Rambotronic

Modern Zoo | 31.10.2023 | Electronic
4:41
7.00   52 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Marko Hotti 02.11.2023
Juu minäkin teen loppuun aina kaiken minkä aloitankin, tuli mitä tuli. Siinä on se psykologinen juttu, että tulee tehtyä kunnollista tavaraa heti alusta lähtien, koska tietää että sen alun kanssa on sitten vain elettävä.
0   +1 +2
 
ikhotti 02.11.2023
Samaa mieltä, paremmat biisit (omasta mielestä) yleensä syntyvät muita helpommin ja nopeammin! Ja kun musiikin tekemisen rytmistä saa kiinni, kappaleita on helppo tehdä vaikka useampia peräkkäin. Jos synnyttää yhden biisin kuuden kuukauden välein, on koko ajan vaikeaa. :-)

Tästä huolimatta yritän nykyisin aina saattaa aloittamani kappaleen loppuun asti. Aiemmin annoin helpommin periksi, jos suksi ei luistanut.
0   +1 +2
 
7
Marko Hotti 02.11.2023
Joskus se vaan on taistelua. Itse olen huomannut että "hyvät", tai itseä miellyttävät, biisit syntyvät lopulta helpommin kuin ne vähän heikommat, joita yrittää sitten "korjata" viikkotolkulla, että ne saisi johonkin miellyttävään kuosiin. Joskus siitäkin paahtamisesta seuraa lopulta palkkio. Ja totta, jos biisintekoon on muodostunut rutiinia ahkeruuden ansiosta, kaikki käy silloin automaattisemmin.
0   +1 +2
 
ikhotti 01.11.2023
Kiitos kommentista! Tämä biisi ei syntynyt helposti. Kuten taisit huomata, olen parsinut sen kasaan aika monesta osasta, ja lopulta päädyin neljään eri vaihtoehtoon, joista tämä on pituuden suhteen about keskimmäinen. No, onpahan ainakin videoiden taustalle vähän variaatiota.

Olen huomannut, että jos musiikin tekemiseen liittyy taukoja, uuden kappaleen aloittaminen ja varsinkin loppuun saattaminen on aina vaikeaa. Johan siinä nuotitkin unohtuvat, kun ei kuukausiin soittele...
0   +1 +2
 
7
Marko Hotti 01.11.2023
Alkaa hyvin, sitten lähdetään matkalle jonnekin, eikä oikeastaan koskaan tulla perille. Ehkä vois vähän toistoakin välillä olla biisin vaiheissa eikä pelkkää uuden ja taas uuden tykitystä... Säästyneet ideat voi käyttää sitten seuraaviin biiseihin? Toisaalta jos meinaat käyttää tätä musaa matkavideoissa, osien epäsymmetrisyys voi olla ihan hyväkin juttu, koska videotkin vain etenevät tahtiinsa eivätkä luuppaa. Soundit oli hianot ja soitto kaikin puolin kelvollista!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat