Christmas Time 2019

Karisma | 09.12.2019 | Classic Rock
1:50

Kupliva Jouluralli biisi kisaan.
Laulaja on Johan Nyström.

Christmas time
Christmas time
I do love you
And You love me

Christmas time
Christmas time
Snowball fighting
Reindeers flying

I can hear some noise
Is it Santa coming
Cause it’s the season for peace and love

Christmas time
Christmas time
I do love you
And You love me

Christmas time
Christmas time
Snowball fighting
Reindeers flying

0.00   209 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Onhan tämä hienosti toteutettu ja mukavan kuuloinen joulu-biisi...loppui ehkä hieman liian yhtäkkiä minun makuuni,,,joku instrumentaali - osio lopussa olisi ollut tässä ehken poekaa :)
0   +1 +2
 
Popkorni 20.12.2019
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois.
Tämäkin kuului siihen joukkoon, joiden kesken kävi itseni kanssa tiukkaa pisteseulontaa.
Meikälle tämä esitys jäi lopulta vaan ihan vähän etäiseksi, vaikkakin komeasti tehty ja vedetty teos onkin.
0   +1 +2
 
AnttiJ 19.12.2019
Tyylikästä aikuisrockia. Biisin melodia on helposti tarttuva, se on hyvin soitettu ja hienosti laulettu. Tuotannossakaan ei ole mitään huomautettavaa. Kuulee, että tekijät ovat kiertäneet muutakin kuin sitä ikivanhaa tahkoa. Siinäpä olivatkin tärkeimmät seikat.

No, eihän joululaulun tarvitse toki olla neljää minuuttia, mutta vähän lyhyellehän vajaa 2 minuuttia tuntui jopa 60-luvun singleistä vaikutteita imeneelle. Olisi tätä meininkiä kuunnellut mieluusti kauemminkin.
0   +1 +2
 
Popkorni 14.12.2019
Jatkan tässä taas Joululaulurundiani ja yritän aidosti välittää jokaiselle jotakin, mitä tuli parilla kuuntelukerralla esityksestä omaan heiluvaan mieleeni.
Raision esityksen jälkeen sain tässä kohtaa ihan ekana nostaa volumetasoa napsun normia kovemmalle. Jäänyt miksaus vähän hiljaiseksi...tai sitten meikän ikä vaikuttaa korvakuuloon. :)
Hieman on lyhyeksi jäänyt tämä pätevä jolkutus. Tälläkin kertaa teikän tuotannon ollessa kyseessä pidin ennen kaikkea vokalistista. Hyvä voima laulussa: särmikästä tulkintaa! Itse biisinä jää vaan vähän etäisen oloiseksi ikään kuin ideaksi enemmän kuin lopulliseksi teokseksi. Mutta ehdottomasti hyvä veto. Pirskatin näppärä jopa. :)
0   +1 +2