Summertime

Kaasunaamari | 30.08.2013 | Dance
4:48

Joo, pari tuntia väsäsin. Nostalginen fiilis olis ideana, mutten kyl tiedä onnistuinko siinä. Noh, kuuntelemisen iloa! Kommentit ovat aina tervettulleita!

~Kaasunaamari

7.67   163 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

SheikkiLyyrinen 09.01.2014
Tosiaan oisit varmasti saanu paremman teoksen tehtyy, jos oisit käyttäny aikaan. Sama rumpujytke jatkuu ja melodia junnaa paikallaan! Sen verran yritystä löytyy, että erilaisia soittimia biisissä on, joka on hyvä juttu! Kuitenkin, joko vähintään melodiasta parempi tai edes jonkinlaista perkussion vaihdosta + rumpukomppejen muunteluita.
0   +1 +2
 
8
Felix N 08.01.2014
Mukavan kesäistä fiilistä tästä löytyy. En tarpeeksi hyvin tyylilajia tunne, mutta hyvin tehdyltä kuulostaa ja biisin teemasta pidän. Ihan hyvin vaihtuu tunnelmatkin biisin sisällä (lopussa hauskan kuuloista melodiaa), vaikka sävellysidea ei kovin monimutkainen olekaan.
0   +1 +2
 
10
Immunity DBL 03.01.2014
ah jeah danceä...

hyvä melodia, tosi laitto kelailemaan jotain koralli merta ja bahaman saarta ja kaunista luontoa... ilta myöhään olis kiva kuulla discossa näin leutoa fiilstä. tosi hyvän kuuloinen biisi :D
0   +1 +2
 
9
SluiB420 23.12.2013
En ole kyseisen lajin hirmuharrastaja mutta koitanpa jotaki sanoa kuitenki :) Tosi deeppi beissi tai kikki vai mikä se on! Toimis jauhettuna vitun isoilla kajareilla ja hyvällä subilla!
Joskus 2:00 minsaa ennen alkaa tommonen pumppaava vingutus ni ehkä se vaatis jotaki hiomista/lisä-ääniä alkuunki että pehmentäis, tai johtuu vaan meikän päästä! Ja ehkä vaatis lisää tommosta sekoilua toho loppuun sillee että kick:i säilyis mutta instrumentaaliraidat alkais sekoilee :D Iha jees biisi, ei tuo kyllä nostalgisia fiiliksiä, mutta kaippa se kokemus riippuu vähä ihmisestäki!
0   +1 +2
 
Jan C 18.12.2013
Alku lähti miellyttävällä äänimaisemalla liikenteeseen, jatkuen läpi biisin. Ehkä rytmiosasto ei ollut niin iskevä, kuin mitä "vakavamman" dancen henkeen kuuluisi. Muutoin toki nostalgisuutta noissa mattosoundeissa löytyi, mukavalla tavalla. Nyt jos haluaa toiset pari tuntia käyttää biisin työstämiseen ja kohdentaa aikabudjetin rytmiikkaan, voi jopa syntyä uutta nostalgiaa..
0   +1 +2
 
7
Ville* 14.12.2013
ihan hyvän kuulosia saundeja löyty.. hieman raakutta on viellä ja jotain menoa toho ois kaivannu.. aika lattea ja pitkästyttävä.
0   +1 +2
 
4
murtajat 02.12.2013
Saman teeman kierrättämistä, varsinaista ideaa tästä en löytänyt. Kyllä tää varmaan jonkun rantabaarin taustamusana menisi, hiljaisella. Kyllähän syntikalla nyt pari tuntia leikkii ilokseen, joten yrityksestäkään ei oikein pisteitä voi antaa. Kaikella hyvällä :) Parempia biisi-ideoita kehiin, niin ehkä se siitä.
0   +1 +2
 
8
MC GuNDALF 01.12.2013
Kaasutin kesää kohti, ja mukavasti nostalgiset fiilikset kun oli vielä poikanen vain.
0   +1 +2
 
R-iQ 25.11.2013
Synat kuulostaa toella hyvältä. Tossa alussa vähän häiritsee toi kun vissiin limmitteri leikkaa kiksua vähän liikaa. Muuten äänimaailma on siisti ja siloteltu. Omaan makuun kuitenkin vähän liian "kilttiä" musiikkia.
0   +1 +2
 
Jotain kaikuseimpaa äänimaailmaa kaipasin, jos se vaikka loisi sitä "menetetyn hetken" ja "kauas kadonneen" tuntua äänimaailmaan. Lopun liidisoundi ois voinut olla peräti aiemmin, jolloin itse ajattelin, että nyt jotain vähän korkeammalta, kiitos. Itse olen viimeksi tehnyt konemusaa Impulse Tracker-aikakaudella, ja silloin ei tekeleet todellakaan kuulostaneet näin kivalta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4