Pianoilu 030805

vielä nimetön | 04.08.2005 | Ballad
2:02

VANHA

säv. J.Lappalainen

RAAKILEVERSIO.

Tähänkin tulee jossain vaiheessa vokaalit, kunhan proggis pyörähtää käyntiin. (Oletusarvo, paina muokataksesi)

7.67   759 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Dr.Groove 04.08.2005
Biisissä on ihan lupaavat soundit intron aikana, mutta ne eivät siitä muutu tai kehity. Biisin teemat ovat aika yksinkertaisia ja niiden käyttö perustuu toistoon, sen sijaan että niillä vietäisin teemaa eteenpäin. Tämä on ihan hyvä sävellysharjoitus, mutta biisiksi liian pätkitty ja harmonialtaan yksinkertainen. Kokeile tehdä pidempiä melodian kaaria ja sitoa ne yhteen, tässäkin on varmaan aineksia, joista voi leipoa isomman kakun.
0   +1 +2
 
9
PapaDoc 04.08.2005
Pianosoundi ja tämän tyyppiset melodiat uppoavat minuun aina (käy tsekkaamassa myös mun projekti). Ja biisissä on hyvät soundit noin muutenkin. Hiukan oli ehkä lyhyehkö. Olisin kuunnellut tätä mielelläni pidempäänkin.
0   +1 +2
 
repulse 04.08.2005
Ihan hyvät melodiat! Ei muutako laulut päälle niin palataan sitten asiaan!
0   +1 +2
 
zood 04.08.2005
Tuli jotenkin sellanen folkmainen fiilis tästä biisistä, ihan kaunista soitantaa, mutta jotenkin jäi vähän ontoksi tämä biisi, mutta ehkä se johtui siitä että siitä tosiaan puuttui sitten ne vokaalit, se kuullostikin vähän enemmän taustalta. Enemmän syvyyttä biisiin olisi tuonut jos pianoa seuraava synasoundi olisi tukenut sitä soittoa eikä seurannut suoraan samoja askelia, ilmeisesti se onkin itse pianosoundissa kiinni. Jos se olisi seurannut melodiaa ikäänkuin taustajousina sielä se olisi tukenut melodiaa ihan toisella tavalla
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat