Come Back To Me

Misstep | 18.11.2007 | Ballad
3:33

Tämä biisi on jostain ihan 80-luvun lopusta. Alunperin se oli raskaampi hevi-balladi, josta sitten myöhemmin tuli suomenkielinen rauhallisempi versio. Tämä englanninkielinen versio on syyskuulta 2006, johon vasta marraskuussa 2007 lisäsin viimeisen kitararaidan.

9.63   2808 kuuntelua

Kappaleen sanat

(Kanniainen)

You left and closed the door
Useless words lying on the floor

Silence hasn't anything to say
Cold rain washed my pride away


Baby, Would you come back to me?
and bring your love to me again


Solo

Just an empty space where you used to be
All memories are haunting me

Losing my way, no beacon's light
Lost in ocean, without your sight


Baby, Would you come back to me?
and bring your love to me again


Baby, Would you come back to me?
and bring your love to me again


Kanniainen Timo - Vocals, Guitars

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
milo05 01.01.2013
täydellistä tavaraa helvatan hyvät kepit soundit todella hyvät,lauluääni tosi toimiva paranee kokoajan mitä pitemmälle menee,täydet pojot.
0   +1 +2
 
9
kake1962 10.11.2009
Kaunis biisi! Sanoitukseltaan tämä on blues (jonkun blueshemmon käsitteen mukaan...), sävellykseltään ehkäpä alkuperäisen vuosikymmenen ballaadikaikuja, mutta erittäin hyvin ajan kalvavan hampaan kestänyt! Vaikka kitaristina kitarasta pidänkin taitaa laulu vähän jäädä turhan alle... Aika hauska tuo aivan viimeinen kitaran haikea "poistuminen" paikalta!
+2   +1 +2
 
10
Fillari 27.04.2009
Hienoa tunnelmointia, en kuunnellessa seurannut niinkään sanoja vaan musiikin melodiaa harmoniaa ja tunnelmaa, joka on tässä hienoa. Kitaran matalampia ääni kuljeteaan hienosti ja soitossa huomaa kokemuksen. Jotain tutuua, mutta tämä on taiteilijan tulkinta hienosti omiin nimiin, ja kympin paikka.
0   +1 +2
 
10
Dexteri 14.12.2007
Mukavaa että skorppari musalle annetaan mahdollisuus.ERITTÄIN KAUNIS KAPPALE.
0   +1 +2
 
9
diary 19.11.2007
Mukavan oloinen rauhallinen biisi. Kitaran yksinkertainen melodia on hyvä, mutta olisin kaivannut jotain lisää.

Tämä biisi sopii mielestäni nautittavaksi lievässä syysmasennuksessa ja itsesäälissä aina sanoituksia myöten. Lauluääni oli hyvin kappaletta tukeva ja istui kitaran saundiin täydellisesti.

Tämän genren tuotanto ei kuulu kovin vahvasti musiikimakuuni, mutta jotenkin tämä miellytti korvaa yksinkertaisuudessaan.
0   +1 +2
 
10
Balladeissa on aina oma viehätyksensä, ja tässä erityisesti omansa ja erityisensä.

Kaunis, haikea, sanoituksessaan onnistunut, konstailematon biisi. Lopetus, kumma kyllä monet eivät huomaa, kuinka oleellista lopetuskin on, siis tässä on nautinnollinen lopetus, viimeistelee biisin habituksen tyylikkääksi.

Laulajan ääni sopii mainiosti tämäntyyliseen musiikkiin.
Jos minä olisi tuo baby, ilman muuta palaisin moisen ääntelijän luokse, ainakin selvittämään asiat... hmm, tämä selostus menee nyt ohi biisin kommentoinnin, mutta, niih, äänellä on merkitystä myös.

Kaunis balladi, lähti soittolistalleni ilman muuta.
0   +1 +2
 
9
BullHill mja 21.11.2007
Balladi kauniilla melodialla. Taidolla soitetut ja sovitetut kitararaidat. Hyvin laulettu teksti, joka luo kaipaavan, haikean tunnelman. Tasapainoinen biisi miksaukseltaan ja mukavaa kuunneltavaa saundeiltaan
0   +1 +2