Aurinko

The Stane | 19.07.2004 | Rock
4:22

Dropped D virityksellä tehty balladimättö.

8.75   1286 kuuntelua

Kappaleen sanat

Yö sulkee silmät,
se jää mua oottamaan.
Yön verhon taakse,
mä pääsen tänään katsomaan.
Mielikuvitus tekee yöllä temppujaan,
se ahdistaa sua yön varjoilla.

(Chorus)
Nouseeks aurinko huomenna?
Avaaks yö verhonsa?
Nouseeks aurinko huomenna?
Katooks varjot valossa?

Pimeys maalaa seinät,
jään yksin tähän maailmaan.
Laitan silmät kii,
hiljaisuus raahaa mukanaan.
Hiljaisuus korvaas kuiskuttaa.
Peloista se sua muistuttaa.

Chorus

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa

Chorus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Siddhartha 02.03.2006
soitannollisesti pirteä ralli. sanotukset...no pientä hiontaa vaatisi, sanotaan näin. positiivinen tuttavuus kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
electrichaos 01.03.2006
Biisi erinomainen mutta kärsii volumetasojen heittelystä. Taitoa mukavasti, melodiaa mukavasti.
0   +1 +2
 
7
tomign 01.03.2006
Vähän sekavan oloinen biisi mutta parani toisen kerran jälkeen joten se siitä, akustinen riffi on jännän kuuloinen, siitä tykkäsin sekä laulajan äänestä, biisin arvostan keskiluokkaan...
0   +1 +2
 
tRA 01.03.2006
hieman turhan tunkkaiset soundit. biisissä on ideaa, hieman jopa koukkuakin löytyy. ihan asiallinen ralli. synasta en välttämättä pitänyt..
0   +1 +2
 
PimeydenLapsi 01.03.2006
Hmm.. Kitaristi-ihmisenä tämä on hyvinkin mielenkiintoinen. Puhdas laulu yllätti. Bassoa ja rumpua paremmin kehiin niin pitäisin enemmän. Laulajan ääni on ihan hyvä puhtaana mutta pieni kaiku toisi tunnelmaa.
0   +1 +2
 
Raikali 28.02.2006
stone sour. ensimmäisenä tuli tuo bändi mieleen. bassokuviosta ja siitä tietystä rauhallisuudesta mikä alussa välittyy kuulijaan. säkeen aikana tuleva basarin poljenta on laadultaan ja toimivuudeltaan hyvää luokkaa. harvoin kuulee noin hyvää basarisoundia mikserin rock-puolella! synat ehkä käyvät tuossa liian korkealla, matalammalta olisi voinut ehkä vähän tulla.
0   +1 +2
 
Dj Papa 28.02.2006
Alun melodia on hyvä! Soundit saisivat olla hieman vahvemmat mielestäni! Muuten ihan kelpo biisi!
0   +1 +2
 
thepax 28.02.2006
Alun kitara olisi voinut suhteessa muuhun kappaleseen olla hiljempaa... Kun piisi lähtee, niin vaikutus ei ehkä ole se mitä haettu (luulisin ma) Laulu on sopivan mukavasti esillä... Mutta loppua kohden biisi tylsistyttää kuuntelijan tämän. Jeah!
0   +1 +2
 
HW 28.02.2006
Laulajalla kuului olevan joko a) jonkinsortin puhevika tai 2) liian voimakas murre. Eli lausumista kannattaisi oikeasti hioa mikäli meinaa tuossa hommassa pärjätä. Lisäksi sanoituksen ilmiasua voisi vähän säätää. Nouseeks ja avaaks kuulostaa niin pirun teiniltä. Laulu oli myös ylävireistä miltei koko matkan ajan.
Kitarat olivat ihan kivoja. Säröä ja akustisuutta oli mukavassa tasapainossa ja kuvioissakin oli käytetty mielikuvitusta vaikka ajoittain kuulostikin vähän kliseiseltä. Komppi tuntui laahaavan noissa mättökohdissa. Rummut oli myös miksattu aika hyvin piiloon. Se oli tavallaan ihan kiva ratkaisu sillä se piilotti melko tehokkaasti sen että tässä käytettiin ihan liikaa peruskomppia.
0   +1 +2
 
8
westis 28.02.2006
Mukavankuuloista mättöä. Hyvä-ääninen laulaja ja osaava kitaristi. Soundipuolesta pieni tunkkaisuus jäi mieleen etenkin rumpujen osalta, muttei kuitenkaan häiritsevästi. Rehellistä rockia!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2