Joki

Kasmira | 15.09.2007 | Rock
4:47

Uuden Promo Cd:n avausraita. Herkkää tulkintaa loppuakohti nostetta luvassa
nauttikaa..

9.50   2832 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Timo JM 08.01.2008
Sikäli olen Uusivirran kanssa samoilla linjoilla, että tässä on himpun verran liikaa tuttuja elementtejä, varsinkin sanoituksessa. "Eiliseen" laulamisesta meinaa ärsytyskynnys nousta väkisinkin. Mutta joo, laulu kyllä toimii hyvin ja melodiakin on ihan kelpo.

Eniten mua kuitenkin häiritsi alusta saakka se epävireinen arpeggioskitta. Toinen miinus menee myöskin kitaraosastolle. Nimittäin se tiluttelu oli aika väkinäisen ja epätoivoisen kuuloista.

Hmm, mä haluaisin kyllä tykätä tästä koska tässä on ihan selvästi aistittavissa tiettyä paneutumista ja omistautumista koko tekemiseen. Kaikki ei kuitenkaan ole ihan vielä kohdallaan. Ehkä noi kliseet on vaan jokaisen käytettävä kertaalleen päästäkseen johonkin omaan. Ei muuta kuin uutta putkeen! :-)
0   +1 +2
 
Olavi Uusivirta 29.12.2007
Hyviä ja huonoja uutisia. Huonot ensin: tämä kappale on kuultu tuhanteen kertaan. Hyvät: laulajalla on tulkinnassaan hyvä läsnäolo. Biisin tekstikään ole aivan huono. Sen äärimmäinen iskelmällisyys vain sekoittaa pakkaa biisin asettuessa muilta osa-alueilta selkeästi pop/rock-karsinaan. Vinkki: kliseet tekevät iskelmän. Niitä kannattaa siis välttää viimeiseen asti. Rehellisyys ja omakohtaisuus tekevät aina vaikutuksen. Laulunteossa pätee mielestäni sellainen ”kultainen sääntö”, että mitään ei kannata koskaan keksimällä keksiä ja pusertamalla pusertaa. Minä uskon siihen, että niin kauan kuin laulu syntyy omalla painollaan ja on edes jollain tasolla totta, se kestää aikaa ja kuuntelua.
0   +1 +2
 
Roope Paltta 30.12.2007
Mielestäni ihan hyvä kappale, vaikka outro ei ollut ihan mun juttu.
Parasta kuitenkin selkeästi on laulajan soundi ja tarinan ulos tuonti.
0   +1 +2
 
10
korpikorppi 17.09.2007
Hyvältä kuullostaa, huolellista työtä myös taustapuolellaja hyvä niin, onhan kyseessä bändin promo . Pidän laulusaundista ja ainakin minun ämyreistä se on hyvin pinnassa. Teksti ja tulkinta kulkevat käsikädessä - ihan uskottavan kuuloista. Ainoa mikäminua häiritsi oli tuo välikkeen kitarahärö joka peitti laulun muttei myöskään tullut esiin. Ja lopun pimplelit ehkä vähän pitkähköt mutta toki kaunis lopetus. Kokonaisuutena tyylikäs pop veto jonka kuuntelee helposti uudelleen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta