The Swell

Saaga | 18.05.2004 | Folk
3:34

Nyt vihdoin kokonaisena!! (Joku bugi ei ollut tullut sivuille kokonaisena MP3 tiedostona.) Uudempaa tuotantoamme.

9.57   2871 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
marianvalinta 21.10.2005
Mutta viulu ym. jousisoundit olivat niin puhtoisia, että luulin niitä aluksi synasoundeiksi : )
0   +1 +2
 
9
marianvalinta 21.10.2005
Hieman liian pateettista minun makuuni, mutta voisin kuvitella nauttivani tästä vaikka jonkun elokuvan soundtrackilla. Kappale on kyllä hieno, mutta sitä katebushmaista hulluutta (eli jotain koukkuja tms.) olisin ehkä kaivannut vähentämään biisin vakavuutta. Jos biisi olisi tosiaan ollut Bushin levyllä, olisin pitänyt sitä varmaan automaattisesti loistavana : ) Hyvä se on.
0   +1 +2
 
9
Nuo kuiskuttelut teki vaikutuksen. Laulajalla on erittäin hyvä ääni. Yksi parhaista, mitä olen naisen huulilta kuullut. Herkkä ja viaton, kuitenki vokaalit on hoidettu ammattilaisen ottein. Hurmaa miehen kuin miehen.
Vetää väkisinkin hiljaseks.
0   +1 +2
 
9
Poisoned 14.09.2005
Tykkäsin oikeen kovasti! Hvvä!
Kappaleen tunteikkuus säilyi loppuun asti..
Hyvin omaperäistä.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 31.08.2005
Alussa maistuu ehkä pientä epävireisyyttä, mutta eipä pahasti häiritse. Laulajasta en tässä hirveästi pidä, tulee turhan paljon mieleen kaikki ne miljoonat persoonattomat melohevinaislaulajat, lisäksi ääni on jotenkin vieläpä liian ohut. Kuiskaus ja ässät muutenkin särähtelevät korviin, popfiltteriä mukaan? Lisäksi lausuminen on jossain määrin tönkköä. Mutta öhm, tästä tuli nyt sellainen kuva että laulu olisi mielestäni ihan luokatonta joka ei ole totta, onpahan vain paljon asioita joita voisi mielestäni parantaa. Niin, ja laulun olisi saanut miksata vähän vähemmän pintaan jotta muillekin soittimille jäisi tilaa.

Kitarat ovat hyvän kuuloiset, saisivat olla kovemmalla kyllä. Huilut erittäin miellyttävät, samoin stringit. Soitto pelaa oivasti. Sävellyksenä kaunis, joskaan ei maailman omaperäisin. Tyylikkäistä instrumenttivalinnoista ja pätevästä soitannasta paljon plussaa.

Hieno tämä oli.
0   +1 +2
 
10
GREV 12.12.2004
Rauhallista ja erittäin kaunista Folk musiikkia, josta ei voinut olla pitämättä...

Koko biisin ajan vallitsi yleinen rauha ja näin ensimmäinen kerran kun biisin kuuntelin, niin se sai minut niin lumoonsa, etten pystynyt tekemään muuta kuin kuuntelemaan biisiä yhä uudestaan ja uudestaan...

Omassa genressään tämä kyllä erottuu muista bändeistä hienoisesti, mutta ei niin negatiivisesti, vaan yleisesti ottaen tämä oli ehkä mielenkiintoisin tapaus sitten vuosiin mikä on tullut minulle vastaan
0   +1 +2
 
10
Spathi 21.09.2004
Hieno kappale kuten nuo muutkin. hmm..laulajan saundista tulee jotenkin Kate Bush mieleen ja hyvällä tavalla. Erittäin tunnelmallista ja rauhoittavaa musiikkia. Myös tuotannollisesti varsin onnistunut.
0   +1 +2
 
9
Siddhartha 20.09.2004
tällasta voi kuunnella lähes loputtomiin. mahtavaa :D
0   +1 +2
 
9
Endless 17.09.2004
toimii todella lumoavalla tavalla varsinkin näin kuumeiseen ihmiseen joka ei juuri nyt jaksa suodattaa pahemmin säröjä..

heti ensimmäisenä pitää vertailla Renaissance:een(kaukaiselta 70-luvulta), tämä siksi kun olen kyseistä yhtyettä tänään fiilistellyt..aika paljon yhtymäkohtia herkillä sinfoniaelementeillä kyllästettynä folkkina+tietenkin laaja-alainen mutta tunteikas naisääni

"vanhahtava" metsä/uni/progefolk genre on todellakin täynnä helmiä, tässä yksi niistä)))
0   +1 +2
 
10
Deadlocksys2 05.07.2004
Oikein hyvä musiikki! Kaunis laulu ääni! (Szép zene!)
Anteeksi!
Minä puhun vähän suomea.
Mä olen unkari.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat