Driver (till 6 am)

Kolmiyhteys | 05.06.2004 | Rock
3:55

Omista kuskireissuista koottu tarina...

8.00   1098 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Alkaline 01.11.2004
Laulu on tosiaan aika pinnassa ja pientä hakemista on havaittavissa, mutta ei mikään pohjanoteeraus. Hieman yksipuolinen jostain kohdin. lyyrikoihin olisi voinut kiinnittää enemmän huomiota ja englanninlausumistakin parantaa. annan ihan noin suuntaa antavasti tuon numeron, kun kun.. Pientä laittoa niinkun pörssissä sanotaan.
0   +1 +2
 
7
Salminen 20.06.2004
Ei mikään hullumpi kappale, joskin omaperäisempi ote voisi olla eduksi. Sovituksessa on hyviä ideoita mutta myös pari kohtaa jotka olisi voinut miettiä uudestaan. Esimerkiksi alun ratsastuskomppi bassolla oli vähän kornin kuuloinen (en viittaa Korn-yhtyeeseen). Ei tuosta laulusuorituksesta kannata itseään piiskata, ihan mukavastihan sekin toimi loppujen lopuksi. Kompressointia olisi kylläkin voinut käyttää ja demolauluksi se on liian pinnassa peittäen itse biisin ajoittain alleen.

Soitto on ihan mukavasti toimivaa, mutta äänenlaadussa on huomattavasti parantamisen varaa. Zoomin 505:n särön tunnistaa nopeasti, sillä kyseisessä multiefektissä on yksi muovisimman kuuloisista säröistä joihin olen törmännyt. Kitarasoolo ajaa asiansa, vaikkei mikään tajunnan räjäyttäjä olekaan. Miksaus ja masterointi ovat aika kiireessä tehdyn oloiset, välillä ääni särkee ikävästi.

Ihan hyvinhän tämä kappale kulkee, mutta vielä on tekemistä. Lupaava yhtye on joka tapauksessa kyseessä ja luulen että kunnon studiossa voisi tulla hyvinkin laadukasta tavaraa. Odotellaan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää!
0   +1 +2
 
Hedgehog 17.06.2004
iha jees
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat