Action on C64

StatusD | 22.05.2003 | SID
6:32

Tämmöinen Action C64 biitti.

8.86   1812 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mika Björklund 22.02.2006
Synkkää säätöä. Kyllähän tämä jumittaa, mutta kun omituinen melodia lähtee käyntiin niin odotus palkitaan. Saundit on kohdillaan, basso murisee sopivasti, mutta kun ei ihan puhtaalta chippibiisiltä kuullosta niin tässä voisi tapahtua enemmänkin. Yksinkertainen biisi, mutta tunnelma on erinomainen.
0   +1 +2
 
7
iikori 02.03.2005
Pisteet SID-tyylistä + toimivasta abient-vaikutteesta. En kertakaikkiaan pysty keskittymään täysin itse melodiaan.

Se tuossa korkeimilla pitcheillä menevä "nakutus" on ihan mielyttävää.
0   +1 +2
 
9
ocean 13.10.2003
Räyh! Ei taida olla ihan puhdasta sidiä, mutta mukavat soundit silti. Melodia on melko hassu, mutta ehkä siihen tottuu. Rummut+basso toimii sikahyvin.
0   +1 +2
 
10
juhok 07.09.2003
Nerokas kokoonpano, hyvä rakenne. Ei ihan puhdas sid-biisi (vai onko..?), mutta se ei laatua tapa. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
8
sabine 22.05.2003
hmmm...aika omalaatuinen ja hauskasti sämplätty pläräys...oikein mukavan kuuloista, ei nyt ehkä niin mun makuun, mut kuunteli kyllä=)
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 22.05.2003
sehän piti viel lisätä että tuotanto ei nyt ihan sitä terävintä kärkeä ollut ja se ei nirppanokkaisimpia musankuluttajia varmastikaan tyydytä mutta meikäläinen (paskana masteroijana/miksausremontti-reiskana) uskaltaa tunnustaa että minä poika arvostan paaaaljon enemmän fiilistä kuin sitä kuinka paljon esim. jonku reasonin piuhoja on vedelty jotta johonkin suljettuu haikkaan saadaan jokin ^tikuifd^-ääni ja sillä sitten ylpeillään seuraavat 3 viikkoa! :D no joo, otti tuostakin nyt selvää mutta siis hifistit ja pilikun näprääjät hiiten ja fiilikset
pintaan
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 22.05.2003
JEES JEES! tässä oli meikäläisen makuun hyvää meininkiä! just oikeanlaista jumittavaa nurinaa ja kohtuullisen pätkivää biittiä n.120 bpm:n vauhdilla. tässä ei nyt pyritäkään mihinkään äärimmäiyyksiin kohoaviin kertsikiertoihin tai suun auki loksauttavaan pikkukikkailuun vaan tätä on selkeästi tarkoitus jumittaa..joskin hitusen ylökanttiin pitchattuna tämä olisi mainiota "retrotanssia".. tällainen hitusen simppelimpi huiluporeilu aikaansaa mussa hyvät fiilikset myöskin sen vuoksi että olen vanhan kunnon oldskool raven/technon ja prodigyn suurkuluttaja ja tästä löytyi selkeitä elementtejä tuolta n. 10 vuoden takaisista jumputuksista.. loppua kohden biisin "kehitys" alkaa lopahtaa ja tuntuu että samaa kierrätetään vähän puoliväkisin mutta pisteitä en laske en sitten väkisin enkä vääntämälläkään! tämä on lajissaan maukasta "paikallaan poljentaa" joka tulee aikaisempienkin statusD:n veisujen mukaan saamaan reippaasti soittoaikaa ainakin minun winampissani ;D rOx! jatka Creation valitsemallasi jumiuralla :D :D
0   +1 +2
 
StatusD 22.05.2003
äänen voimakkuus on sit vähän kovalla mut ei jaksa enää poistaa hyvä se on nyt :) jos on kommentoimista pastekaa vaan tänne.. omasta mielestäni onnistuin ihan hyvin tän kanssa mut kyl korjaamista olis mutta ei voi mitään mä en oo mikään remppareiska :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta