Ballad

Niin paljon sanottavaa (instrumentaaliversio) 27.09.2018

2:55

Kitarainstrumentaali-versio Demo Harrisonin hieman Pet Sounds-henkisestä kappaleesta. Täkäläinen ns. wrecking crew oli tosin vähän heikossa hapessa tai ainakin erittäin ensiottoja tässä mennään.

-   1 13 kuuntelua
Blues

Everybody's Havin' Good Time Except Me 27.09.2018

2:25

Kaikilla muilla svengaa paitsi mulla. Kahdentoista tahdin blues-jami akustisin soittimin; siellä on banjo, resonaattorikitara, piano, sudit... se munnariinsa repeilevä tyyppi piti häätää huoneen perälle. Välillä tälläisiä peruskuvioita että jaksaa sitten taas nysvätä.

-   1 22 kuuntelua
Classic Rock

Sticky Feat 27.09.2018

3:28

Heh! Siinä oli joo rumpusetti, congat, marakassit ja ykskaks studioaikaa jäljellä, mutta ei biisiä joka kaipaisi rumpuja. Sarjassa näitä juttuja kun alussa oli rytmi. Oli vähän häiriintynyttäkin toimintaa perkussiokioskilla. Voisi kai sanoa kompin kaatuneen ihan sananmukaisestikin, sillä virppa putoaa lopussa varpaille, sitä käkätys siellä taustalla. Ja kuin pisteenä iin päälle kitararaidallekin vuoti vielä kännykän tekstiviestin merkkiääni - mitä mahtoikaan lukea viestissä? Kaverin tekemä lap steel-kitara pääsi tekemään tässä debyytin... mutta joo, jatketaan...

10   1 22 kuuntelua
Blues

I'm Waiting For My Ship To Come In 04.01.2018

2:03

Minä ja resonaattorikitarani ajanvirran äärellä paattiamme odotellessa.

9   2 97 kuuntelua
Blues

She Drank All My Whiskey 22.04.2018

3:15

Kun heräsin tänä aamuna... se oli hemmetti juonut kaiken mun viskin ja lähtenyt livohkaan. Vaikea sanoa kumpi harmitti enemmän, mutta en saanut sanaa suustani, vaan tartuin vanhaan kolhuiseen kitaraani.

9   2 28 kuuntelua
Jazz

Coffee For Two 07.01.2018

1:52

Mikseri.netissä ei taida olla montaa banjo-biisiä? Tai enhän minä ole tätä niin läpikotaisin edes kolunnut. "Coffee For Two" sekä muutama muu soittamani kappale olivat mukana Cinema Stradan mainiossa animaatiosarjassa "Herra Starkin joulukalenteri". Rummuissa Milla, minä kielisoittimissa. https://www.youtube.co...

-   2 48 kuuntelua
Ballad

Il était une fois 07.01.2018

3:02

Muistiinpanoäänitys pianolla ja akustisella kitaralla. Tavallaan aika jännä tuo värssyosan sointupohja, vaikka ei tässä sinänsä molli- ja maj-seiskoja eksoottisimmilla akordeilla pelailla. Tallenteen soitot ja tasot vähän sinne päin.

-   1 45 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.