Eloquent deception

Timo Vee | 02.03.2019 | Jazz Fusion
6:03
10.00   75 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

etv 07.03.2019
Kiitos digius mairittelevista kommenteista! Valitettavasti olet väärässä, tämä on yhä “yhden miehen show” :) Takavuosina on ollut joitain vierailijoita yksittäisissä biiseissä mutta sellaisia ei tällä sivulla vielä ole, ehkä myöhemmin.

Puoli vuotta sitten mulla oli täällä Mikserissä yli sata biisiä, mutta päätin muutaman kaverin neuvosta tehdä sivun Bandcampiin, jos vaikka jonku rovon näillä sattuisi tienaamaan. Kävi kuten arvasinkin, eli projekti floppasi totaalisesti. Niinpä palasin ruotuun ja avasin uuden sivun Mikseriin. Nyt tosiaan valitsen biisit tarkemmin enkä laita läheskään kaikkea kuultaville. Lähitulevaisuudessa biisejä tulee tänne paljon lisää. Ainakin saman verran kuin niitä nyt on.

Kiitos kuuntelijalle, ja pidä sivua silmällä, laitan tulevina viikkoina lisää biisejä eetteriin.

Timppa
0   +1 +2
 
10
digius 06.03.2019
Kuuntelin kaikki 17 kappalettasi ja sanattomaksi vetää. Joko kyseessä on "vakuuttavin harhautus", tai sitten olet äärettömän lahjakas muusikko. En varmaankaan tunne mikseri.nettiä läpikotaisin, mutta täytyy myöntää, etten ole 14 vuoden aikana törmännyt täällä mihinkään vastaavaan. Tuotantosi ei tosin sijoitu mukavuusalueelleni, en ole paljoakaan kuunnellut tätä "genreä", mutta ymmärrän onneksi antaa arvostusta tuotannollesi. Siihen en kykyne, että pureutuisin jokaiseen teokseen erikseen, joten kommentoin nyt tähän asti kuuntelemaani kokonaisuutta.

Saundillisesti pro-tasoa läpeensä koko instrumentaatio. Rumputyöskentely on kenties parasta mitä olen koskaan kuullut, samoin tallentamasi käsittämättömät rumpusaundit! Saman voisi todeta myös basso-, kitara- ja synaraidoista: upeaa tyylikästä soittoa, joka kumpuaa tietysti sovituksista ja kappalerakenteista, joihin en puutu ymmärryksen puuttuessa. Taitoa ja tyylitajua on niin valtavasti, että lähes mahdotonta uskoa tämän olevan mikään "onemanshow".. vaikkakin pelkään kyllä olevani väärässä.. :-)

Lopuksi vielä herää kysymys miksi näin suuri määrä upeita "taideteoksia" on nyt täällä? Ja onko näitä jossain muuallakin, ehkä isomman kuulijakunnan kuultavissa? Tällä tiedolla mieleen hiipii karmiva ajatus "helmien heittämisestä sioille", tosin mielelläni tässä sian virkaa toimitan! Kiitokset ja kumarrukset upeasta kuunteluelämyksestä!
+2   +1 +2