PlanA

Väy projekti | 08.08.2006 | Experimental
2:55

Tämmöinen slayer kitaroilla höystetty jumputus biisi

7.67   749 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Jukeboksi 05.02.2007
Rummut on kyl laimeet ja kitara särähtää pahasti joka kerta mut pimputukset ja melodia on melko mainioita. Ei toi kitara vaan iske, _miltei_ ollenkaan. Lyhyehkö. Loppu sukeltaa hyvin.
0   +1 +2
 
7
LauriT 02.12.2006
Melko erikoinen sovitus tässä biisissä. Nuo korkeat syntikkapianopimputtelut tuovat mieleen jonkun lastentarhahelvetin. Rummut kuulostavat melko munattomilta eivätkä ne oikein tuo kitaroita saundillisesti. Kitara on melko synteettisen kuuloinen - feikkiähän se tosin onkin. Jotenkin tähän kaipaisi enemmän ääniä keskialueelle, kun nyt tuntuu, että tässä on hirveästi korkeita ja matalia ääniä, mutta ei mitään välissä. Ei oikein toimiva sovituksellinen ratkaisu mielestäni. Sopisi ehkä johonkin Lucas Artsin vanhaan SCUMM-pohjaiseen seikkalupeliin sellaiseen kummituspaikkaan.
0   +1 +2
 
8
Creased_Leaf 26.09.2006
Aika erikoinen, yläsävelet menee liian korkealle tos alkuvaiheissa ainakin. Alku muuteskaan ei kuulosta oikein luontevalta, rummut toimii, mut en oikeen muusta sano. Aika kokeilevan oloista. Jotain hyviä ideoita tästä löytyy kylläkin. Loppua kohti ote alkaa löytyä ja homma alkaa toimimaan jo huomattavasti paremmin :]
0   +1 +2
 
JamesMercy 09.08.2006
Hmh. Kovin oli erikoista konemusiikkia,ainakin tuo progressive trance on aika kaukaa haettua - vaikka vaikea tätä onoikeastaan mihinkään sijoitella. Ehkä sitten experimental. Viimeistään nuo sähkökitararymistelyt tekivät tästä melkoisen epäkonventionaalisen. Ihan hyviä juttuja paketista löytyy, mutta kokonaisuus on loppujen lopuksi melkoisen kakofoninen. Rummut polkevat ihan kivasti taustalla - niissäkin ote muistuttaa enemmän rock- kuin konetyyliä. Kirkkaat melodiat olivat kohtuullisen toimivia, mutta vähän ehkä turhan massiivisia; ja ylimmät sävelet saivat kyllä jo vähän puistatuksia aikaan. Slayerkitaroista en oikein mitään osaa sanoa - mieluummin olisin kappaleen kuunnellut ehkä ilman niitä. Kokeiluluontoinen tekele selkeästi, mutta kolmatta kuuntelukertaa en itse enää jaksaisi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat