Chill the Pressure

KnB | 02.03.2003 | Drum'n'Bass
6:17

180 Bpm Drum n Bassia, kiitokset suuresta avusta raejuustolle (http://www.mikseri.net...) Alunperin biisi oli mun ja Skytherin yhteisprojekti mutta nyt 2003 vuonna tein uuden version joka nyt viimein on Drum N Bassia, ihmeen kauan menikin kappaleen väsäämiseen ja toivottavasti tykkäätte. Yritin seurata mahdollisimman tiukasti DnB:n rakenne kaavaa ja saa nähdä menikö ihan metsään. Bassline ja rummut muutenkin on aika perus DnB kamaa. Biitit, Bassot, Perkussiot, Vokaalit, Rhodes pianot, Padit ja sun muut. Kuuntele ja ota selvää! :)

8.95   2571 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DesertFox 27.07.2003
A-A-Asiaa! Kyl menee iha tonne 10 puolelle. (oke sori ettei tuu samallaista väsäystä ku conaysto:lla mut pidän asiat yleensä yksinkertaisina ja selkeinä.)
0   +1 +2
 
Kevlmess 10.05.2003
Mukava biisi, mutta itseäni hieman kummastutti tuohon basariin ängetty reverb/mikälie. Se ei varsinaisesti pilannut biisiä, mutta vaikutti kovin tarpeettomalta lisältä. Myös suvantokohtien määrää voisi pikkuisen tiputtaa, samoin noiden erikoisten pikku taukojen. Tällaisenaan biisi kuulostaa häiritsevän katkonaiselta. Juuri kun olisi lähdössä kunnon nousuun, katkeaakin meno kuin kanan lento. Aivan viihdyttävää ja teknisesti kelvollista rumpubassoa silti, ei tästä isoja haukkuja keksi.
0   +1 +2
 
9
glxblt 16.04.2003
Oho. Jotenkin en osannut ihan odottaa näin hyvää matskua, kun naksautin junkautuksen pyörimään. No. Ensin basso. Itse basso olisi saanut olla tuossa plurinassa, eikä taustan siniaallossa. Rummut. Toimii hyvin, todella hyvin, mutta on hieman tylsähköt. Lisää vaihtelua. Muutenkin yleisesti kappaleelle kaipaisin enemmän vaihtelua, karkkia. Teknisesti tämä jyrää ni ma perkeleesti. Subwoofer pihisee armoa, ja muut perheenjäsenet pakenee alakerran pommisuojana toimivaan askarteluhuoneeseen. Erittäin mukava pauke, joka tarvitsisi tanssilattian alleen toimiakseen parhaiten. Kyllä tämä saa kovalevylle jäädä. Oikein kiva!
0   +1 +2
 
8
Olavio 13.04.2003
Alku riipaisi syvältä, oli niin hieno ja asetti ehdottomasti odotukset korkeelle! Siinä puolitemposten rumpujen kohdalla tunnelma hiukan latistui mutta vain pieneksi hetkeksi. Tuo puolitempo homma ei oikeen iskenyt. Mutta se ei menoa haitannut koska pian alkoikin kunnon rymistely. Tuo filtteröinti on kyllä ihan toimiva, mutta jotenki tuon pianon kanssa olisi saanut olla kirkkaampi saundi, en osaa kovin hyvin selittää sori. :) Kaikenkaikkiaan teknisesti erittäin onnistunut, rakenne hyvä ja äänimaailma toimiva! Hieno kappale!
0   +1 +2
 
8
Fakap 08.04.2003
Oho en oo muistanu kommentoida. Eli siis.. en oo viel ehtiny dnb:hen tutustuu kunnolla mutta oon erittäin kiinnostunut.. ja se mikä sai mut innostumaan oli levottomat biitit, humisevat bassot sekä levottomuuden ja rauhallisten rhodesien yms sämpläysten välinen kontrasti. Nooh, mun mielestä tässä biisissä on ihan ok rhodesit.. mutta ne jotenkin hukkuu tonne. Biitti on agressiivinen, muttei tarpeeksi puhdas, terävä tai napakka minun makuuni. Parasta biitissä on nopsat haamuiskut. Repivä beissi ei mielestäni sovi. Biisistä silti kuulee, että se on onnistunut. Livenä tää toimis varmasti, mutta nyt kun kotona kuuntelen niin kuulostaa vähän paremmalta kuin menettelevältä.
0   +1 +2
 
9
Aleba 10.03.2003
Pääsen tätä vasta ny kommentoimaan,mut ei haittaa..Sanoisinko että oikeenki pirteetä..Mua ei oikee tälläne Drum´n Bass vääntö muute innosta,mut tää oli kyllä pakko laittaa playlistille...Tätä oikeen kuuntelee mielellää...tässä ei oo sellasta perinteistä Drum´n Bassin vikaa,eli tää ei junnaa paikallaa..Mukavasti vaihtelua...Erittäin piristävää meininkiä,sanoisin!
0   +1 +2
 
10
Drachkin 06.03.2003
täs on tosi makeit äänii esim. toi nainen tuol taustal luo hyvin fiilistä! kuulostaa jo aika kaupalliselta tää sun musiikkis. helvetin hyvä kokonaisuus! ja vanhakunnon beissi tuol taustalla :) rumpukomppi on aika tavallinen, mut toimiva silti. sit noi väliefektit on hienoja. Melodia on tosi chillin kuulonen joka on positiivinen yllätys! hienoo työtä KnB:ltä! samaa rataa vaan
0   +1 +2
 
Q 06.03.2003
Alkaa oikein mukavasti ja antoi jo odottaa oikein kunnon jyrskettä, mutta hieman tuli petyttyä. Biitti on teknisesti ottaen hyvä, mutta kuitenkin tuo delay tekee aika kieron kuvan loppujen lopuksi. ;) Filtteröinnit olisi ehkä voinut tehdä hieman rankemmin, jos sille linjalle lähdetään, eli vaikka ihan multifiltteriä kehiin ja sitä kautta kivan kuuloista juttua ulos. Retut ja muut taustat toimisi mielestäni paremmin, jos biitti ei olisi näin häiriintynyt. Esim. bassolinja ja bd ei oikein tahdo pysyä samassa vauhdissa, vaikka se onkin vain illuusio ja ne pysyy kuitenkin. Suoraan sanottuna tuo siniaalto toimii ihan kympin arvoisesti, mutta erinäisistä syistä koko teos on hieman sekavan oloinen. Tekninen puoli on hyvin toteutettu, paria samplea lukuunottamatta, mutta omaperäisyyttä kaipaisin seuraaviin julkaisuihin enemmän. Kaikesta huolimatta, ihan maistuva kappale ja mielenkiinnolla jään odottelemaan tulevaa.
0   +1 +2
 
8
Taajuus 06.03.2003
Biisi alkaa oikein hyvällä padilla, mutta nuo rokkisamplet todellakin häiritsevät, sitä seuraava rummutus ei kuitenkaan ole hullumpi.Alku on jotenkin kömpelö ja sekava mutta 1:50 alkaa ihan hyvä sektio. Basso on hyvinkin onnistunut vaikka se onkin noin simppeli. Myös rhodet toimivat tässä huomattavasti paremmin kuin mitä intro antoi ymmärtää. Rummuista sitten se delay pois, se pääsee häiritsemään pahasti tuon kolmen minuutin jälkeen.Taas tuossa 3:40 ympäristössä meno on paikoitellen sekava, tunnelmasta ei oikein saa selvää. Mutta edelleen neljän minuutin jälkeen alkava hyvä osio pelastaa.Loppujenlopuksi kuuntelemisen arvoinen kipale, paikoitellen hyvin sekava ja muutamat samplevalinnat olivat vähintäänkin kyseenalaisia, mutta kyllä tälle silti sen 8 pistettä voi antaa.
0   +1 +2
 
Drakmin 04.03.2003
Biisi on hyvä, eikä siinä ole mitään "vikaa". Piano on mukavan kirkas ja kuuluu hyvin. Rumpupuoli on myöskin mallikkaasti hoidettu. Valitettavasti biisi ei kuitenkaan jää päähän soimaan, eli hieman lisää ideoita tämä kaipaisi, toisaalta taustamusiikkina toimii todella loistavasti luoden hämyisän tunnelman!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta