin

ja kiitosmaininnat muille:
Tackle - Hippiäinen
hyvin tehty ja vahvasti kantaaottava teos, jonka negatiivinen energia vain vei pisteet
IT - Mitä sä näät
tässä alkoi olla ruohonsavu jo niin sakeaa ettei oikein nähnyt missä mennään
Exponentti - Jos eläisin jos muistaisin parhaan ajan myötä
soutelua tajunnanvirrassa, jossa ei oikein tiedä onko matka vai päämäärä tärkeämpi
Sam The Shadow - Haran kiri & tompa - Herkkä tapaus
näissä on oikein jännittävä hippikolistelutausta, tuntuu kuin oltaisiin introspektiivisessä jälleensyntymisterapiassa, mutta sen tarkoitus onkin aueta vain asianosaiselle

^ Vastaa Lainaa

Hosse
Hosse
40 viestiä

#14 kirjoitettu 03.10.2017 15:15

No niin.
8p spaussi. Enkeli
Täytyy komppaa IT:tä. Munkin mielestä kilpailun helmi. Sopii kisaan kun nenä päähän.

3p IT. Mitä sää näät.
Tarttuva melodia sekä hyvin tehty.

3p j.hifish A new day
Tässä ihastuin tuohon sävellykseen.

2p syvis. Blow me in the wind
Kaikin puolin ihan kiva.

^ Vastaa Lainaa

NaNa_
NaNa_
35 viestiä

#15 kirjoitettu 05.10.2017 23:52

Hippimittarillani hipeimmät
6 p spaussi - Enkeli
4 p aRt074 - Laulu kun soi
3 p polonium - Closed City Shuffle
2 p IT - Mitä sä näät
1 p Windywalk - Welcome

^ Vastaa Lainaa

Ville Kotiranta
Ville Kotiranta

Ville Kotiranta
274 viestiä

#16 kirjoitettu 06.10.2017 00:29

Hippimäisyyttä yritin parhaan tiedottomuuteni mukaan mitata, mutta kärjessä kuitenkin ne, joita mieluiten muutenkin kuunteli. Kaikille silti ropisi pisteitä, koska peace man.

5p - aRt074 - Laulu kun soi
3p - Tackle - Hippiäinen
2p - J. Hifish - A New Day
1p - spaussi - Enkeli
1p - Windywalk - Welcome
1p - SyvisEntertainment - Blow Me In The Wind
1p - polonium - Closed City Shuffle
1p - IT - Mitä sä näät
1p - tompa - Herkkä tapaus

^ Vastaa Lainaa

Popkorni
Popkorni
658 viestiä

#17 kirjoitettu 06.10.2017 01:39 Muok:06.10.2017 01:48

IT-Mitä sä näät

Vaikka tämä onkin taas sitä tuttua ja turvallista IT-matskua, joka ei petä eikä yllätä, niin silti jostain syystä tykästyin tähän IT:n normitasoa enemmän. Ainakin tällai aamuyön hiljaisena hetkenä tämä biisi luo oivaa tunnelmaa kuulokekuuntelijalle.

Tackle-Hippiäinen

Hyvin mietitty äänimaisema. Hyvä miksaus. Huikeaa sanatykitystä. Lahjakasta. Magee koko tuo helkutin hyvin hallittu räppityyli. Omaperäinen myös. Hieno paketti!

Windywalkoverme-Welcome

Ihana aloitus tässä! Oih. Pirun makeita stemmoja tässä. Ihanaa laulullista nautiskelua. Pirskatin sointuvaa. Hyvin elää myös tuo sovitus läpi biisin pienin kikoin. Kosketinsoitinosaston miksaus ei sitä parasta tasoa, mutta ei kyllä haitannut kokonaismenoa yhtään. Perkules miten alan olla lääpälläni tähän Miiran persoonaan ja yllätyksiä täynnä olevaan laulukykyyn. Nam!

Artsi-Laulu kun soi

Vähän on junnaavaa. Lieneekö ajatuksena ollut hippi joka on vetänyt liikaa ruohoa? Hippi makaa relana ja seesteisenä nurtsilla ja maailma pyörii silmissä kuin tämän biisin kertsi. Tässä on kyllä tekemisen iloa. Nähty myös kokonaisuuden suhteen vaivaa. Saundimaailma ei ole vaan ihan omaan makuuni. Kuulokkeilla kuunnellessa sovitus on jotenkin liian tukkoinen ja sotkuinen. Pannaus tekee myös kuulokekuuntelusta hieman kaaottisen....mutta se on voinut olla myös tekijän tarkoituskin. Lopetus sopivasti yllättävä. Sävellyksenä muutes hieno teos.

Hyvis-Blow me in the wind

Olipahan sanat. Hymyilemään pistävät nuo nimileikit myös. Raikkaat saundit tässä. Arton biisin synkemmän saundimaailman perään tämä kuulostaa jopa helpottavan raikkaalta. Metkaa tulkintaa. Hämmentävä.

Vasara-Universe

Kisan hippiaiheeseen ei ihan täsmäosu asian perinteisessä mielessä. Mutta just näin tuodaan erilaisia näkökulmia aiheeseen ja haastetaan kuulija miettimään teosta syvemmin. Ja onpahan kuulkaas kiehtova tämä teos. Tykkään tästä tosi paljon. Tämähän on loppujen lopuksi ikään kuin LSD-trippi. On se velho. Mageet nämä saundit tässä. Saa hymyilemään ja sitä tuntee olevansa kuin 1960-luvulla itsensä hukannut hippi jossain 1980-luvun tietokonepelissä. Sanat myös just oivalliset.

Sami Varjonen-Haran kiri

Nyt on Taidetta isolla teellä! Damn miten rakastankaan näitä Mikserin nykyskaboja. Tulee eteen teoksia niin laidasta laitaan. Nyt on ah niin autenttista meininkii. Mies muutes laulaa yllättävänkin komiasti. Kyllähän tämä Taide pysäytti kummasti. Hippiä tai ei. Siltikin HipHipHurrei!

Sexponentti-Liian monta sanaa otsikossa

Hyvällä tavalla ihan vitun häiriintynyttä.

Spaussi-Enkuli

Nyt ollaan kyllä ihanasti sielu ja sydän verillä. Tykkään tästä raakilemaisesta kokonaisuudesta. Karua ja kaunista! Liian lyhyt vaan. Voi että tätä olisi kuunnellut mielellään paljon pidempää. Toisaalta todella vangitseva just näin. Hieno!

J.Lofish - A new day

Olipas metka hässäkkä. Miiran revittelyä olenkin kaivannut jo pitkään. Nythän sitä tulikin oikein makoisasti. Jes tiesin että mimmistä on siihen! Mulle tuli itse biisistä mieleen sellainen, kun laitetaan tietty määrä ajan hittejä yhteen ja tehdään niistä yksi biisi niin sävellyksellisesti kuin sanoituksellisesti. Joten siinä mielessä tämähän oli nerokas tekele.

Polonium-Closed city shuffle

Onhan tässä kyllä paljon hippihenkeä. Hieman erikoinen laulutyyli etenkin sopii tunnelmaan ja jokainen napsun omaa elämää elävä soitinraita luo tähän hyvin psykedelisen tunnelman.

Tomi-Herkkä tapaus

Tomi on itse asiassa omalla tavallaan Suomen Tom Waits siis mitä tulee noihin erikoisiin taustarymistelyihin. Ymmärrän myös nämä terveydelliset tekijät ja niiden vaikutukset...ja sitten yhtäkkiä ihan jopa herkistyin tälle. Varmaan henkilökohtaisin biisi mitä Tomilta ikinä kuullut. Tällainen vaatii myös paljon rohkeutta. Ei ole ihan pala meikän kakkua, mutta arvostan ja toivotan tsemppiä ja jaksamista Tomille.

Niin ja pisteitä en jaa tällä kertaa. Pelkkää Rakkautta vaan! Sori!

^ Vastaa Lainaa

tompa
tompa
283 viestiä

#18 kirjoitettu 06.10.2017 22:38

Hyviä mielipiteitä varsinkin mun kilpailukappaleesta. Saatan tehdä kappaleesta paremman version. Tom Waitsia en itse asiassa ole koskaan kuullut ja lisäksi hän on tietääkseni vanhempi kuin minä sillä olen syntynyt 90-luvulla. Toisaalta monet musiikkityylilajit kiehtoo minua ja olenkin pyrinyt ottamaan niistä vaikutteita. Taustarymistely johtuu varmaan huonoista äänieditointi- ja miksaustavoista sekä vanhojen biittien käytöstä.

Ei haittaa jos en voittanut kilpailua.

^ Vastaa Lainaa

Windywalk
Windywalk
Miira
181 viestiä

#19 kirjoitettu 08.10.2017 12:54

Nostetaas tää kisa vielä esiin kun on seitsemän tuntia aikaa äänestää, jos joku vielä vaikka innostuis

^ Vastaa Lainaa

Tackle
Tackle 
34 viestiä

#20 kirjoitettu 08.10.2017 13:04

Joo vielä kerkiäis pari tiliä avata pilipalinimillä ja tulla äänest... tai siis... eiku ei mittää . unohtakaa...

^ Vastaa Lainaa

Marko Toivonen
Marko Toivonen
416 viestiä

#21 kirjoitettu 08.10.2017 13:48

Mun kolme suosikkia tällä kertaa:

8p Tackle
6p aRt074
2p spaussi

Peace & Love

^ Vastaa Lainaa

polonium
polonium
135 viestiä

#22 kirjoitettu 08.10.2017 17:47

J. Hifish 8
IT 5
Arto 3

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
2622 viestiä

#23 kirjoitettu 08.10.2017 18:06

No niih... Tämäkin kilpailu on tulossa päätökseensä, ja on aika julkistaa tulokset...

Viralliset lopputulokset ovat tässä:
47p spaussi
34p J. Hifish
33p aRt074
32p Tackle
26p IT
22p Windywalk
17p SyvisEntertainment
9p polonium
3p asara
1p tompa
0p Sam The Shadow
0p Exponentti

Kilpailun voitti spaussi kappaleella "Enkeli"...
spaussi - Enkeli

Lämpimät onnittelut kilpailun voittajalle!

Muut kilpailubiisit löytyvät linkkeineen tämän ketjun alusta... Erittäin paljon kiitoksia kaikille kilpailuun ja äänestykseen osallistuneille, ja erityiskiitokset niille jotka jaksoivat kirjoittaa kirjalliset arviot kilpailukappaleista tähän ketjuun...

Hyvää syksyn jatkoa kaikille!!!

^ Vastaa Lainaa

J. Hifish
J. Hifish
551 viestiä

#24 kirjoitettu 08.10.2017 18:12 Muok:08.10.2017 18:12

Onnea voittajalle! Pieni särö tuli Spaussin hippeyteen, kun ei käynyt äänestämässä:(

J. Hifish muokkasi viestiä 18:12 08.10.2017

^ Vastaa Lainaa

Tackle
Tackle 
34 viestiä

#25 kirjoitettu 08.10.2017 18:31

Onnea kaikille hipeille!

^ Vastaa Lainaa

SyvisEntertainment
SyvisEntertainment 

Syvis &
Friends

64 viestiä

#26 kirjoitettu 08.10.2017 20:26

Kiitos järjestäjälle hyvin organisoidusta kisasta ja kivasta teemasta, mukaan tuli hyvinkin laaja skaala erilaisia biisejä. Onneksi olkoon selvälle voittajalle!

^ Vastaa Lainaa

Windywalk
Windywalk
Miira
181 viestiä

#27 kirjoitettu 08.10.2017 20:42

Ensiksi: Kiitos kisan järjestäjälle (IT) todella hieno kilpailu! Selvää on aina että kaikilla on eri näkemykset ... noh... kaikesta....

Tällaisen järkkääminen vaatii aina aikaa ja vaivaa, ja sitä ei ole IT säästellyt. Kiitän kaikkista upeista vinkeistä mitä tulee Hippi biiseihin ja linkkeihin mitä tässä ollaan esitelty. Ainakin itselle avautunut ihan uusi musa maailma tämän johdosta.

Onnittelut voittajalle, varmasti ansaittu, ja kiitokset kaikille muille osallistujille!

Kiitän kaikkia äänestäjiä, erityisesti niitä jotka eivät itse kisaan osallistuneet. Ne on aina ne arvokkaimmat palautteet!

^ Vastaa Lainaa

Marko Toivonen
Marko Toivonen
416 viestiä

#28 kirjoitettu 08.10.2017 23:24

Harmi kun spaussista ei kuulu mitään. Olisin mielelläni antanut enemmänkin pisteitä voittaja biisille mutta kun biisi katkeaa kahden minuutin kohdalla kuin seinään vaikka ainakin minun soitin kyllä näyttää biisin pituudeksi melkein kolme minuuttia. Harmillista...Mielessä pyörii miljoona kysymystä. Mitä on tapahtunut spaussille.. Vieläköhän tuo tarina olisi tuosta jatkunut... tapahtuiko hirvittävä uploud errori...missä spaussi on...jääkö tämä ikuiseksi mysteeriksi vai vieläkö tarina jatkuu... sen vain voi aika näyttää...

^ Vastaa Lainaa

spaussi
spaussi
28 viestiä

#29 kirjoitettu 09.10.2017 00:21

Tuhannet kiitokset kaikille.
Mun mielestä oikea voittaja on IT joka viitsii nähdä kaiken vaivan näiden kilpailujen järjestämisessä. Nämäkin kaikki hienot kappaleet olisivat jääneet syntymättä ilman tätä kilpailua. Tämä mun tuotos syntyi noin kymmenessä minuutissa joka varmasti näkyy lopputuloksessa. Aihe oli vaan niin mielenkiintoinen että jotakin piti saada aikaan. Biisi olisi varmasti ollut pidempi jos vaan olisi tekstiä syntynyt enemmän mutta kun ei niin ei.

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
2622 viestiä

#30 kirjoitettu 09.10.2017 14:27

spaussi kirjoitti:
Tuhannet kiitokset kaikille.
Mun mielestä oikea voittaja on IT joka viitsii nähdä kaiken vaivan näiden kilpailujen järjestämisessä. Nämäkin kaikki hienot kappaleet olisivat jääneet syntymättä ilman tätä kilpailua. Tämä mun tuotos syntyi noin kymmenessä minuutissa joka varmasti näkyy lopputuloksessa. Aihe oli vaan niin mielenkiintoinen että jotakin piti saada aikaan. Biisi olisi varmasti ollut pidempi jos vaan olisi tekstiä syntynyt enemmän mutta kun ei niin ei.


Noh... Älähän nyt ole turhan vaatimaton, vaan iloitse aidosti voitosta....

...sillä monet kuuluisat kappaleet on kirjoitettu hyvinkin nopeasti:
- Black Sabbath - Paranoid 30 minuutissa
- The Rolling Stones - (I Can't Get No) Satisfaction 40 minuutissa
- Oasis - Supersonic 10 minuutissa
- Adele - Skyfall 10 minuutissa
- Beastie Boys . (You Gotta) Fight For Your Right (To Party!) 5 minuutissa

Famous songs written fast


Upeeta että jaksoit osallistua tuolla sun biisillä tähän kilpaan... Ja sehän kannatti näemmä... Koska itsekin olen huomannut, että ne toimivimmat ratkaisut syntyvät usein yllättävänkin nopeasti silloin kun ovat syntyäkseen...

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu