Unelmien reunalta

3:25

Kyseessä kappaleen ensimmäinen äänitys, jossa vain akustinen kitara ja laulu. Toivoisin kommentteja sävellyksen & sanoituksen suhteen, sillä ajattelin että tällainen hyvin pelkistetty versio kappaleesta keskittää huomion vain olennaiseen eli siihen, toimiiko kappale vai ei.

9.00   277 kuuntelua

Kappaleen sanat

eräät keväät
muita paremmin muistaa
joskus elämä luistaa
ja joskus tulee lunta tupaan

heräät ja keräät
kaikki asiat mieleen
missä menimme pieleen
ja missä onnistuimme

ja vaikka tiedän, että siedän
toivon että jäädään jotain kaipaamaan

palaat ja halaat
vaikka molemmat tietää
ettei enää voi tietää
kuinka kauan kestää

eräät keväät
muita paremmin muistaa
joskus asiat luistaa
ja joskus toisinaan ei

ja vaikka tiedän, että siedän
toivon että jäädään jotain kaipaamaan

ota mun kädestä kiinni
mä pidän sut pystyssä, kun jalat pettävät sun alta
pidä mun kädesta kiinni
mä en jätä sua yksin, kun putoat alas
unelmien reunalta

ja vaikka tiedän, että siedän
toivon että jäädään jotain kaipaamaan

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kauniisti laulettu, ja mukava lyriikka. Tulkinta sopivan sielukas, ja sopivan rokisti rosoinen, tuli nuori J.Karjalainen mieleen kiekaisuneen.
0   +1 +2
 
6
murtajat 04.12.2013
Kyllähän tästä sellainen kaipaava, muisteleva fiilis välittyy. Parempiakin biisejä sulla kyllä on. Vähän kliseiseltä mun mielestä kuulosti sekä sävellys että sanat, kaikella kunnioituksella. Sanapari "tietää/sietää" on tässä vahvasti esillä kuten J. Karjalaisen Sydänlupaus-biisissäkin, joten mielleyhtymiltä ei voi välttyä :)
0   +1 +2
 
10
Kaasunaamari 10.11.2013
Kappale toimii hyvin. Hyvät soinnut, jotka sopivat mainiosti lauluun. Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
sikki-six 08.11.2013
Varsin omaperäistä tulkintaa vokalistilta - osaa oman tyylinsä herra hyvin. Laulut ei turhaan jää himmailun tai hyräilyn asteelle, rohkeasti vedetään biisi kuten kuuluu. Tähän on helppo kuvitella isomman bändin tuomat nousut ja laskut sovitukseen, ei kun sitä seuraavaksi puskemaan.
0   +1 +2
 
ex4 05.11.2013
Ei tämä muuta tarvitse kuin äänen ja akustisen. No, ehkä huuliharppu mukaan, niin tunnelma olisi ihan täydellinen. Tässä on autenttinen meininki juuri näin. Pistin silmät kiinni ja siirryin marraskuisesta pimeydestä auringonpaisteeseen nurmikolle.

Sävellys siis toimii hyvin. Lyriikat on aika harmittomat, mutta tälläisessä pikkuisen katkeransuloisessa feelgood-biisissä se on sallittua. Jos tämä tulee bändin soitettavaksi, niin käsitelkää kappaletta hellästi.

Toki siis soittoon reippaasti lisää tarkkuutta ennen varsinaista julkaisuversiota. Laulu toimi ihan tälläisenäänkin tosi hyvin. Mutta nämä yksityiskohdathan ei ollutkaan tämän julkaisun juttu.
0   +1 +2
 
kaipaa ehdottomasti ne muut (puuttuvat??) soittimet siihen rinnalle, niin saa enemmän käsitystä siitä, miltä se todellisuudessa kuulostaa.
0   +1 +2
 
9
Tuomo 01.11.2013
Hyvä biisi, simppeli on yleensä kaunista ja tässä tosi hyvä ratkaisu. Enpä kritiikkiä osaa esittää, hyvää soittelua ja laulelua.
0   +1 +2
 
JpP-82 31.10.2013
Vaikee tätä on oikein kommentoida tekstin tai sävellyksen suhteen. Pitäis kuunnella niin monta kertaa, et muistais edes sanat jotenkin. Vois olla hyvä jos biisiselostuksessa oisi lyriikat mukana. Mutta noi muuten laulusta tulee mieleen sellainen suomirokin suurnimi kuin J. Karjalainen.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 19.10.2013
minä en äänittäisi tähän mitään enempää. laulu ja kitara toimii aina. hyvä biisi, toimivat melodiat.
0   +1 +2
 
HiljaisElo 18.10.2013
Rentoo meininkii... Must kitarat on tosi kivat... Laulaminenki tuntuu sulta sujuvan hyvin... Jotenki tykkään sun äänest, se erottuu massasta edukseen... Lyriikois on must parantamisen varaa, jotenki noi tiedän/siedän riimittelyt iski negatiivisel taval mun korvaan... Mut ei tää oo yhtää hassumpi kappale...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat