KFM - Hullu

KFMrockin | 17.04.2007 | Psytech
4:49

Jahas, uutta matskua. "starting from a scratch" -tyyliin tein tämän. Kuuntelin kai proteusta tossa yks päivä ja väsäsin biisin ku rupee tässä kevään tullessa hieman tota inspistä löytymään.
Ite oon aika tyytyväinen, masteroinnissa, sekä äänien monipuolisuudessa/kikkailussa voisi vielä parantaa.
Kommentteja kiitos!

0.00   294 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 18.04.2007
Tyystin outo genre tuo psytech entuudestaan, mutta tuomitaanpas nyt koko tyyli sitten tämän perusteella.

Ensimmäisistä tahdeista huomaan harmikseni, ettei tämä ihan minun kuppini teetä ole. Rumpupolitiikka on kyllä varsin pätevää ja ihan mukavasoundistakin, ehkä vähän vaimea tuo basari vielä. Haikka puolestaan vähän ärsyttävän voimakaskin ja laiskana hakkailuna jotenkin töksähtelevä. Tuossa tiuhempaan lyövässä osassa se toimiikin paremmin. Melodiapuoli on ihan törkeää jumitusta. Jossain määrin röyhkeät ja vähän rumatkin soundit miellyttävät, mutta kuvioiden tylsyys ei loppupeleissä oikein sytytä. Kokonaisuudessa häiritsee ehkä eniten se, että sekä melodia- että rumpukuviot ja koko kappaleen rakennekin nojaa liian pitkälle ihan vain pariin elementtiin, joiden sisällä ei tapahdu oikein mitään. Vaikka soundit ovat kaukana tylsästä ja tasaisesta, vie rakenne uhkaavasti siihen suuntaan. Ja vaikkei kestoa ole hirveästi, on pakko myöntää että kappaleen loputtua tuntui siltä että ensimmäisen puolikkaan jälkeen ei tullut enää yhtään mitään uutta. Miksauksessa olisi voinut tehdä paljonkin asioita hiotummin, mutta automaatioita tai vastaavia olisin ainakin kaivannut, jos näillä muutamilla jutuilla haluaa kappaleen saada kokonaiseksi.

Eli siis, positiivista: röyhkeät ja likaiset soundit, paikoin vangitsevat rytmit. Negatiivista: loputon itsensä toistaminen, liian vähät elementit ja miksauksen hiomattomuus.

Saattaa mennä genretyhmyydenkin piikkiin, mutta valitettavasti ei kyllä kolahtanut.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat