Nimeni on Feeniks

Synestesia | 25.02.2009 | Death Metal
3:11

Synestesian debyyttialbumi "Feeniks" julkaistaan 13.3.2009 Kampas Recordsin kautta. "Nimeni on Feeniks" on kyseisen levyn avausraita ja samalla myös ilmainen sinkkulohkaisu. Lataa huippulaatuisena yhtyeen kotisivuilta, http://synestesia.net (Oletusarvo, paina muokataksesi)

HUOM! Synestesia omistaa kaikki oikeudet kys. laulukappaleeseen eikä kuulu Mikserin käyttöehdoissa mainittuihin järjestöihin jotka rajoittasivat kappaleen jakamista.

9.50   1046 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Hyvin harvoja Mikseri-artistien levyjä on tullut ostettua, mutta "Feeniks" on yksi niistä.
0   +1 +2
 
9
differer 22.03.2009
Kappale on, jos mahdollista, vieläkin parempi kuin orkesterin aiemmat tuotokset. Tämäntyyppisessä tavarassa tärkeintä minusta on ettei tehdä musiikillisesti liian helppoja ratkaisuja, ja tämä sääntö toteutuu mallikelpoisesti. Jos kohta aivan näin melodista mättöä en useinkaan kuuntele,ei tästä ole mitään pahaa sanottavaa. Levy pitänee hankkia.
0   +1 +2
 
10
IconW 21.03.2009
Mahtava biisi ja toimiva levy. Tuotanto toimii äärimmäisen hyvin ja kyseinen biisi on rautaa. Levyllä on myös heikot kohtansa, mutta tämä ei todellakaan kuulu niihin. Kaunista, koskettavaa ja perseelle potkivaa. Mitä sitä muuta kaipaisi? Puhumattakaan levyn kokonaisvaltaisesta annista, vajaan 40 minuutin dramaattisen kertovassa teoksessa on vain harvoja heikkoja kohtia. Rakastan tälläisiä albumikokonaisuuksia. Varsinkin näin hyvin toimivia suomenkielisiä sellaisia. Niissä on jotenkin sopivan henkilökohtainen ote. Potkii!
0   +1 +2
 
10
Prozac2502 26.02.2009
Tämä on kyllä loistava ralli - sekä musiikillisesti, että tuotannollisesti. Imperiumista bongasin tänään aikaisemmin tämän ja on soinut sekä tämä, että Kampas Recordsin maispeississä oleva toinen biisi repeatilla koko päivän. Taitaa mennä levy tilaukseen.
0   +1 +2
 
9
olutvatsa 09.03.2009
Pidän todella paljon uudesta biisistä ja hienoa nähdä miten yhtye on taas vienyt musiikkinsa uudelle tasolle. Puhe-osuudet toimii aivan helvetin hyvin tuolla välissä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta