Black Cat Witchcraft

Zomby Woof | 18.02.2009 | --
4:11

Josephine, I knew your witchdoctor mother. ...And your sick old father. And with the pact between us, I own your soul! For... I Am Doctor Cain!
-
Jotain voodookamaa tämä. On osa tuota 'ghost of dr. cain' -teematarinaa, eli edelliseen piisiin liittyy. Kai koko roska sijoittuu jonnekin 1800-luvun loppupuoliskolle. Tässä kun tajunnanvirralla tekee tätä tarinaa, niin ihme asioita paljastuu biisi biisiltä. Jännää. hm.

Tätä oli hauska tehdä kun sai vähän yrittää revitellä kerrankin. Vähän bassosooloa, stemmoja, hiukka raspiakin, ja niin matalaa puheääntä kuin pystyin tuossa aamusella pikkuhiprakassa puristamaan ("for I am dr cain + fresh eyes jne")
Miks tästä piisistä tulee mieleen 70-luku? En tajua.

Ainut mikä nyt jälkeenpäin jäi harmittamaan; Olis pitäny laittaa marakassit kertiksiin. tsiki-tsiki-tsiki-tsiki.. Mahtavaa. Ne olis groovannu mukavasti snaren iskujen kanssa. mmh, ehkä joskus.

öö tuotapa. Kertosäe on siis tuo JoSepHIIIIN!-kohta, kun muutama immeinen ei nyt sisäistänyt sitä. Nooh, ei se mitään, ei tässä ristille ketään viedä. (viedään) ei viedä. (viedään)

-

8.75   1231 kuuntelua

Kappaleen sanat

Black Cat Witchcraft

Who's the one in moonlight shrine
Hiding in your dreams tonight?
Candle flickering blue light
Midnight turning nightmare side

I Am Doctor Cain
You had appointment but were too late
What's your condition, sir, how's your pain?
lll-Let me have a look at that posterior vein

Sometimes I do not know why
When I first saw (had?!) a glimpse of that demons eye
...I started to have obsession..
To live longer my life... aaah!
Black cat witchcraft
Voodoo curses
Evil verses...

Josephine, I knew your witchdoctor mother!
...And your sick old father
And with the pact between us
I own your soul!

For...
I Am Doctor Cain!

Sea of dreams and you're ashore
Someone's knocking at the door!
I got through the other side
Josephine your husband died

Joshua's corpse is found
From the lake near Victoria Ground
Cain took his force of life
And made Josephine a widow wife

My witchcraft was being laughed at,
My powers were starting to fade away
My spirit needed to feed on,
Something more than spiders and.. Flies...
Fresh eyes...

Black cat witchcraft
Voodoo curses
Evil verses...

Josephine, I knew your witchdoctor mother!
...And your sick old father
And with the pact between us
I own your soul!

You had appointment,
appointment in hell

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Freyelise 30.07.2009
Saundipuoleen täytynee sen verran tarttua, että alapään taajuksilla möyriville soittimille voisi antaa enempi pelivaraa :P Biisi itsehän on aika jänskä tuuppaus, alku ei kauheasti innostanut, mutta kunhan käyntiin päästään niin menokin siitä paranee. Kivasti vaihtelua biisissä on, jotenka ihan hauskaa kuunneltavaa :)
0   +1 +2
 
9
Lenno 27.07.2009
Toimi mulle erittäin hyvin. Saundit vähän mielenkiintoisat, mutta ei suuremmin haittaa. Symbaalit kuitenkin tarvitsisivat jotain hoitoa. Nyt vähän ylikompuroidut.

Kitarointi toimii. Riffit on päteviä. Kertsi (jos se kertsiksi luulemani nyt oli kertsi) saisi olla tarttuvampi. Muuten biisin tunnelma ja myös rakenne on loistava - ehkä jopa hieman progehtava. Mikä on erittäin hyvä asia.

Laulaja toimi myös hyvin. Laulun saundi on tosin ärsyttävä - toimisi osien välillä siirtymisen efektinä mutta liidilaulussa on lähinnä häiritsevä.

Mutta erittäin pätevää työtä biisin suhteen. Saundit vielä kuntoon ni tässä on kyllä ainesta.
0   +1 +2
 
9
Harulf 17.07.2009
Todella toimiva konsepti. Hieno alku joka loi semmosta "nightmare before xmas" tunnelmaa. Tarpeeksi vaihteleva. Eli nyt vaan soundit kohalleen ja maailmaa valloittamaan : )
0   +1 +2
 
9
maaninen 01.07.2009
Hyvää "kauhurokkia". David Bowie ja Alice Cooper tuli mieleen. Mukavasti nyansseja laulussa. Monipuolinen kipale. Tykkäsin!
0   +1 +2
 
10
Longshank 03.05.2009
Tässä oli jotain toooodella siistiä! Älyttömän mielettömän mahtava fiilis biisissä. Mielenkiintoinen ja vaihteleva sävellys hyvin toteutettuna.
0   +1 +2
 
Reettori 26.04.2009
Vähän nihkeää musaa - varmaankin tarkoituksella. Tyylissään ihan onnistunut väännös, mutta soundit jää vähän kireiksi, joka myös vääristää vähän biisin asennetta.
0   +1 +2
 
PutteAtte 25.04.2009
Hah, tämä oli kyllä hauskan mielenkiintoinen biisi. Aika taitavasti soitettua, pidin kitarasoundeista, mutta nuo urkusoundit kyllä kuulostivat jo ehkä hieman koomisilta. Hyvä että kokeillaan! hyvän kuuloinen tuo haitsu, ja saatu todellakin kauhumainen tunnelma, ihan -selkäpiitä karmii-. Hyvä, hyvä.
0   +1 +2
 
renegaderide 22.04.2009
SOAD-tyylinen kuiskauslaulu toimii hyvin. Englannin ääntämykseen vähän panosta niin toimii paremmin. Soundit on vähän mutaiset mutta niinhän ne demoilla tuppaa olemaan. Soittopuoli toimii parhaiten.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 07.04.2009
Tässäpä kunnon helmibiisi! Tulkaahan Kuopioon päin keikalle ja pian!
0   +1 +2
 
Paronie 05.04.2009
Hämyilyä aluksi, joka purkautuu hienosti ihan kelpo biisiksi. Ahdistava tunnelma mielestäni, päällekäyvä. Kokonaisuudessaan hyvä toteutus. jatkakaa...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 6 7 8

Löytyy soittolistoilta