Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tänä kesänä konemusiikkia

Moni varmaan muistaa että olen aikaisemmin osallistunut Mikseri.netin kesäbiisikilpailuun kahdella laululla (Viimeinen-kappaleella vuonna 2015 ja Kesäloma-kappaleella vuonna 2016). Viimeinen-kappaleesta julkaistaan lähiaikoina parempi versio jolloin se tulee olemaan osa Onnesta mykkänä-promolevyä kun sen eka versio on vähän keskeneräinen.

Tänä vuonna mulla oli ajatuksena osallistua kesäbiisikilpailuun Tuuran tulevalla kappaleella mutta ajanpuutteen takia sitä kappaletta ei sitten saatu valmiiksi. Kappaletta varten olen hakemassa vierailevaa laulusolistia ja itse asiassa mulla olisi tiedossa yksi henkilö. Lisäksi kappaleen sävellystä ollaan parhaimmillaan hiomassa. Nyt kesäbiisikisassa onkin mukana konemusiikkia sillä päätin pistää uuden konemusaprojektin pystyyn.

Ehkä sitten ensi vuonna osallistun kesäbiisikilpailuun jollakin laululla ja syysbiisikilpailuun osallistumista olen parhaimmillaan pohtimassa sillä osallistuin siihen viimeksi vuonna 2015. Toisaalta syysbiisikisoja ei taideta ihan joka vuosi järjestää Mikseri.netin puolella sillä viime vuonna oli joitakin biisintekokisoja joissa en ollut mukana.

Kirjoitettu Tuesday 27.06.2017

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: