Face of Beast (demo)

The Punisher | 02.04.2010 | Metal
2:31

Voice of Darkness

6.00   163 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Että midi-metallia. Eipä joka päivä näitä näy. Mä kuuntelin noin puolet kappaleista täältä ja kysynkin, että onko kaikki biisit tehty samana päivinä? Riffit ja kompit ovat sellaiset, että yhden kappaleen tekemiseen meni luultavasti n. 30min. Ehkä tuo "Face of Beast"/010R-biisi on potentiaalisin kaikista, vaikka melodioissa ja riffeissä ei ole pahemmin omaperäisyyttä ja soolo on toisessa versiossa varsin... kamala.

Rummuissa soitettu haitsu-kiinni peruskomppi ei sovellu kappaleiden riffeihin sitten mitenkään. Ja se kuulostaa kuin joltakin juuri rumpujensoiton aloittaneen pikkupojan soitolta. Tosin tarkemmalta sellaiselta, koska tässä on käytetty rumpukonetta. Mutta rumpukoneellakin saa jotain mielenkiintoisempaa aikaiseksi kuin peruskompin. Tuossa 020R-biisissä tuo tomikomppi on todella tökerön kuuloinen. Ei tuollaisia oikeasti kukaan rumpali soittaisi. Pestaa rumpali ohjelmoimaan rumpuosuudet, kun noista ei oikein ole mihinkään.

Odottelen kappaleita siinä muodossa, että ne oltaisiin soitettu oikeilla soittimilla. Ja varsinkaan mitään Guitar Pro-soundeja ei kannata ujuttaa mihinkään kappaleeseen. Eli odotus olisi tärkeää. Hommaa vehkeet joilla äänittää, soita ne oikeilla instrumenteilla(jos rummut ei ole mahdollista äänittää, ne voi jättää koneen varaan). Ja panosta sävellykseen oikeasti enemmän, sävellystyö on sellaista, että on varmaan alle tunti mennyt yhden kappaleen säveltämiseen. Eli käytä oikeita soittimia biisien toteuttamiseen, Guitar Prot ym. ovat sävellysten kirjoittamista varten. Panosta sävellyksiin, tee jotain muuta kuin ABBA-biisirakennetta ja lisää monimuotoisuutta kappaleeseen. Tutustu rumpujensoittoon tarkemmin ja mieti, että miten oikea rumpali jotkut kuviot soittaisi ym., jotta saat käsityksen siitä, miten rummut saadaan kuulostamaan oikeasti hyvältä, kun pelkät soundit, varsinkaan midi-soundit eivät vain riitä. Mutta tästä on hyvä lähteä kehittymään. Projekti on vielä hyvin tuore materiaaliltaan, joten olen armelias tämän asian suhteen ja annan arvosanan 6.
Vältä jatkossa käyttämästä Guitar Prota ym. biisien toteutuksessa, se laskee heti potentiaalia ainakin yhden arvosanan verran. Kannattaa hommata joko oikeat soittajat tai hommaa ohjelmat, jotka ovat erikoistuneet esim. kitaraan tai bassoon, joilla saa paljon realistisemmat ja paremmat soundit kappaleisiin, jos ei oikeilla instrumenteilla halua toteuttaa. Mutta oikeat instrumentit olisi suotavin vaihtoehto tässä. Mutta eiköhän tämä tästä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat