Doors

Teemujazz | 08.08.2007 | Ballad
3:51

© 2007 Teemujazz: Vocals, Keyboads (Piano, Rhodes, synthesizers), Strings arrangements, Drums, Bass. (Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.60   2143 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Nytpäs vasta tulikin mielnkiintoista.

Laulu on erittäin sopiva biisiin ja oikein mallikasta muutoinkin. Solistin ääni on hyvin pehmeän viehättävä ja erittäin nautittavaa, myöskin. Biisihän on tasoltaan "high classic" jälleen, kaikessa moninaisuudessaan hurmaava.
0   +1 +2
 
9
masqutti 10.08.2007
huomattavaa kehitystä laulussa verrattuna tuohon the other womaniin. Tietynlaista rohkeutta ilmeisesti lisää tullut, ainakin on treenattu tai tarkemmin harjoiteltu tämä setti. Nuotit on laulettu senverta tarkasti ettei ainakaan häiritse korvaan "epätarkkuus" missään kohdin. Ehkä Tuota kaikua voisi vähän vähentääkin laulusta, vähän selkiintäis muita instrumentteja laulun seasta ja itse lauluakin.

Hieno biisi kyllä.
0   +1 +2
 
10
Maucca 30.12.2007
Olin vähällä alkaa taputtamaan, kun kappale loppui. Onneksi huomasin olevani kotona kuulokkeet päässä. Kyllä oli hienoa musisointia. Upea kappale kaiken kaikkiaan. Mitäpä tuota enempää kehumaan, jospa hiljentyisin vain kuuntelemaan saman kappaleen uudelleen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta