Notes

5:26

Vokaalit vedetty lähes improvisoiden, joten sanat on mitä on. Ja niin on vokaalitkin. Oikeastaan koko biisi on yhtä muistiinpanoa, mutta silti tunnelma/teema säilyy kohtalaisen yhtenäisenä, IMHO.

8.17   1006 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Pitk 20.09.2005
Hyvää tunnelmointia alussa. Laulusoundi voisi olla vielä pykälää mystisempi. Biisissä hyvä junttaava staattinen tunnelma. Ennen toista osaa laulut liian pinnassa; irtoavat kokonaisuudesta. Biisissä paljon hyvää, mutta tuottamisen mahdollisuuttakin on.
0   +1 +2
 
Chi-Xi-Stigma 19.09.2005
Hyviä soundeja aina paikoitellen... Jotenkin tuo rytmiosasto tuntuu silti junnaavan paikoillaan. Jotain eloa siihen täytyisi saada... En tiedä olenko se vain minä, mutta tuli joistain riffeistä mieleen Trio niskalaukaus. En pidä siitä. Nuo taustaäänet ovat mielestäni biisin parasta antia.
0   +1 +2
 
7
Embio 19.09.2005
Sanoihin ja lauluun en oikeen kommentoi. Biisi mateleva hieman, vissiin tarkoituksella, mutta vähän ns. tempauksia voisi olla kuitenkin mukana. Kitarat kuulostaa hitusen epävireiseltä, kandee virittää kunnolla ennen purkittamista. Perusmeininkiä, ei oikeen jättänyt mitään ahaa elämystä minuun, mutta treenillä ja jännillä ideoilla ylöspäin.
0   +1 +2
 
9
zood 19.09.2005
Aikan omanlaista soundia. Soundia silti vaivaa vähän sellanen soundien kuivuus, jotenkin biisi tuntui tyhjältä, ehkä vähän olis voinut uskaltaa täyttää maisemaa vähän rajummilla soundeilla.. Sekä lauluosuuksista vois vähän tota kohinaa katkoa pois, mielummin tietysti jo äänitysvaiheessa, ettei laulusoundi kärsi. Ja biisin melodiamaailma on paikoitellen vähän tylsä ja itseääntoistava. Mutta on silti mukavaa kuulla vähän erilaista rokkia täälä mikserissä, ei tämä missään nimessä huono ollut, varsin positiivinen yllätys
0   +1 +2
 
solesurvivor 19.09.2005
Erottui ainakin edukseen tämä biisi. Alku on loistava, mutta kuten kuvauskin sanoo, hieman on improvisoitu vokaaleissa. Vähän jää latteaksi tämä esitys, sellaista kliimaksia ei oikein löydy missään vaiheessa. Kitaroissa on joitain ihan hyviä juttuja. Idea siis hyvä, toteutus kun vielä hiottaisiin, niin aikaanhan voisi saada vaikka mitä.
0   +1 +2
 
7
Jaycob 19.09.2005
alku oilisi voinut olla erinlaisempi mutta kyllä tämäkin oli ihan hyvä, aluun tuo letkeä kitara ei sopinut. laulu oli ihan jees. ei oikein mulle kolahtanut...mutta silti kiva rysäys. annapa tälle seiskan joka saattaa johtua myös siitä että heavy rock ei ole favourite genrejäni.
aika hyvä silti
0   +1 +2
 
Flava 19.09.2005
Mukava "mietiskelevä" intro. laulusoundi on jotenkin kököhkö, muuten asenne on kohdallaan ja noi kaksiääniset puolisoinnut oli kivoja.
0   +1 +2
 
luoja 19.09.2005
Laulu saundi on jotenkin "outo", ihan kuin ääni ei tulisi ihan rennosti. Ja vokaalit on miksattu liian kovalle.
Itse biisi kuullostaa aika perus hevi rock menolle, ehkä se "the thing" uupuu kuitenkin, vaikka ihan ok menoa.
Oletko kuunnellut Circleä? Jos olet ja tiedät mistä puhun, vie tätä biisiä enemmän siihen suuntaa. Pitäydy tuossa yhden tausta äänen riffissä ja leiki sen kanssa ja sen päälle tulevilla kitarajutuilla.... toisaalta nämä on maku asioita :)
0   +1 +2
 
8
Thego 19.09.2005
Hypnoottiseen monotonisuuteen perustuvaa fiilistelyä. Kuin olisi jossain kitara riffi galleriassa haahuilemassa ilman yhtään exit kylttiä näköpiirissä. Jonkin näköinen punainen lanka tai edes selkeä toistuva teema olisi pitänyt aistit paremmin avoinna. Lisää määrätietoisuutta ja haistakaa paskat asennetta kehiin. Visio jo löytyykin.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.09.2005
Mielenkiintoista heavy meinikiä, ei improvisointi haittaa biisin meininkiä mitenkään. Kunnon jytinä pitää miehen hereillä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat