Planet of zombies

Surfing Lucifers | 14.11.2006 | Rock
1:36

Paahtoa alusta loppuun asti voimia säästelemättä,Räminää sitä kaipaaville.

8.75   632 kuuntelua

Kappaleen sanat

planet of zombies
flowing in space
last thing on mind
not you or me

it´s black and white night
got zombie on my sight
im taking him out
before I get to go out

planet of zombies
alonely star
killing itself
with blinded eyes
many legs moving
they want to take you out

planet of zombies
at the fall of night
bloody Sabbath
fades it black

it´s 1968….

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
((((-!-)))) 08.07.2007
On bändillä niin hyvä nimi, että pitihän se tarkistaa.

Hyvää settiä. Surf punk on melko kuvaava termi. Tavallaan muistuttaa Butthole Surfersia. Joo-o, surf, surf. Täytynee kuunnella toinenkin biisi.
+3   +1 +2
 
8
Aika radiopuhelitmainen alku, mikä on ehdoton kehu, ja loppukin velloo hyvin miellyttävästi. Kaikkiaan onnistunut lyhyt ja vimmainen rypistys, johon kitaraleadit tuovat pikanttia lisämaustetta.
+1   +1 +2
 
allupallu 15.11.2006
Deep Turtlemaista, kyllä. Miksaus on bättrempi kuin viime demossanne, hyvähyvä. Kitara olisi voinut vetää ehkä jotain vielä hullumpaa (vanhemman matskunne huomioon ottaen, ah Kärme), onneksi kuin toisesta ulottuvuudesta ilmestyvät urut onnistuvat hämmentämään keitosta. Rumpukomppi oli jees, mutta toistuva tukutukutukutuku-filli onnistui ärsyttämään hieman. Aika punkki meno tässä. Ehkä jotain pientä olisi vielä kaivannut? Siinä kasin ja ysin rajamailla haahutaan, ainakin SF-asteikolla, mutta koska en osaa päättää - menkööt ilman arvosanaa.
0   +1 +2
 
9
Hra. Kinnas 15.11.2006
Aivolohkojeni harmaista syövereistä kuplii pinnalle mielleyhtymiä Deep Turtleen! Se ei ole ikinä huono asia. Rummut svengaavat imaisten kuulijan mukaansa! Laulu kuullostaa paremmalta kuin aiemmissa. Onkohan miksaajan vai laulajan ansiota? EVVK, sillä käsillä on (piilotettua) mannaa! Lyhyys tekee biisistä napakan. Napakkuus kaunistaa, sanoo vanha slovekialainen sananlasku. Hyvä hvyä väyh.

Ps. Te onnistutte omaperäisyydessä paljon paremmin kuin Zombisnake. Damn.
+2   +1 +2
 
Purple Helmet 14.11.2006
Reippaan alun jälkeen homma muuttuu koko ajan kaoottisemmaksi ja kuulijaparan pää menee vallan pyörälle. Hämmästyttävän lyhyt kesto todistaa, ettei idea venyttämisestä parane. Kappale ei jää jumittamaan paikalleen, vaan tempaa vastustamatta mukaansa. Sana otherwordly tulee mieleen, sillä tämähän vie kirjaimellisesti aivan muihin maailmoihin, kuten loistavasta nimestä voikin päätellä.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta