Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Sunnuntai

Alotin sitten diplomityöt vuoden alussa. Vaikea kuvitella että opiskelu oikeastikin näyttää loppuvan ensi kesänä. Joka tapauksessa nyt niitä kuuluisia säännöllisiä tuloja on alkanut tulemaan. Ja säännölliset menot tietty kasvaa. Ennen oli kova homma säästää kesäduunirahoista sen verran, että sai ostettua uusia leluja. Nyt niitä voi ostaa joka kuukausi!!

Ei muuta kun f-musaan hiplailemaan bassoja. Sieltä jäi tällainen hieman ruma squierin vintage modified p-basso käteen, mutta se tuntuu sitäkin mukavammalta.

Taas parin viikon päästä f-musaan näppäilemään akustisia kitaroita. Sieltä tarttui yamahan kokopuinen lj-16 mukaan.

Mietin vaan että vastahan nää duunit alko.. kuin täynnä tää kämppä on sitten kesällä?

Joo mutta ei tässä nyt niin mielettömän hyvinkään mene. CSB:n kolmatta ja viimeistä levyä on nyt tehty kaksi vuotta, eikä valmista meinaa tulla millään. Viimeisin takaisku oli se, että meidän laulaja-Helillä todettiin pientä astmaa -> puolen vuoden kortisoonikuuri ja ääni on mennyt sen mukana. :( Etenkin harmittaa, kun Helin piti tehdä laulusta vielä tutkinto tän talven aikana. Voispa vaan jotenkin auttaa. Mulle Helin tilanne käytännössä tarkoitti sitä, että halusin etsiä uusia haasteita. Sellainen löytyikin yhteistyöprojektin merkeissä, josta toivon mukaan saadaan ensimmäisiä tuotoksia valmiiksi lähiaikoina.

Nyt on kyllä sellanen krapula et taitaa olla parasta vetäytyä sikiöasentoon...

Kirjoitettu Sunday 21.01.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: