Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tykkään sekoittaa eri musiikkityylilajeja toisiinsa!

 

Olen seuraavissa musiikkiprojekteissa mukana:

- ensisijaisena Tuura, joka soittaa metallisävytteistä rockmusiikkia

Einestein joka esittää kantribluesia funk- ja jazzsävytteillä. 

- Cityfolk joka tekee akustista folkmusiikkia. Tällä hetkellä studioprojektina.

- Fun Jam joka toimii studioprojektina ja tarpeen mukaan myös bilebändinä.

 

Teen myös soolotuotantoa joka löytyy Kesäfiilis- ja Tomi Antinoja-sivuilta ja esiinnyn suuremmaksi osaksi trubaduurina. Lisäksi toimin tuottajana ja äänittäjänä mm. Ihmevalot-yhtyeessä. Soolotuotantoa löytyy myös Runopolku-projektilta jossa kokeilen yhdistää runonlausuntaa musiikkiin. Minä ja kitarani-projekti sisältää puolestaan akustisia versioita tulevan soololevyn kappaleista (osa kappaleista on hieman keskeneräisiä).

Tarpeen mukaan teen kappaleita myös muille artisteille, sanoittajana minulta onnistuu parhaiten suomen kieli mutta myös englanninkieliset yhteistyöprojektit kiinnostaa. Joka tapauksessa suomenkielisiin projekteihin panostan enemmän. Voin toimia myös studiomuusikkona sekä taustalaulajana.

Olen myös Facebookissa, YoutubessaTwitterissä ja Instagramissa nykyään. Lisäksi soolotuotantoani voi kuulla myös Spotifystä.

AJANKOHTAISTA:

Maaliskuu 2014: Miracle Kit julkaisee lähiaikoina kappaleita. Osa tulee olemaan minun säveltämiä.

Lisäksi Nerot-yhtyeen muutamien jäsenten kanssa valmistellaan tulevia kappaleita.

11.4.2014: Soolomateriaalin pitäisi ilmestyä joko tänä vuonna tai vuonna 2016. Nykyään keikkailen

harvoin trubaduurina musiikin opiskelun sekä päivä- ja iltatöiden vuoksi. Lisäksi keskityn uusien

kappaleiden tekemiseen.

8.6.2014: Tampereella tehtiin uusi kappale jonka tekemisessä oli mukana Tulppanitalon äänityöpaja.

Kappaleessa "Hiirenhiljaa" lauloin ja samalla osallistuin säveltämiseen. Lisäksi teen koko ajan uusia

kappaleita niin omille kokoonpanoille, Miracle Kitille kuin Fire Flamelle.

29.7.2014: Musiikkiurani on ollut kesätauolla mutta suunnittelmissa on julkaista uusia kappaleita

Miracle Kitin ja Tuuran kanssa. Miracle Kitin piti julkaista kappaleet keväällä mutta suunnittelmiin

tuli yllättäviä muutoksia, nyt tänä kesänä saadaan kolme kappaletta valmiiksi. Lisäksi Nerot-yhtyeen

kanssa valmistellaan edelleen uusia kappaleita ja niiden pitäisi olla valmiita ensi vuoteen mennessä.

Julkaisen lähiaikoina myös omia kitara- ja kosketinsävellyksiä.

11.10.2014: Syksy alkoi semmoissa merkeissä että Nerot on vaihtanut nimeään, nykyään Nerot tunnetaan

nimellä Einestein! Kuitenkin Einestein-yhtye jatkaa bluesrock-linjalla. Lähiaikoina ilmestyy uusia kappaleita

niin Tuuralta kuin Miracle Kitiltä!

23.10.2014: Tänä vuonna tuli vedettyä muutama trubaduurikeikka. Uudet kappaleet ilmestyvät loka-marraskuun aikana.

10.12.2014: Tuuran kappaleiden piti ilmestyä marraskuussa mutta muuttopuuhien takia musiikkihommat jouduttiin keskeyttämään. Sen lisäksi Miracle Kitin sisällä tehdään koko ajan musiikkia etenkin kun Miracle Kit aikoo osallistua Joulubiisi 2014-kilpailuun. Myös soolotuotantoa ollaan tekemässä.

25.1.2015: Vuosi vaihtui nopeasti ja nyt uusien kappaleiden tekeminen jatkuu. Osa soolotuotannostani on julkaistu Kesäfillis-projektissa ja lisäksi soolotuotantooni pääsee tutustumaan myös mm. Myspacessa ja Soundcloudissa. Myös Tuuran ensimmäiset kappaleet on julkaistu.

18.2.2015: Tällä hetkellä olen kokeilemassa siipiäni teatteri- ja elokuvasäveltäjänä. Lisäksi tälle vuodelle on luvassa esiintymisiä mm. Jussi Seppäsen taustalaulajana sekä laulaja-lauluntekijänä soolokeikkojen muodossa. Esiinnyin myös viime vuonnakin Jussi Seppäsen taustalaulajana.

17.4.2015: Miracle Kit julkaisee uutta musiikkia tänä vuonna. Lisäksi uutta soolomateriaalia on syntymässä.

28.5.2015: Miracle Kit on muuttunut Ihmevalot-yhtyeeksi ja samalla musiikkityyli on vaihtunut elektroakustiseen popiin. 

29.7.2015: Pitkän tauon jälkeen on kerrottavaa: Tuuran toinen EP valmistuu viimeistään marraskuussa.

11.10.2015: Konemusiikin tekemisen lisäksi suunnitella on muutama uusi kappale sekä soolotuotannon promolevy.

1.11.2015: Koomikko-promolevy on valmis. Uusia kappaleita on suunnitella niin Tuuran toiselle EP:lle kuin soolotuotantoon. Lisäksi Einestein-yhtyeen pitkäsoittolevy on tekeillä josta esimaistiaisia on tarjolla muutaman singlelohkaisun verran. Ensimmäinen single on julkaistu.

19.11.2015: Levytyssuunnittelmat hieman muuttui Tuuran puolella joten marraskuun aikan syntyykin kahden miehen voimin demosingle Kerrostalossa. Single saattaa mennä digitaaliseen jakeluun myös Bandcampin, Maihinnousu.netin ja Music KickUpin kautta. Lisäksi Soittorasian ensimmäinen single on tekeillä. Tuuran tuleva EP kuitenkin tehdään vuonna 2016 mikä olisi tavoitteena ja kokoonpano saattaa muuttua hieman.  

30.11.2015: Tuura pitää nyt taukoa ensi vuoden kevääseen asti jolloin suunnitellaan tulevaa EP:tä. Joulukuussa tulen keskittymään sekä kahteen kilpailuun että Soittorasian debyyttisinglen tekemiseen. Lisäksi tiedossa on uusia musiikkiprojekteja joissa olen mukana.

19.12.2015: Joululaulukilpailun keskitynkin pitämään luovaa taukoa. Saatan kuitenkin tehdä joitakin miksauksia. Ensi vuonna jatkuvat sitten musahommat.

25.1.2016: Suuri balladi-kilpailun jälkeen alkaa toisen promolevyn tekeminen. Lisäksi yhteistyö eri artistien ja lauluntekijöiden tulee jatkumaan tänä vuonna.

11.2.2016: Lähiaikoina syntyy kahdesta kappaleesta koostuva promosingle.

8.5.2016: Promosingle on tekeillä ja lisäksi olen alkanut viime talvesta lähtien tekemään yhteistyötä rap-artistien kanssa.

24.6.2016: Vuoden tauon jälkeen Kesäfiilis-projekti saa jatkoa uudella kesäbiisillä jonka tein itse. Promosingle on syksyyn mennessä valmis.

10.11.2016: Olen pitänyt syksyn aikana taukoa soolomateriaalin tekemisestä mutta olen tehnyt kaikessa hiljaisuudessa konemusiikkia etenkin sävellyksiä muille artisteille. Ensi vuoteen mennessään saan paremman tietokoneen ja hieman lisää äänityskalustoa. Lisäksi aloitan pian yhteistyön Hacklab Mikkeli ry:n kanssa.

11.1.2017: Uusia biisiraakileita on ollut viriteillä talven aikana. Promosinglen teko jatkuukin tänä vuonna ja se julkaistaan kesällä.

7.3.2017: Tuura tekee yhä edelleen biisejä debyyttialbumilleen joka julkaistaan viimeistään syksynä.

12.6.2017: Soolotuotannolta ilmestyykin tänä vuonna pari promolevyä joista yksi julkaistiin äsken ja se pitää sisälläään viime vuonna tehtyjä kappaleita. Toinen on vieläkin tekeillä ja valmistuu kesän ja syksyn aikana. Myös Tuuran ja Einestein-yhtyeen tulevat kappaleet ovat tekeillä.

29.12.2017: Uusien laulujen tekemiseltä olen pitänyt ja ne lupaamani promolevyt ilmestyvätkin parin vuoden sisällä. Lisäksi olen tehnyt konemusiikkia jonkin verran.

23.6.2018: Tuuran nimissä olisi aikomuksena saada levy valmiiksi tänä vuonna kuin viime vuonna ei saatu. Ihmevalot on laajentamassa kokoonpanoa ja sen takia nimi on nyt Ihmeboksi. Soolotuotantoa teen myös välillä ja lisäksi joitakin yhteistyöprojekteja on ollut viriteillä viime vuodesta lähtien.

23.12.2018: Aikataulullisista syistä johtuen Tuuran esikoisalbumin tekeminen siirtyy taas ensi vuodelle mutta mukaan on saatu kuitenkin vierailevia solisteja ja yksi säveltäjä-kitaristi. Voi olla että tänä vuonna saadaan kuitenkin yksi single digitaaliseen jakeluun mutta kaikki aikanaan.

 Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: