Xen omm

Nosdrama | 20.10.2005 | Alternative Metal
6:16

Hevi-riffittelyä, akustista ja hammondia...

8.50   2962 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
chococat 11.01.2009
No tämä lähtee ainakin täydellä teholla käyntiin, melkin raivolla! Pidän äänimaailmasta tosi paljon. Harmi kun en näitä musatermejä oikein hyvin osaa, mutta tuo "hakkaava" kitarakomppi on kyllä jotakin mikä aina iskee muhun. Kertosäkeessä, hmm, voisi taas olla enemmän vahvuutta äänessä. Pidän tästä melkeinpä kaikin puolin muuten, mutta kertsi ei niin kolahdellut. Alusta erityisesti propsit. Mutta tässä on sellaista meininkiä, mitä haluaisin livenä päästä katsomaan!
0   +1 +2
 
Chantal 24.08.2006
Wow. Täydellinen, etten sanoisi.
0   +1 +2
 
an 30.03.2006
Eipä tämä mitään radioiden soittolistakamaa olekkaan. Kiitokset kuitenkin kommentista. sitäpaitsi puuro on terveellistä eikä muna sovi puuron joukkoon
0   +1 +2
 
7
pommikaitsu 30.03.2006
rummut on ilmeisesti nauhoitettu isossa tilassa. virveli on kuitenkin liian edessä taas. jotenkin mukavan synkän kuuloinen biisi.
alussa hammondit eivät oikein pääse valtuuksiinsa.
taas on liian pitkiä kitarasooloja.
hammondeja kovemmalle. kiitos.
akustinen kitara on helvetin hyvän kuulonen. menee taas puuroksi kun tulee mukaan särökitarat. puuroa puuroa puuroa.
kertosäe iskee melkein. enemmänn munaa kaivattaisiin.
ei pommiradion listoille vielä.
sepon arvoinen biisi.

editointia kaipaa taas ja kovasti. ja kuraa housuun. on hieman kesyn oloista kamaa.

kzu
0   +1 +2
 
9
hobocore 28.03.2006
Kulkee hyvin, tykkäsin biisistä. Täytyy vissiin kytätä koska näkyy taas keikalla, nopea silmäys teidän kotisivuille ei sitä paljastanu.
0   +1 +2
 
8
Chadonna 16.02.2006
INTROSTA:
Ihanan raskaasti ja täyteläisesti alkaa. Hyökkää heti päälle ideoineen. Yleensä en siitä pidä, mutta jotenkin tähän se sopii. En osaa sanoa miten.
Melodiahan melkein peittyy jytääviin riffeihin. Hassua. Silti pidän, vaikka yleensä en SITÄKÄÄN pidä hyvänä. Nyt pidän.. hmm..
Pysähdyksestä pidän ennen alkua. Hyvä useasti käytetty yksityiskohta.
Laulajan ääni on tuollainen käheä viskiääni. Kannatan suomeksi laulamista. Englanti on vähän hassun sumeasti lausuttua, tai sitten soitatte niin samalla volyymitasolla, ettei laulajaa kuulu.
Se tosin on. Kerrossa kaikki soittavat samalla volalla. Mitä tässä pitäisi kuunnella? Sanoja, kitaraa? Eikun niin, basso?
Mutta silti. On tämä taidokasta, sitä en kiellä. Teitä samanlaisia on vaan niin monta. Eipä haittaa, mitä sitä hyvää muuttamaan.
0   +1 +2
 
9
AkiVee 09.02.2006
Komeasti alkaa biisi riffien osalta. Jälleen King Crimson vaikuttaa taustalla. Ainakin Construcktion levy on pyörinyt herrojen cd-soittimissa. Laulussa ja rummuissa edellen pienoinen potkun puute, mikä voi olla toki makukysymys liittyen äänitykseen. Kitaroissakin voisi olla mielestäni lisää middlen tuomaa jylinää, mutta muuten ne toimivat vallan mainiosti ja saavat ex-kotiteollisuuskitaristin ja samalla rockpoliisin nyökyttelemään päätään hyväksyvästi. Nuo rytmiryhmän stopparit toimivat kuin silakka kissan tarjottimelle. Positiivinen erityismaininta hillityille ja harvakseltaan esiintyville akustisille kitarakuvioille. Tämä on hyvä bändi nimenomaan siitä syystä, että biisien rakenteissa on ideoita, jotka eivät huku siihen klisetarjontaan, kuten suurimmalla osalla genren edustajista. Typerät tilulilusoolotkin loistavat poissaolollaan, mikä lisää toki aina arvosanaani. Kymppejä alkaa satelemaan heti, kun jytinä hieman lisääntyy saundien osalta. Eihän tässä nyt saatana lukiolaisten bändikerho olla!
0   +1 +2
 
9
Modnar 08.02.2006
Tämä alkaakin kunnon riffitykseltä hieman Opethin tyyliin. Fiilis on synkkä ja melko koukeroinen. Vaatisi varmasti useammankin kuuntelukerran ennen kuin tästä voi tarkkaa arviota sanoa, mutta erittäin hyvältä kuulostaa jo ensikuuntelulla. Ainoastaan rummut ovat peltipurkkimaiset, vaikkeivät sinänsä häiritsekään. Hyvä.
0   +1 +2
 
8
Sonoffrost 07.01.2006
Soundeiltaan mukavan omaperäinen biisi. Olisin kyllä noita hammondeja miksannut enemmän pintaan kun vähän piiloon meinasivat jäädä. Minulle ei tämmöinen metalli oikein kolahda mutta biisin kuunteli oikein mielellään. Jotain musiikillia koukkuja olisin kaivannut.
0   +1 +2
 
9
HraH 06.01.2006
Mukava fiilis, jopa orastavan kingstonwallmainen. Kertsiin sekä nostatukseen kaipais lisää ytyä laulupuolelle, mutta kyllä suoritus kokonaisuudessaan jättää monta liialliseen kikkailuun sortuvaa kilpailijaa taakseen. Täytyypä kuunnella joku toinenkin kappale.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat