Sauhuvuoren Pakanalliset Riitit

11:43

Sauhuvuori EP (2005)

8.75   1509 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Temeteus 14.03.2006
Pisteet Petulle mahtityöskentelystä, Rautavuorelle käsittämättömästä sävellysurakasta ja koko remmille onnittelut soittotaidosta ja työmuistin kapasiteetista (sisäpiirin tietona kuulin että homma vedettiin livepohjalta). Tää on kyllä parhaita yksittäisi hevibiisejä ikinä, vaikka hyvien riffien kattilaa hämmennetäänkin pilke silmäkulmassa. Vaan saapuiko perhana paikalle? Vai tuliko sieltä pelkkä hitsi? No minä annan tälle vain kympin, vaikka yhteentoista asti mennään.
0   +1 +2
 
9
Dropped_C 18.10.2005
Supernauttia pukkas joo. Ja Sapattia muutenkin. Aika progehäröily muuten, tästähän olisi saanut monta biisiä aikaiseksi. Hyvä oli.
0   +1 +2
 
9
alphamale 01.10.2005
Kyllähän tästä tosiaan tuli vahvasti sapatti/arthur brown/heep fiilikset, enpä tähän osaa oikein muuta sanoa kuin että silkkaa timattia, jauhamislopetus toimi ja soundit oli kohillaan. Ainoo mistä vois naputtaa ees vähän on laulu mut se nyt ei oo ikinä ollu niin justiinsa eikä tarvikkaa olla. Toimii! Kitarasoundi hämäs eka mutta sehän lähti sitten basson kanssa ku tonni tiiliskiviä kiveksille.

Ainii eka riffi oli aika Supernaut mutta se oli varmaan tiedossa. Ja sen jälkee tulee aika The Wizard henkinen breikki. Mutta sekin oli varmaan tiedossa. Eikä ne kyllä ollut ns. "liian" - eikä siitä miinuksia tule...
0   +1 +2
 
8
Funk-Daddy 23.07.2005
i-oo-m uhl-uthc! fäng...Todella hyvin nimetty. Alku huimaa ja kellot soi. Ehkä jonkun omaperäisemmänkin saundin oisin tuohon kirkon kellon sijaan laittanut. Esimerkiksi

JA taas tuo riffi on suoraan Black Sabbathia takaperin. Soitto on hanskassa, mutta hanskoissa haiskahtaa välillä liikaa historiallisten dinosaurus-ukkojen hiki.

Vetäkää enemmän ja syvemmälle!
0   +1 +2
 
10
Järnmannen 21.06.2005
Kommentoidaan nyt sitten tätäkin retkuetta arvosanakeskiarvon nostamiseksi.

Elikkä kipaleen alku on täyttä rautaa: Vesi liruaa taivahalta alas, ja välittyy sellanen fiilinki, että setä seisoo pitkässä grillijonossa ilman sadetakkia niin jotta vitittää ihan kympillä. Sitten kun alkaa tuo tykytiti-tykytiti-rumpu, niin vihdoin jonottaja saa sen piirakkansa, ja kaikki on taas hyvin. Inhimillisten tunteiden kirjo siis käydään tällä raidalla reunasta toiseen lävitse, mikä luo varsin dynaamisen vaikutelman. Kun biisi etenee, niin koetaan pitkä seikkailu, jossa kohdataan jos jonkinmoisia hattivatteja ynnä muita harhanäkyjä. Lienevätkö tekijät ihan oikeasti nauttineet studiossa suppilovahveroita? Kaiken kaikkiaan meininkiä kuvaa hyvin takaperoinen rivi, joka kuullaan tämän laulun loppupuolella: "Ävätsy no ääpivras".
0   +1 +2
 
9
C2H5OH 13.05.2005
Aika omaperänen ratkasu laittaa tuplabasari tollasen tavallisen rock-riffin alle! Akustinen kitara ja urut kuulostavat hienolta. Laulusta ei oikein tiedä, mitä ajatella, mutta se sopii tyyliin. Black Sabbath ja ehkä Uriah Heep kuuluu jonkun verran biisistä läpi, mutta toteutus on hieman progempi. Biisiä haittaa vähän se, että samoja lyhyitä riffejä toistetaan niin useasti peräkkäin.
0   +1 +2
 
7
pommikaitsu 12.05.2005
biis ei ole ainakaan nimellä paiskattu. alku jostain kuunnelmasta. hieman norjalaista vaikutetta. alku kuulosti lupaavalta multa kun biisi lähtee käyntiin niin ei voi kun ihmetellä. minne katos synkkyys.
täähän rokkia. junnaa paikallaan ja pitkään. lisää paskaa housuun.
chilli kohta iskee kohtalaisen hyvin. liian sekava biisi. onko lauloua tulossa ollenkaan? tulihan se sieltä saatana.
jatketaan harrastamista.

käykää arvostelemassa biisejä.

että sellasta

hän kuittaa
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta